adok13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καλησπεραμου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και το εβαλα για φορτιση.οταν πηγε περιπου 30% πηαγα να το βγαλω αλλα δεν ανοιγει, φτανει μεχρι το σημα της lg και κλεινει.απο τοτε οταν το βαζω στη φορτιση δεν μου δειχνει τιποτα,μαυρη οθονη.οταν το συνδεσω χωρις μπατρια στο φορτιστη μου δηχνει το συμβολο της μπαταριας με το τριγωνω οτι δεν εχει μπαταρια μεσα και οταν βαλω την μπαταρια κληνει.hard reset δεν μπορω να κανω,μπορω να μπω στο μενου ,να ξεκηνησω το hard reset ,κανει επανεκινηση και οταν φτασει στο σημε της lg κληνει.προσπαθησα να το flasharo,ξεκιναει η διαδικασια και αλλα μετα απο λιγο κληνει και δε προλαβενω.εχετε καμια ιδεα,η εχετε ακουσει ποτε κατι παρομοιο;
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε με το lg pc suite Τους driver της LG τους έχεις παράσει; Δες και τον οδηγό για το φλασαρισμα μπας και έχεις ξεχάσει κάτι http://www.insomnia.gr/topic/600709-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%AE-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-bootloop-%CF%84%CE%B7%CE%BD-lg-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-lg-flashtool/?fromsearch=1 Και εδώ διάβασέ γιατί δεν είσαι βλέπω ο μόνος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440802
adok13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) το περιεργο ειναι οτι δεν φορτιζει καν.αν πατησω το κουμπι power 15 δευτερα χωρις μπαταρια και μετα βαλω μπταρια και συνδεσω φορτιστη μου εμφανιζεται το συμβολο της μπαταριας για λιγο και μετα κληνει παλι. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από adok13
cchri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 adok13 σήμερα συνέβη και σε μένα κάτι ανάλογο. Βρήκες τελικά καμία λύση;;
michalisv Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως ειναι το κλασικο bootloop;ειναι αρκετα συνηθισμενο στα lg
KyrGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε lg support tool και άστο να κάνει αναβάθμιση. http://lg-support-tool.en.lo4d.com/screenshots Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από KyrGR
logistoulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ετσι ξεψύχησε και το δικό μου, ζωή σε λόγου σας
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/15/2017 στις 10:49 ΠΜ, adok13 είπε καλησπερα μου εκλεισε το κινητο απο μπαταρια και το εβαλα για φορτιση.οταν πηγε περιπου 30% πηαγα να το βγαλω αλλα δεν ανοιγει, φτανει μεχρι το σημα της lg και κλεινει.απο τοτε οταν το βαζω στη φορτιση δεν μου δειχνει τιποτα,μαυρη οθονη.οταν το συνδεσω χωρις μπατρια στο φορτιστη μου δηχνει το συμβολο της μπαταριας με το τριγωνω οτι δεν εχει μπαταρια μεσα και οταν βαλω την μπαταρια κληνει.hard reset δεν μπορω να κανω,μπορω να μπω στο μενου ,να ξεκηνησω το hard reset ,κανει επανεκινηση και οταν φτασει στο σημε της lg κληνει.προσπαθησα να το flasharo,ξεκιναει η διαδικασια και αλλα μετα απο λιγο κληνει και δε προλαβενω.εχετε καμια ιδεα,η εχετε ακουσει ποτε κατι παρομοιο; Αλλαξε μπαταρια ειναι κλασικο φαινομενο στα G3 οταν ειναι παλια η μπαταρια και αδυναμοι Στις 2/1/2018 στις 2:55 ΜΜ, michalisv είπε Μηπως ειναι το κλασικο bootloop;ειναι αρκετα συνηθισμενο στα lg Στις 2/1/2018 στις 2:55 ΜΜ, michalisv είπε Μηπως ειναι το κλασικο bootloop;ειναι αρκετα συνηθισμενο στα lg Τα G3 ειναι τα μονα κινητα που δεν γινεται να γινουν Bootloop Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από asdfaster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα