Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα
μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και το εβαλα για φορτιση.οταν πηγε περιπου 30% πηαγα να το βγαλω αλλα δεν ανοιγει, φτανει μεχρι το σημα της lg και κλεινει.απο τοτε οταν το βαζω στη φορτιση δεν μου δειχνει τιποτα,μαυρη οθονη.οταν το συνδεσω χωρις μπατρια στο φορτιστη μου δηχνει το συμβολο της μπαταριας με το τριγωνω οτι δεν εχει μπαταρια μεσα και οταν βαλω την μπαταρια κληνει.hard reset δεν μπορω να κανω,μπορω να μπω στο μενου ,να ξεκηνησω το hard reset ,κανει επανεκινηση και οταν φτασει στο σημε της lg κληνει.προσπαθησα να το flasharo,ξεκιναει η διαδικασια και αλλα μετα απο λιγο κληνει και δε προλαβενω.εχετε καμια ιδεα,η εχετε ακουσει ποτε κατι παρομοιο;

Δημοσ.

Δοκίμασε με το lg pc suite

Τους driver της LG τους έχεις παράσει;

Δες και τον οδηγό για το φλασαρισμα μπας και έχεις ξεχάσει κάτι

http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?fromsearch=1

Και εδώ διάβασέ γιατί δεν είσαι βλέπω ο μόνος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440802

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το περιεργο ειναι οτι δεν φορτιζει καν.αν πατησω το κουμπι power 15 δευτερα χωρις μπαταρια και μετα βαλω μπταρια και συνδεσω φορτιστη μου εμφανιζεται το συμβολο της μπαταριας για λιγο και μετα κληνει παλι.

Επεξ/σία από adok13
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/15/2017 στις 10:49 ΠΜ, adok13 είπε

καλησπερα
μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και το εβαλα για φορτιση.οταν πηγε περιπου 30% πηαγα να το βγαλω αλλα δεν ανοιγει, φτανει μεχρι το σημα της lg και κλεινει.απο τοτε οταν το βαζω στη φορτιση δεν μου δειχνει τιποτα,μαυρη οθονη.οταν το συνδεσω χωρις μπατρια στο φορτιστη μου δηχνει το συμβολο της μπαταριας με το τριγωνω οτι δεν εχει μπαταρια μεσα και οταν βαλω την μπαταρια κληνει.hard reset δεν μπορω να κανω,μπορω να μπω στο μενου ,να ξεκηνησω το hard reset ,κανει επανεκινηση και οταν φτασει στο σημε της lg κληνει.προσπαθησα να το flasharo,ξεκιναει η διαδικασια και αλλα μετα απο λιγο κληνει και δε προλαβενω.εχετε καμια ιδεα,η εχετε ακουσει ποτε κατι παρομοιο;

Αλλαξε μπαταρια ειναι κλασικο φαινομενο στα G3 οταν ειναι παλια η μπαταρια και αδυναμοι

Στις 2/1/2018 στις 2:55 ΜΜ, michalisv είπε

Μηπως ειναι το κλασικο bootloop;ειναι αρκετα συνηθισμενο στα lg

Στις 2/1/2018 στις 2:55 ΜΜ, michalisv είπε

Μηπως ειναι το κλασικο bootloop;ειναι αρκετα συνηθισμενο στα lg

Τα G3 ειναι τα μονα κινητα που δεν γινεται να γινουν Bootloop

Επεξ/σία από asdfaster

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...