hercratoras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καλημερες!προσπαθω να φτιαξω ενα παλιοπισο με κατι παλια κομματια που ειχα.εχω την μητρικη ASUS P4V8X-MX αλλά δεν μπορω να την κανω να μου δωσει εικόνα (ενδειξη "Χωρίς PC").προσπαθω με vga μεσω μητρικης και μεσω καρτων, τιποτα. την οθονιτσα τη δοκιμασα στο main pc και ειναι κομπλε.μπουταρει κανονικα, ή τουλαχιστον έτσι φενεται.λαμπακι μητρικης ον, ανεμιστηρες, ηχοι σκληρου κλπ ολα κανονικα.1 μεγαλο κ 1 μικρο beep και δεν φενεται να εχει προβλημα καποιο αλλο hardware γιατι κανει παντα τα ιδια μπιπ.χρησιμα λινκς: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4V8X-MX/e2227_p4v8x-mx.pdf?_ga=1.84317785.1798344484.1487133839 http://support.asus.com.cn/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&m=P4V8X-MX&p=1&s=15&os=&hashedid=xCBogxJhh6yWBQRi&no=978 https://www.asus.com/supportonly/P4V8X-MX/HelpDesk_Manual/ εχω ηχογραφισει τα μπιπ μπιπ αμα χρειαζεται τα ανεβαζω, στο αυτι μου ομως ακουγονται απλα ως ενα μεγαλο ενα μικρο. το ηχειακι βεβαια δεν ειναι απο πισι, ειναι λιγο μεγαλυτερο απο αυτο που ειχε το κουτι αλλα δεν νομιζω να διαφερει ο ηχος.στην σελιδα της asus το 1 μεγαλο 1 μικρο δεν αναγραφονται ως προβληματικα. υπαρχει κατι που μου διαφευγει ? καμια ιδεα/βοηθεια ?
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ξανα βαλε μνημες και cpu ,αν τα εχεις βαλει στο κουτι,βγαλε τα ολα εξω και ξεκινα το ετσι να δεις αν θα παρει. Τι καρτες γραφικων κουμπωνεις και τι τροφοδοτικο εχεις?Βγαλε και μια την μπαταρια και το ρευμα που δεν νομιζω.... και κοιτα και μην ξεχασες κανα καλωδιο , κανα 4πινο cpu κτλ. Κοιτα και ποια cpu βαζεις αν υποστηριζεται και αν παιζεις με μια μνημη βρες και καμια αλλη..
hercratoras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 απο cpu ειμαι καλα pentium 4 νομιζω με αυτη λειτουργουσε το συστημα παλια.τωρα απο συνδεσεις/επανασυνδεσεις/βαλε/βγαλε εχω παιξει τα παντα δεν μου ρχεται κατι που δεν εχω κανει.την μπαταρια της μομπο την εβγαλα το πρωιαπο ραμ εχω δοκιμασει καθε συνδυασμο, ακομα και χωρις ραμ τα ιδια μπιπ κανειγραφικα παιζω αυτα τωρα (η πολυ παρομοια) αλλα αμα πιστευεις εστω και στο ελαχιστο οτι παιζουν αυτα προμπλεμ εχω και κατι πιο αρχαια να δοκιμασω edit1 : τροφοδοτικο ενα lamtech 400w του αδερφου μου καλο ητανε οταν του το πηρα δεν το εχω αναψει καθολου δεν βλεπω γιατι να φταιει ολα ανοιγουν ρολοι στο μπουτ edit2: μολις δοκιμασα σκετη μητρικη τιποτα αλλο, ουτε cpu ουτε τιποτα, ιδια μπιπ.
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ε κοιτα να βαλεις cpu πανω που αφου δουλευε με αυτη ηδη οπως λες αρα ειναι και το πιο δυσκολο να χαλασει, και απλα κοιτα να βρεις και μια αλλη μνημη και αλλη καρτα γραφικων.. Η μητρικη ειναι οκ τουλαχιστον οπτικα? (πυκνωτες κτλ) Γιατι προς τα εκει παω αλλα απαξ και κανει μπιπ σημαινει οτι ισως ειναι μαζι μας ακομα ο ασθενης... Για βαλε τα ολα πανω μια τωρα που το σκεφτομαι και απλα μην συνδεσεις την τροφοδοσια cpu(4pino) και κοιτα τι θα κανει... Κανονικα δεν θα πρεπει να παρει μπροστα....Αλλιως μαλλον τροφοδοσια cpu end... 1
hercratoras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ελα λοιπον εχει ανοιξει κανονικα το πισακι. πιθανον η gpu που δοκιμαζα πριν να ειναι για σουτο, πριν ανοιξω το ποστ δεν ειχα ηχειακι για να ακουω τα μπιπ μπιπ της μητρικης και τωρα που δοκιμασα την αλλη ειναι κυριλε. πολυ πιθανον να ειχα ξεχασει να κανω κατι με την αλλη γιατι λογικα θα μου ελεγε οτι εχει θεμα στο μπουτ. θα τις ξανακοιταξω αυριο το πρωι φρεσκος φρεσκος απο περιεργεια αλλα εν τελει λειτουργει!θενκς για την βοηθεια!
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Οκ καλα πειραματα και καλη υπομονη πανω απ΄ολα!!!
hercratoras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ειναι λιγο μυστηριο, βεβαια. 1/3 δεν δινει σημα στην οθονη το ιδιο με αυτο που ανοιξα ως ποστ. στο restart δεν δινει σημα στην οθονη επισης, θελει κλεισιμο επιμονο και ανοιγμα. μια στο τοσο κολλαει στο μπουτ, μια φορα ετυχε να χασει το σημα η οθονη αμεσως αφου μου εδειξε την εικονα της μητρικης, πριν δειξει το "windows xp". δεν μπουταρει dvd με win 7 x32, μπουταρει μονο x64. ειναι τρελιαρικο σου λεω δοκιμαω λουμπουντου τωρα τουλαχιστον μπηκε στο μενου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα