Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα μπω απευθείας στο θέμα,

Έστειλα ένα επεξεργαστή μου 6700κ στο πλαίσιο, γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα και δεν άναβε, ενώ μπορούσα να μπω στο bios, εκεί τον έβλεπα κανονικά. Άλλαξα 2 μητρικές, μνήμες ram και 3 τροφοδοτικά αλλά τίποτα.

Τον έστειλα στο πλαίσιο και μου λένε είναι στραβός, και τον βγάζουμε εκτός εγγύησης. Τους είπα να μου στείλουν φωτογραφίες, αλλά δεν μου στείλανε.

Τέλος τον στέλνω στην intel με δικά της έξοδα, και μέσα σε 10 μέρες αφού τον έστειλα μου ήρθε ένας καινούριος σφραγισμένος.

Πλέον δεν θα ξανά αγοράσω ούτε μολιβι από το πλαίσιο

• Like 22
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και ποιος είσαι εσύ που θα κακολογήσεις το αξιότατο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Πλαισίου;

μπορεί ο σκυλομεταφραστής να μετέφρασε κάτι λάθος;

μπορεί να εννοούσαν επίσης μεταφορικά το στραβός

i-have-no-idea-what-im-doing.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έστειλα ένα επεξεργαστή μου 6700κ στο πλαίσιο, γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα και δεν άναβε, ενώ μπορούσα να μπω στο bios, εκεί τον έβλεπα κανονικά. Άλλαξα 2 μητρικές, μνήμες ram και 3 τροφοδοτικά αλλά τίποτα.

Τον έστειλα στο πλαίσιο και μου λένε είναι στραβός, και τον βγάζουμε εκτός εγγύησης. Τους είπα να μου στείλουν φωτογραφίες, αλλά δεν μου στείλανε.

Τέλος τον στέλνω στην intel με δικά της έξοδα, και μέσα σε 10 μέρες αφού τον έστειλα μου ήρθε ένας καινούριος σφραγισμένος.

εδω ρε φιλε αγορασα μνημη απο το πλαισιο και την βαζω πανω σε μητρικη και δεν δουλευε δοκιμάζω και σε αλλη μητρικη και τπτ παω στο πλαισιο και μ λεγανε πως η ραμ δεν εχει τιποτα γ να μουν την αλλαξουν τους έδειξα  βιντεακι και μ την αλλαξαν !

• Like 1
Δημοσ.

εδω ρε φιλε αγορασα μνημη απο το πλαισιο και την βαζω πανω σε μητρικη και δεν δουλευε δοκιμάζω και σε αλλη μητρικη και τπτ παω στο πλαισιο και μ λεγανε πως η ραμ δεν εχει τιποτα γ να μουν την αλλαξουν τους έδειξα  βιντεακι και μ την αλλαξαν !

αφου στην αλλαξαν εστω και με το βιντεο καλοι ειναι.

Εγω περιμενα να μου στειλουν φωτογραφιες που "στραβοσα" τον επεξεργαστη, μεχρι και τωρα.

ευτιχως η ιντελ εχει πολυ καλο RMA. ολα τα εξοδα δικα της. 8/2 προγραματισμενο ραντεβου με την DHL. 11/2 παρελαβαν τον επεξεργαστη. Σημερα μεσημερι ειχα τον καινουργιο, σφραγιμενο στο κουτι του. Τωρα δεν ξερω τι να τον κανω

• Like 1
Δημοσ.

μαυρο στους ελληνες επιχειρηματιες της πλακας,αγορες μονο απο εξω,οπου δεν ειναι ειναι αυτοσκοπος ο εμπαιγμος του καταναλωτη

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ λιγες πληροφοριες για να βγαλουμε συμπερασματα. Απο την μια γραφεις δεν αναβε και απο την αλλη οτι μπορουσες να μπεις στο bios και εκει τον εβλεπε κανονικα. Επισης στραβος επεξεργαστης σε Intel 6700k ειναι αδυνατον να υπαρχει και προφανως επειδη μαλλον δεν τον πηγες αυτοπροσωπος αλλα οπως γραφεις τον εστειλες κατι αλλο παιζει - ειπωθηκε.

Για αυτους που θα πεταχτουν να με φανε οτι στηριζω τους επιχειρηματιες κτλπ και οχι τον καταναλωτη, σκεφτειτε ποσο "τεχνικαρας" πρεπει να ειναι καποιος για να μην μπορει να στειλει ενα rma στην intel (πανευκολο RMA). Και αντε και βρεθηκε ενας κουλος εκει μεσα, δευτερος, τριτος κτλπ, συνηθως υπαρχουν 4-5 ατομα , ολοι ηλιθιοι ειναι(μην μου πειτε για τεχνικαραδες, δεν χρειαζεται να εισαι τεχνικος για να στειλεις ενα rma.) Ποιο πιθανο το κοβω να του ειπαν στειλε τον μονος σου διοτι θα γινει πιο γρηγορα το rma παρα αυτα που γραφονται απο πανω και ο ts να καταλαβε οτι να ναι.

Αλλα ειπαμε το Πλαισιο ειναι τελειως οτι να ναι και απλα γουσταρει να χαλαει το ονομα του, ενω ξερει οτι δεν του κοστιζει τπτ.

Δημοσ.

Πάντως θα μπορούσε να στραβώσει και απο την ψύκτρα.

Να λέμε και του στραβού το δίκιο :P

χαχα εχεις δικιο!!! Βεβαια δεν πιστευω οτι ειναι και τοσο συνηθισμενο να εχει στραβωσει απο την ψυχτρα. Αν εφτασε σε τετοιο σημειο μαλλον θα ειχε παρει και την μητρικη στο χερι.

Δημοσ.

Κι όμως οι skylake στραβώνουν εύκολα από σφίξιμο ψύκτρας ,λόγω λεπτότερου pcb από προηγούμενων γενιών intel.

• Like 5
Δημοσ.

Πήγε φίλος το pc του γιατί ξαφνικά δεν άνοιγε σε τεχνικό στο πλαίσιο πειραιά και του είπανε ότι κάηκε η μητρική και θέλει καινούργια και μόλις τους είπα να το πάει στο eshop με την εγγύηση του είπανε ότι δεν έχει τίποτε και κάνανε βίος update και μόλις την κούμπωσε στο pc δούλευε κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αντεληφθεις εστω και αργά, οτι την εγγυηση στην παρέχει ο κατασκευαστής και οχι ο εμπορος. Το γιατι επρεπε να παιξεις σπασμενο τηλέφωνο με αναρμόδιο δεν το ξέρω.

Δημοσ.

Αντεληφθεις εστω και αργά, οτι την εγγυηση στην παρέχει ο κατασκευαστής και οχι ο εμπορος. Το γιατι επρεπε να παιξεις σπασμενο τηλέφωνο με αναρμόδιο δεν το ξέρω.

Δεν ισχυει αυτο.

Το καταστημα σου παρεχει την εγγυηση κανονικα.Αμα ειναι να στελνεις στην εκαστοτε εταιρεια για να βρεις ακρη,παει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...