Προς το περιεχόμενο

redmi note 4 vs redmi note 3 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο κινητα.Note 3 pro:αριστη αποδοση,μεγαλη διαρκεια ζωης μπαταριας,μετρια καμερα
Note 4(helio x20):καλο multitasking,ζεσταινετε πολυ ομως,οχι τοσο καλη αποδοση σε απαιτητικα games,οχι πολλες custom roms,μεγαλη διαρκεια ζωης και καμερα καλυτερη στο σκοταδι χειροτερη στο φως
Επισης το note 4 με sd τι αποδοση εχει γενικα σε σχεση με τα αλλα 2 και ποιο θα μου προτεινατε?

Thanx a lot!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Redmi note 3 pro.θα έχεις και 800αρα μπαντα.παρτο και από κοτσωβολο/you/cosmote να εχεισσ και εγγύηση από info quest.επισησ είναι πιο γρήγορο και από τις δύο έκδοσης του 4 αλλά υστερεί σε μπαταρία σε σχέση με το 4 sd

Δημοσ.

δν παιζει να το παρω απο ελλαδα γτ αντι να δωσω 200+ ευρω θα τ παρω με 160 απο κινα

Ναι και μετά θα σου κάτσει και το τελωνείο στο σβέρκο και θα σου έρθει κουτί :D

Περίμενε γι'αυτό http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php

Δημοσ.

Ναι και μετά θα σου κάτσει και το τελωνείο στο σβέρκο και θα σου έρθει κουτί :D

Περίμενε γι'αυτό http://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4-8531.php

ξερω 2 ατομα που παραγγειλα απο geekbuying και ολα κομπλε επισης το redmi note 4 με sd ειναι υποδυεστερο του note 3 pro

Δημοσ.

ξερω 2 ατομα που παραγγειλα απο geekbuying και ολα κομπλε επισης το redmi note 4 με sd ειναι υποδυεστερο του note 3 pro

Μόνο στον επεξεργαστή.

Οθόνη,κάμερα,ποιότητα,αισθητά καλύτερο.

Δημοσ.

δν παιζει να το παρω απο ελλαδα γτ αντι να δωσω 200+ ευρω θα τ παρω με 160 απο κινα

160 με  μηδενική εγγύηση (ή τέλος πάντων με τρελούς περιορισμούς και ταλαιπωρία) VS 200+ που τουλάχιστον θα έχεις κανονική υποστήριξη και σε μπάντες και το βασικότερο εγγύηση infoquest και κανονική ROM απευθείας. Χμμμ δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα. Δώσε το κάτι παραπάνω και πάρε πλήρες πακέτο. 

Μετά έχεις και τον βραχνά του τελωνείου που τελευταία έχουν αγριέψει τα πράγματα. Ναι οκ, κάποια περνάνε ακόμα αλλά οι έλεγχοι έχουν ενταθεί πολύ και πλέον οι πιθανότητες να σε πιάσουν είναι καλές. Δεν νομίζω να αξίζει όλο αυτό το ρίσκο για να προσπαθήσεις να γλυτώσεις 50-70 ευρώ. 

Δημοσ.

Μόνο στον επεξεργαστή.

Οθόνη,κάμερα,ποιότητα,αισθητά καλύτερο.

η καμερα του note 4 ειναι καλυτερη μονο στο σκοταδι απο note 3 pro

160 με  μηδενική εγγύηση (ή τέλος πάντων με τρελούς περιορισμούς και ταλαιπωρία) VS 200+ που τουλάχιστον θα έχεις κανονική υποστήριξη και σε μπάντες και το βασικότερο εγγύηση infoquest και κανονική ROM απευθείας. Χμμμ δεν νομίζω ότι θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα. Δώσε το κάτι παραπάνω και πάρε πλήρες πακέτο. 

Μετά έχεις και τον βραχνά του τελωνείου που τελευταία έχουν αγριέψει τα πράγματα. Ναι οκ, κάποια περνάνε ακόμα αλλά οι έλεγχοι έχουν ενταθεί πολύ και πλέον οι πιθανότητες να σε πιάσουν είναι καλές. Δεν νομίζω να αξίζει όλο αυτό το ρίσκο για να προσπαθήσεις να γλυτώσεις 50-70 ευρω

κοιτα απο αποψη εγγυησης οκ απλα για το τελωνειο μπορω να το παρω και απο ισπανικο warehouse με +10 ευρω απλα το σκεφτομαι ακομα

Δημοσ.

Εννοείται ότι η αγορά σου θα γίνει μέσα από Ευρώπη για να μην έχεις θέμα με εγγυήσεις και τελωνεία. Απλά αν το πάρεις από εδώ τουλάχιστον η εγγύηση σου θα είναι 100% με κάλυψη για ότι χρειαστεί. Μην το παραβλέπεις το θέμα εγγύηση, έχει καεί κόσμος και κοσμάκης γι αυτό το θέμα. 

Δημοσ.

η καμερα του note 4 ειναι καλυτερη μονο στο σκοταδι απο note 3 pro

κοιτα απο αποψη εγγυησης οκ απλα για το τελωνειο μπορω να το παρω και απο ισπανικο warehouse με +10 ευρω απλα το σκεφτομαι ακομα

Ποιο ειναι το καταστημα που εχει και ευρωπαικο warehouse για να αποφυγουμε τελωνειο?Και απο Ευρωπη ποσες μερες θελει ?

Δημοσ.

Ποιο ειναι το καταστημα που εχει και ευρωπαικο warehouse για να αποφυγουμε τελωνειο?Και απο Ευρωπη ποσες μερες θελει ?

το geekbuying εχει warehouse στην ισπανια και η διαφορα στην τιμη ειναι 10 ευρω(για το νοτε 3 προ) λεει πως το στελνει μεσα σε 2-5 μερες αλλα ποτε φτανει δν ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...