Predatorkill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 άλλους 4 Ελληνες πρίν απο μένα! Αν σου ελεγαν να μαντεψεις τον 5ο, ποιον θα ελεγες;
kostaszabos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 όποτε ποστάρω θέμα γίνεται HOT σε μιά βδομάδα.. πώς τα καταφέρνω ούτε εγώ δέν ξέρω...
masteripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 όποτε ποστάρω θέμα γίνεται HOT σε μιά βδομάδα.. πώς τα καταφέρνω ούτε εγώ δέν ξέρω... Και ύστερα σου λένε ότι δεν θα τα καταφέρεις.....
kostaszabos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 τα έφτιαξα και τα πόσταρα σήμερα το πρωί... αργότερα που θα μάθω καλύτερα τις τεχνολογίες θα τα κάνω μαμάτα για το gitHub μου.. τώρα μου ήρθε άλλη άσκηση απο εταιρία και το θέλει την άλλη βδομάδα.. jsoup java και έτσι.. τώρα που γυρνάει άμα θέλετε στείλτε μου και σείς ασκήσεις συνεντεύξεων.. είμαι που είμαι στα κόκκινα..
Predatorkill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Φτιαξε ενα app που να του λες «θελω αυτο» σε java και να κανει clopy paste το κωδικα απο το github. Φυσικα θα χρειαστεις big data και neural network. Και γαμω τις ασκησεις, πιστευω μεχρι την αλλη βδομαδα θα την εχεις ετοιμη. Δωσε μας repo αυτου που ποσταρες να φωτιστουμε.
kostaszabos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Knockout + Firebase για UI binding.. και σας κάνω ότι θέλετε.. LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα