anon667 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 @Masteripper Μπορείς να δώσεις το όνομα της εταιρείας; Είμαι περίεργος για το πως παρουσιάζονται ιντερνετικά.
masteripper Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το όνομα δεν είναι πρέπον να στο δώσω αλλά με βάση το γεγονός ότι μονίμως έχουν αγγελία και ζητούν άτομο θα είναι αρκετό για εντοπισμό..hint :ειναι Θεσσαλονίκη ζητούν την μάνα τους και τον πατέρα τους από γνώσεις (ΆΣΧΕΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΕΣ) και υποτίθεται είναι σε "χώρο" που κατα εμέ θα έπρεπε οι χώροι και η γραμματέας να είναι "αστέρια"
kostaszabos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πείτε μου λίγο την γνώμη σας για τον αλγόριθμο που θέλω να φτιάξω.. Ποιός ειναι ο πιό staight-forward και λιγότερο πολύπλοκος από τους παρακάτω: 1. Backtracking 2. Brute Force 3. Stochastic- optimization search methods 4. Constraint programming (reasoning algorithm) Ο πρώτος νομίζω είναι καλύτερος και πιό γρήγορος..
anon667 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 5) Temporary Reasoning & Objectful Linear Logic ΥΓ: Ελληνικοί χαρακτήρες.
kostaszabos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εχω βρεί πολλά παραδείγματα πάντως.. ειδικά στο youtube γίνεται χαμός από διαφορετικές στρατηγικές υλοποίησης.. άμα είχα ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ακόμα με την ησυχεία μου να ασχοληθώ θα τα είχα κάνει μαμάτα.. τώρα θα παραδώσω μπακαλιές.. και δέν έχω ασχοληθεί κάν με τις τεχνολογίες αυτές.. άρα είμαι πράγματι fast learner..
defacer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Χαρά στα σκέλια της εταιρίας που θα σε προσλάβει. Κράτα μας ενήμερους.
kostaszabos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Χαρά στα σκέλια της εταιρίας που θα σε προσλάβει. Κράτα μας ενήμερους. η εταιρία αυτή δέν είναι σάν αυτή που δουλεύεις εσύ.. δίνουν πολύ καλά χρήματα σε όλα τα επίπεδα και φτιάχνουν παπάδες στα πρότζεκτς που παίρνουν γιατί είναι απο πάρα πολύ μεγάλη αγορά του εξωτερικού.. άμα δέν είμαι fast learner θα με σουτάρουν πάνω στο μήνα όπως έκαναν με άλλους 4 Ελληνες πρίν απο μένα! Στην Ελλάδα δέν ασχολήθηκα σοβαρά με το επάγγελμα γιατί μου δίνανε μισθό καφετζή.. και μιλάω για τα "καλά χρόνια".. 1
kostaszabos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Την άλλη βδομάδα παραιτούμαι απο τη δουλειά μου και τα παίζω όλα για όλα.. η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω balls ενώ εσύ απλά σχολιάζεις.. όσο εσύ γράφεις εγώ τελείωσα τον αλγόριθμο... σχόλια βάζω και πάω στα javaScriptοειδή...
najinblue3 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πείτε μου λίγο την γνώμη σας για τον αλγόριθμο που θέλω να φτιάξω.. Ποιός ειναι ο πιό staight-forward και λιγότερο πολύπλοκος από τους παρακάτω: 1. Backtracking 2. Brute Force 3. Stochastic- optimization search methods 4. Constraint programming (reasoning algorithm) Ο πρώτος νομίζω είναι καλύτερος και πιό γρήγορος.. τι αλγοριθμος ειναι αυτος, δεν ειδα καπου να αναφερεις, αναλογα τι θελεις να πετυχεις και τα constraints, σε ενδιαφερει το time/space complexity? τι data structure θα χρησιμοποιησεις?
kostaszabos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 τι αλγοριθμος ειναι αυτος, δεν ειδα καπου να αναφερεις, αναλογα τι θελεις να πετυχεις και τα constraints, σε ενδιαφερει το time/space complexity? τι data structure θα χρησιμοποιησεις? το data structure μου είναι ένα jagged array με 10 αριθμούς που πρέπει να ικανοποιεί κάποιους κανόνες και μιά μέθοδος να λέει άν είναι γεμάτο ή όχι.. μπορώ να έχω κενές θέσεις.. το έκανα αυτό αυτό που θέλω τώρα είναι ο πιό απλός αλγόριθμος με το λιγότερο "effort" που να ικανοποιεί τους κανόνες για τυχαία είσοδο αριθμών.. Λοιπόν backtracking καρφωτό πάει γιατί βρήκα ένα άρθρο που αναλύει με μαθηματικά το πρόβλημα και λέει ότι είναι η καλύτερη λύση.. Αντε να τελειώνουμε γιατί πρέπει να διαβάσω και την TypeScript όλο το βράδυ σήμερα..
Predatorkill Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Την άλλη βδομάδα παραιτούμαι απο τη δουλειά μου και τα παίζω όλα για όλα.. η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω balls ενώ εσύ απλά σχολιάζεις.. όσο εσύ γράφεις εγώ τελείωσα τον αλγόριθμο... σχόλια βάζω και πάω στα javaScriptοειδή... Δε σε βλεπω καλα εσενα... πας γυρευοντας για ddos. Οταν λες τελειωσες εννοεις την αντιγραφη στο notepad ρε τιγρη;
anon667 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πρωταγωνιστής της νέας σεζόν Mr. Robot. 1
iceblade Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εχω βρεί πολλά παραδείγματα πάντως.. ειδικά στο youtube γίνεται χαμός από διαφορετικές στρατηγικές υλοποίησης.. άμα είχα ακόμα ένα Σαββατοκύριακο ακόμα με την ησυχεία μου να ασχοληθώ θα τα είχα κάνει μαμάτα.. τώρα θα παραδώσω μπακαλιές.. και δέν έχω ασχοληθεί κάν με τις τεχνολογίες αυτές.. άρα είμαι πράγματι fast learner.. Ξεκίνα από αυτό το repository για σωστά παραδείγματα κώδικα. Ο τύπος έχει κάνει απίστευτα πράγματα και γενικά όλοι οι σοβαροί προγραμματιστές τον εκτιμούν. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα