leo6diam Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, θα αγορασω καποια προιοντα για αναβαθμιση του pc μου(μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,και εναν ssd)το θεμα ειναι οτι αυτα που θελω να αγορασω εχουν μια διαφορα 150-200 ευρω φθηνοτερα αν τα παρω απο skroytzομαγαζα αποτι αν τα παρω απο e-shop,plaisio.τι παιζει με τις τοσο μεγαλες διαφορες στις τιμες?επισης απο amazon.uk ειναι καλα να αγορασω,εχει επισης χαμηλοτερες τιμες.
MSSB Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινάω ανάποδα. Το Amazon εφ όσων κοιτάς σε Ευρώπη και οι τιμές σε βολεύουν, είναι μια χαρά μαγαζάκι. Όσων αφορά τα άλλα που ρωτάς, η απάντηση είναι προφανής. Όλα απαντάνε στις ερωτήσεις, πόσους υπαλλήλους έχεις, αν έχει φυσική υπόσταση η επιχείρηση, ποιοι είναι οι προμηθευτές σου, πόσο θες να κερδίσεις ανά πώληση και πάει λέγοντας. Επίσης, ελεύθερη αγορά έχουμε, αν θέλει βάζει ο άλλος το στυλό στα 100€ αντί για 0,25€. Δεν θα του πει κανείς γιατί το έκανε. Μιας και αναφέρθηκε στο e-shop, αυτό σε σχέση με τα περισσότερα στο Skroutz, έχει και 50+ καταστήματα, συν προσωπικό, συν έξοδα λειτουργικά, συν το στοκ που κρατάνε, συν δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τα άλλα, πιθανών θα είναι ένα μαγαζί με δύο-τρείς υπαλλήλους και με ελάχιστο ή καθόλου στοκ.
pasxaliskar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 1η επιλογη ebay-amazon ( εκανα ολοκληρο το pc μου απο ebay ,εκτος cpu που πηρα απο σκουρτζ γιατι δν ειδε διαφορα ) κουτι ,ραμ , μομπο, σκληρους ,σσντι ολα απο ebay.2η επιλογη σκουρτζομαγαζο 3η επιλογη eshop για πλασιο, γερμανο κλπ κλπ αυτα δν τα λεω καν γιατι ειναι κλεψιμο 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γενικα οποιος εχει μια καποια τριβη με το θεμα ξεκινσει απο το skinflint.co.uk για να βρει τις καλυτερες τιμες. Το αμαζον που αναφερεις σαν φτηνο ειναι ακριβο με ευρωπαικα δεδομενα, κοιτα το συστημα σου ποσο βγαινει μεσω mindfactory.de πχ. Στο πλαισιο και στο eshop πληρωνεις ακριβοτερα για χειροτερες υπηρεσιες ετσι γιατι μπορουν. Εχοντας μπλεξει με rma και στα 2 μαγαζια η εμπειρια ειναι χειροτερη απο rma σε μικρο σκρουτζομαγαζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα