zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τι πειράζει αν ζητάνε κλειδιά; Δεν πιστεύω ότι κάνουν βόλτες με τα αυτοκίνητα!
kalogeros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τι πειράζει αν ζητάνε κλειδιά; Δεν πιστεύω ότι κάνουν βόλτες με τα αυτοκίνητα! Πριν χρόνια είχα έναν συνάδελφο που έμενε στο κέντρο και η μάνα του νοίκιαζε κάθε μήνα θέση σε ιδιωτικό πάρκινγκ για να βάζει το αμάξι της. Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ απαιτούσε να αφήνει τα κλειδιά με τη δικαιολογία ότι μπορεί να χρειαστεί να το μετακινήσει. Μια μέρα ανακάλυψε ότι οι υπάλληλοι του πάρκινγκ κάθε πρωί (στις ώρες αιχμής) έβγαζαν όλα τα αμάξια των μόνιμων έξω, για να κάνουν χώρο για αυτούς που ήθελαν να παρκάρουν για μερικές ώρες. Κοινώς, η μητέρα του συνάδελφού μου (και προφανώς και πολλοί άλλοι) πλήρωναν για να εχουν το αμάξι τους σε κλειστό χώρο και αυτό κατέληγε στο δρόμο, όπου θα μπορούσε να το βάλει χωρίς να πληρώσει. Άκου τώρα και το καλύτερο. Επειδή τα αμάξια που έβγαζαν κάθε μέρα ήταν πολλά και δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες θέσεις στάθμευσεις στο δρόμο, τα άφηναν διπλο-τριπλο-τετραπλοπαρκαρισμένα. Μια μέρα πέρασε η τροχαία και τα έγραψε όλα. Ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ, με την κλασσική κουτοπονηριά του νεοέλληνα, αντί να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες και να πληρώσει τα πρόστιμα, μάζεψε τις κλήσεις και τις εξαφάνισε. Προφανώς, ήξερε ότι έτσι και το έλεγε στους πελάτες του θα γινόταν χαμός και πολλούς από αυτούς θα τους έχανε. Το αποτέλεσμα ήταν η μητέρα του συνάδελφού μου να έχει μια κλήση στο όνομά της χωρίς να το ξέρει, η οποία από ένα σημείο και μετά μπήκε στο ΑΦΜ της και άρχισε να τοκίζεται, ώσπου μια μέρα το ανακάλυψε (νομίζω πήγε να ζητήσει φορολογική ενημερώτητα και δεν της έδιναν, δεν είμαι 100% σίγουρος, έχουν περάσει χρόνια) και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. 1
kanesaxo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Που εχει μεγαλα εξωτερικα παρκγιγκ που δεν ζητουν κλειδια; (τσεκαρισμενο ομως) στα γραψα. Τσεκαρισμένο. Εκεί παρκάρω, όπως και η...μισή πολη. Και στης αγγελάκη δεν αφήνεις κλειδιά (υπαίθριο) και στης ΧΑΝΘ (ακριβό)-υπόγειο.
vairass Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Θεσσαλονίκη ή χειρότερη πόλη στην Ελλάδα για να έχεις αυτοκίνητο μάγκες... Μακριά από την πόλη μας μακριά. 1
kanesaxo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αδερφέ, δε φταίει (μόνο) η πόλη... Φταίμει και μείς οι μαλάκες, που οταν ειναι ανοικτή η αγορά, διπλοπαρκάρουμε να πάρει η γυναίκα μας τη μαλακια της απ'το χοντος σεντερ, να μπουμε μεις στο παμπλικ, να πάρουμε ένα σουβλάκι απ'το ντερλικατέσεν και πάει λέγοντας. Φταίμει μείς που δε μάθαμε να περπατάμε...που αν εξαιρέσεις άνω πόλη, (που οκ μιλάμε για ανήφορο) οσοι βγαίνουν στο ευρύτερο κέντρο, παιρνουν αυτ/το. Ακόμη και οι φοιτητές! Εγώ πλέον (επειδή δε μένω θεσνικη) οταν το επιτρέπει ο καιρός, παρκάρω σιτυ γκειτ (μέρα μόνο) και με το ποδήλατο μπαινω πολη να κανω δουλειες ή τ'αφηνω λιμανι παρκινγκ και περπατάω. 4
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι πειράζει αν ζητάνε κλειδιά; Δεν πιστεύω ότι κάνουν βόλτες με τα αυτοκίνητα! Περα απο αυτο που ειπωθηκε ηδη, με το κλειδι αποκτουν προσβαση στο αμαξι σου οι διαφοροι Αλβανορωσσοποντιοι υπαλληλοι με οτι μπορει να συνεπαγεται αυτο σε χρονο μελλοντικο. Κλειδι ποτε σε τριτο προσωπο εκτος αν μιλαμε για αμαξι-χρεπι που δεν εχει νοημα να στο φανε. Το αυτο και στα μαγαζια , πχ βενζιναδικα- που πας το αμαξι για πλυσιμο και το αφηνεις μαζι με το κλειδι κι επιστρεφεις σε Χ ωρες να το παραλαβεις ετοιμο. Ειναι γνωστη μεθοδος για σπειρες να βαζουν τσιρακια σε τετοιου τυπου μαγαζια που οι οδηγοι "πρεπει" να αφηνουν το κλειδι του ΙΧ τους. Γενικα το να δινεις το κλειδι του αυτοκινητου σου σε καποιον αγνωστο, δεν διαφερει σε τιποτα απο το να του δινεις το κλειδι του σπιτιου σου. Μην θεωρειτε οτι επειδη βρισκεται πισω απο τη βιτρινα μιας επιχειρησης (πχ παρκινγκ) ειναι κι εμπιστος ο καθε αγνωστων λοιπων στοιχειων υπαλληλος που δουλευει μαυρα (και ασπρα να δουλευε παλι δεν αλλαζουν πολλα). ΥΓ. Γνωστος στην Αθηνα αποφασιζει να αφησει το αμαξι του σε ιδιωτικο παρκινγκ για οσο θα φυγει διακοπες. Ειχε σε ενα κοντινο του δρομο, 2 τετοια. Το ενα μερικα μετρα απο το αλλο. Ο ενας του εκανε τιμη 60 ευρω για 15 μερες για υπογειο, χωρις να ζηταει κλειδι, ο αλλος για υπογειο ζηταγε 40 ευρω, ομως απαιτουσε -σε σπαστα ελληνικα- το κλειδι... Δεν ξερω αν ειμαι εγω καχυποπτος, αλλα δυσκολα θα εμπιστευομουν το αμαξι σε αυτον που μου εκανε καλυτερη τιμη αλλα ζηταγε επιμονα το κλειδι. 1
vairass Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αδερφέ, δε φταίει (μόνο) η πόλη... Φταίμει και μείς οι μαλάκες, που οταν ειναι ανοικτή η αγορά, διπλοπαρκάρουμε να πάρει η γυναίκα μας τη μαλακια της απ'το χοντος σεντερ, να μπουμε μεις στο παμπλικ, να πάρουμε ένα σουβλάκι απ'το ντερλικατέσεν και πάει λέγοντας. Φταίμει μείς που δε μάθαμε να περπατάμε...που αν εξαιρέσεις άνω πόλη, (που οκ μιλάμε για ανήφορο) οσοι βγαίνουν στο ευρύτερο κέντρο, παιρνουν αυτ/το. Ακόμη και οι φοιτητές! Εγώ πλέον (επειδή δε μένω θεσνικη) οταν το επιτρέπει ο καιρός, παρκάρω σιτυ γκειτ (μέρα μόνο) και με το ποδήλατο μπαινω πολη να κανω δουλειες ή τ'αφηνω λιμανι παρκινγκ και περπατάω. Φταινε τα εργα, φταιει το μετρο που κανω για 5 χιλιομετρα 1-1 μιση ωρα να περασω την Εγνατια οταν βρεχει... Εμεις φταιμε οκ δνε λεω αλλα το πρωι που φταιμε στις 8 ; Αρα το πρωι φταιει η πολη σιγουρα ...το απογευμα συμφωνω για αυτα που λες!
De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλε μου παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατον να βρες εκτος απο parking εκει που λες .Τελευταια φορα που ειχα παει δεν ειχα δει παρκομετρα .Η κατασταση ειναι τραγικη και στη Θεσσαλονικη στο κεντρο .Ισως πιο πολυ και απο Αθηνα. Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από αρκετά χρόνια αφού αποφοίτησα. Περίμενα λιγότερα αυτοκίνητα άλλα βρήκα πολύ περισσότερα. Έχει γίνει το μαύρο της το χάλι με τα αμάξια. Και είναι κρίμα γιατί είναι όμορφη πόλη, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη με λιγότερα αυτοκίνητα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από De@th L0rd 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πήγα το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από αρκετά χρόνια αφού αποφοίτητησα. Περίμενα λιγότερα αυτοκίνητα άλλα βρήκα πολύ περισσότερα. Έχει γίνει το μαύρο της το χάλι με τα αμάξια. Και είναι κρίμα γιατί είναι όμορφη πόλη, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη με λιγότερα αυτοκίνητα. Ετσι κι εγω πηγα για τον ιδιο λογο φιλε μου μτα πολλες 10ετιες ομως. Καμμι σχεση η αγαπημενη μας Θεσσαλονικη . 1
mentoras99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 στα γραψα. Τσεκαρισμένο. Εκεί παρκάρω, όπως και η...μισή πολη. Και στης αγγελάκη δεν αφήνεις κλειδιά (υπαίθριο) και στης ΧΑΝΘ (ακριβό)-υπόγειο. Παιδια, επειδη απο σαλονικα δεν ξερω, γενικως ενα παρκιγκ υπαιθριο στην αγγελακη, κι επειδη δεν θελει και πολυ να κοβεις βολτες μεχρι να το βρεις, ή να πας σε αλλο παρκιγκ(απο αυτο που λετε) αν εχετε αριθμο ωστε να το εβαζα στο gps να με παει καρφι, θα με εξυπηρετουσε πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια, επειδη απο σαλονικα δεν ξερω, γενικως ενα παρκιγκ υπαιθριο στην αγγελακη, κι επειδη δεν θελει και πολυ να κοβεις βολτες μεχρι να το βρεις, ή να πας σε αλλο παρκιγκ(απο αυτο που λετε) αν εχετε αριθμο ωστε να το εβαζα στο gps να με παει καρφι, θα με εξυπηρετουσε πολυ. Αγγελακη 27 .Η παλαι ποτε γειτονια μου στα φοιτιτικα χρονια
kalogeros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια, επειδη απο σαλονικα δεν ξερω, γενικως ενα παρκιγκ υπαιθριο στην αγγελακη, κι επειδη δεν θελει και πολυ να κοβεις βολτες μεχρι να το βρεις, ή να πας σε αλλο παρκιγκ(απο αυτο που λετε) αν εχετε αριθμο ωστε να το εβαζα στο gps να με παει καρφι, θα με εξυπηρετουσε πολυ. Συντεταγμένες για GPS: 40°37'45.4"N 22°57'12.0"E Συντεταγμένες για GPS (δεκαδικές μοίρες): 40.629276, 22.953337 Είσοδος πάρκινγκ 1
De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Συντεταγμένες για GPS: 40°37'45.4"N 22°57'12.0"E Συντεταγμένες για GPS (δεκαδικές μοίρες): 40.629276, 22.953337 Είσοδος πάρκινγκ Contribution over 9000! 2
GeorgeHellas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Συγνώμη που επαναφέρω το τόπικ. επειδή θα πάω σύντομα στη θεσσαλονίκη και η δουλειά μου είναι κοντά στη ροτόντα, αυτό είναι το σωστό παρκινγκ? http://www.helexpo.gr/el/thessaloniki%20parking το 1ο από τα 2 που έχει το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα