Lewnidas1995 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σε όλους ! Εχω προβλημα με την συνδεση μου καθως ενώ παίζω καποια παιχνίδια (LoL, CSGO , GTA Online) και καποια συσκευή συνδεθει στο wifi , αρχιζουν τα 5000ms. Πηγα φορθνετ και μου ειπαν οτι θα με καλέσει αρμόδιος απο τα κεντρικά. Με καλεσε όντως λεγοντάς μου όμως οτι ενεργοποίησαν ΜΟΝΟΙ τους το fast path , χωρις να το θελω καθως ξερω ποια ειναι η δουλεια του και απλα πλεον αντι για 70-75 ms εχω 58-60ms. Το προβλημα ομως συνεχίζει να ειναι το ιδιο. Έχει κανεις κατι στο μυαλο του για το τι μπορει να ειναι; ή αν εχει συμβει και σε καποιον αλλον κατι παρομοιο;
timos71 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ναι λογικά θα έχεις το ρούτερ του παρόχου που δεν έχει qos οπότε δεν υπάρχει προτεραιότητα ποια πακέτα θα φεύγουν πρώτα γι αυτό δημιουργείται αυτό το πρόβλημα. Πρόταση μου είναι να πάρεις ένα καλό ρούτερ ώστε να μπορείς να καθορίσεις μόνος σου τη προτεραιότητα με την οποία θα γίνεται η αποστολή των πακέτων του upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα