Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σας. Χρήστης 3play εδώ. Γενικά ικανοποιημένος, εδώ και μερικά χρονάκια συνδρομητής. Το καλοκαίρι η σύνδεση μου λήγει, οπότε πρέπει να κάνω ανανέωση. Σκεφτόμαστε μήπως πάμε πάλι ΟΤΕ ή κάπου αλλού, αν γίνει η κατάλληλη πρόταση και προσφορά φυσικά. Τι να ζητήσω για να παραμείνω και πώς να το θέσω? Τώρα πληρώνω γύρω 32 Εur με τους φόρους... *Έχω nova 3play βασικό,το απλό χωρίς πρόσθετα κανάλια
DexterWhite Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν δουλευουν ετσι τα πραγματα στις εταιρειες τηλεπικοινωνιων. Δεν μπορεις να πας και να τους πεις "γεια σας, λήγει το συμβολαιο μου, θελω -10 ευρω αλλιως φευγω". Δεν θα κερδισεις τιποτα. Ο μονος τροπος για να εχεις κατι καλυτερο, αλλα ΧΩΡΙΣ να στο εγγυάται κανεις, ειναι να κανεις αιτηση φορητοτητας σε αλλη εταιρεια. Τοτε, ΛΟΓΙΚΑ, η nova θα σε καλεσει απο το τμημα αντιπροσφορων και θα σου προσφερει κατι καλυτερο απο αυτο που ειχες για να μεινεις σε αυτους. (κατα 90% οχι καμια τρελη διαφορα, κατα 10% μπορει να ξεβρακωθει). Προσεχε ομως, γιατι μπορει και να μην καλεσουν καν και εσυ μετα αναγκαστηκα να πας στην αλλη εταιρεια που εκανες αιτηση. Ειναι ενα ρισκο που αμα θες, το παιρνεις.
bahamut_zero Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 θεωρησε δεδομενο πως θα κανεις αιτηση φορητοτητας αλλου. Μετα ειναι λαχειο, αλλα συνηθως παιρνουν για αντιπροταση. Βασικα μπορεις να παρεις και να ρωτησεις πριν ομως, τι προσφορα σου κανουν για ανανεωση. Αν δεν σε ικανοποιησει τποτε κινεισαι αναλογα. Η προσφορα σχεδον σιγουρα θα ναι περισσοτερα απο οσα πληρωνεις τωρα, η τα ιδια αλλα για 24 μηνες πχ.
kanesaxo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες ερώτηση. Εχω φόρθνετ εδώ και πολλά χρόνια. Δε θυμάμαι ποτέ, πέρα απο μια τριετία πριν, να έχω ανανεώσει τη συνδρομή μου. Είναι αυτό που προφανώς αποκαλούν σιωπηρή ανανέωση. Οπότε θεωρώ, πως μπορώ να φύγω όποτε θέλω; στην αντίστοιχη σελίδα της νοβα-φορθνετ, αναγράφει μεν "τελευταια ανανεωση 17/02/2016" Οπως προείπα, δε θυμάμαι να ανανέωσα! βέβαια το ιδιο ισχύει και στη σύτα στο γραφειο. Απ'τη ημέρα που βαλαμε συτα, δεν ανανεώσαμε ποτέ...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες ερώτηση. Εχω φόρθνετ εδώ και πολλά χρόνια. Δε θυμάμαι ποτέ, πέρα απο μια τριετία πριν, να έχω ανανεώσει τη συνδρομή μου. Είναι αυτό που προφανώς αποκαλούν σιωπηρή ανανέωση. Οπότε θεωρώ, πως μπορώ να φύγω όποτε θέλω; στην αντίστοιχη σελίδα της νοβα-φορθνετ, αναγράφει μεν "τελευταια ανανεωση 17/02/2016" Οπως προείπα, δε θυμάμαι να ανανέωσα! βέβαια το ιδιο ισχύει και στη σύτα στο γραφειο. Απ'τη ημέρα που βαλαμε συτα, δεν ανανεώσαμε ποτέ... Η ανανεωση πλέον γίνεται μέσω τηλεφώνου πολλές φορές με συνοπτικές ομιλίες σε ρωτάνε αν θέλεις να ανανεώσεις και γίνεται η ανανεώση
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 θεωρησε δεδομενο πως θα κανεις αιτηση φορητοτητας αλλου. Μετα ειναι λαχειο, αλλα συνηθως παιρνουν για αντιπροταση. Βασικα μπορεις να παρεις και να ρωτησεις πριν ομως, τι προσφορα σου κανουν για ανανεωση. Αν δεν σε ικανοποιησει τποτε κινεισαι αναλογα. Η προσφορα σχεδον σιγουρα θα ναι περισσοτερα απο οσα πληρωνεις τωρα, η τα ιδια αλλα για 24 μηνες πχ. Ναι φυσικά. Η ουσία είναι να έχω περισσότερες παροχές στην ίδια τιμή πάντα,από τη στιγμή που είμαι ικανοποιημένος. 'Αμα θα θελα πιο φθηνά θα πήγαινα κατευθείαν για αλλού. Thanks guys! Θα παίξω το κινέζο με αίτηση φορητότητας τότε
anivas11 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στην ίδια περίπτωση και εγώ και μιας και δεν έκανα χρήση του βασικού της Νοβα στα δορυφορικά, αποφάσισα τα λεφτά του δορυφορικού να τα κάνω VDSL... Έτσι χθές έκανα αίτηση σε κατάστημα Wind στις 2:40 το μεσημέρι και μετά από 2,5 ώρες με πήραν από την Nova για προσφορά !! Μου έδιναν το πακέτο 2play, αντί 22€ που το δίνουν στους νέους συνδρομητές, με 17€. Επειδή όμως με το VDSL η προσφορά τους ήταν ακριβότερη από την Wind, με έχασαν. Το μόνο παράπονο από την NOVA που είχα, είναι ότι ποτέ στα 4 χρόνια δεν μου έδωσαν έστω για μερικές μέρες να δοκιμάσω κάποιο από τα πακέτα τους, λες και θα τους έβαζα μέσα. Για να δοκιμάσεις με αυτούς, έπρεπε να δεσμευτείς για 24 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα