Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω την τιμη του εχει πεσει στα 199 ευρω ,αλλα βλεπω πολλους να το πουλανε..

σκεφτομαι να το παρω ,αν μπορουν καποιοι κατοχοι ας γραψουν τα πιο σημαντικα αρνητικα της συσκευης για να ξερω τι θα αντιμετωπισω!

Δημοσ.

Στα λεφτά του είναι "λουκούμι "

Το αρνητικό είναι η κάμερα (όπως σε όλα τα κινέζικα )που δεν τη λες και Τοπ ,απλά αξιοπρεπείς .

Το θέμα ειναι εσυ που είδες να το πουλάνε όλοι ....

• Like 1
Δημοσ.

Στα λεφτά του είναι "λουκούμι "

Το αρνητικό είναι η κάμερα (όπως σε όλα τα κινέζικα )που δεν τη λες και Τοπ ,απλά αξιοπρεπείς .

Το θέμα ειναι εσυ που είδες να το πουλάνε όλοι ....

και εδω στις αγγελιες και σε αλλα site , τα σπρωχνουν 130 και 140 ευρω!

Δημοσ.

και εδω στις αγγελιες και σε αλλα site , τα σπρωχνουν 130 και 140 ευρω!

Δεν ειναι αυτά που τρέχουν προσφορα. Είναι πιο παλιά και μεταχειρισμένα και δεν ειναι η international version. Εγω πιστευω οτι κάποιοι που ειχανε πάρει απο Κίνα, πήρανε την International με ελληνική εγγύηση και σπρώχνουν το παλιο. Και εγώ ετσι θα έκανα. 

ontopic: Μια συμβουλή. Επειδή βλέπω να ξεκινάς με αρνητική διάθεση για το συγκεκριμένο κινητό,  μην ασχολείσαι με αυτό. Πάρε κάτι αλλο. 

Δημοσ.

δεν ξεκιναω αρνητικα ηρεμηστε, απλη ερωτηση εκανα!!!

Πιθανον ειναι αυτο που λετε...

οτι κανουν απλα αλλαγη για την 800 μπαντα

Δημοσ.
Δημοσ.

εγω το εχω αγορασμενο απο κινα στα 167 ευρο

η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη (με καποιο app καμερας σιγουρα θα αφησει ικανοποιημενο εναν μεσο χρηστη)

ειναι ταχυτατο

εμενα τουλαχιστον δεν μου κολλησε ποτε

2 ειναι τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα που εχει

το πρωτο ειναι οτι σε περιπτωση που βαλεις hands free δεν μπορει ο αλλος να σε ακουσει απο το μικροφωνο των ακουστηκων αλλα απο της συσκευης

και παρολο που πηρε update δεν το διορθωσανε ακομα...  ελπιζω στο επομενο να γινει..

το δευτερο οτι εχει ακομα αρκετα μικρη γκαμα απο θηκες και προστατευτικα τζαμια

κατα τα αλλα τορπιλη... και απο μπαταρια για πλακα 2 μερες με καλη χρηση, απο games δεδομενα gps youtube, ραδιο

• Like 1
Δημοσ.

εγω το εχω αγορασμενο απο κινα στα 167 ευρο

η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη (με καποιο app καμερας σιγουρα θα αφησει ικανοποιημενο εναν μεσο χρηστη)

ειναι ταχυτατο

εμενα τουλαχιστον δεν μου κολλησε ποτε

2 ειναι τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα που εχει

το πρωτο ειναι οτι σε περιπτωση που βαλεις hands free δεν μπορει ο αλλος να σε ακουσει απο το μικροφωνο των ακουστηκων αλλα απο της συσκευης

και παρολο που πηρε update δεν το διορθωσανε ακομα...  ελπιζω στο επομενο να γινει..

το δευτερο οτι εχει ακομα αρκετα μικρη γκαμα απο θηκες και προστατευτικα τζαμια

κατα τα αλλα τορπιλη... και απο μπαταρια για πλακα 2 μερες με καλη χρηση, απο games δεδομενα gps youtube, ραδιο

και η οθονη μου φανηκε λιγο σαν των sony ξεθωριασμενα χρωματα ολιγον τι...

Δημοσ.

Βλεπω την τιμη του εχει πεσει στα 199 ευρω ,αλλα βλεπω πολλους να το πουλανε..

σκεφτομαι να το παρω ,αν μπορουν καποιοι κατοχοι ας γραψουν τα πιο σημαντικα αρνητικα της συσκευης για να ξερω τι θα αντιμετωπισω!

όλοι πουλάνε τον άχρηστο (για Ευρώπη) κινέζο χωρίς 800άρα μπάντα και 2 χρονιά εγγύησή εδώ

• Like 1
Δημοσ.

όλοι πουλάνε τον άχρηστο (για Ευρώπη) κινέζο χωρίς 800άρα μπάντα και 2 χρονιά εγγύησή εδώ

ναι οκ εκανα λαθος....

Το πηρα σημερα παιδια ....το μονο που με χαλασε και ετρεχα ηταν οτι εχει micro sim ενω στο P9 lite ειχα nano sim...

και ετρεχα σαν τον τρελο να βρω καταστημα να την κανω micro. 

Οθονη φαινεται ξεθωριασμενη στυλ 2010 HTC phones...αλλα οκ ανεκτη.

Παει τουλαχιστον 2 φορες πιο γρηγορα απο το P9 lite ( αν και φοραει snapDragon 650 και το P9 lite φοραει Kirin 650) 

Δεν ξερω πως τα καταφεραν ...

Το εχω απο το πρωι στην κατοχη μου εχω βαλει 100 εφαρμογες + SD card 32αρα και δεν κολλησε ποτε.

Αρνητικο που βρηκα σε λιγες ωρες ηταν ο Dialer και εβαλα εναν απο το μαρκετ...

Θηκη βρηκα μετα απο πολυ τρεξιμο στο στουκι μια σιλικονης για το Κινεζικο που μπανει οριακα μεχρι να φερει την δικη του.

Τζαμι εβαλα απο samsung γιατι δεν υπαρχει πουθενα θεσσαλονικη,εχει ενα μικρο κενο στο ακουστικο και στην καμερα ....

βρηκα ενα Στους Αμπελοκηπους αλλα δνε ξερω ποτε θα βολεψει να παω απο εκει.

Αυτα μεχρι στιγμης γενικως μου αρεσει .

• Like 1
Δημοσ.

ναι οκ εκανα λαθος....

Το πηρα σημερα παιδια ....το μονο που με χαλασε και ετρεχα ηταν οτι εχει micro sim ενω στο P9 lite ειχα nano sim...

και ετρεχα σαν τον τρελο να βρω καταστημα να την κανω micro.

Οθονη φαινεται ξεθωριασμενη στυλ 2010 HTC phones...αλλα οκ ανεκτη.

Παει τουλαχιστον 2 φορες πιο γρηγορα απο το P9 lite ( αν και φοραει snapDragon 650 και το P9 lite φοραει Kirin 650)

Δεν ξερω πως τα καταφεραν ...

Το εχω απο το πρωι στην κατοχη μου εχω βαλει 100 εφαρμογες + SD card 32αρα και δεν κολλησε ποτε.

Αρνητικο που βρηκα σε λιγες ωρες ηταν ο Dialer και εβαλα εναν απο το μαρκετ...

Θηκη βρηκα μετα απο πολυ τρεξιμο στο στουκι μια σιλικονης για το Κινεζικο που μπανει οριακα μεχρι να φερει την δικη του.

Τζαμι εβαλα απο samsung γιατι δεν υπαρχει πουθενα θεσσαλονικη,εχει ενα μικρο κενο στο ακουστικο και στην καμερα ....

βρηκα ενα Στους Αμπελοκηπους αλλα δνε ξερω ποτε θα βολεψει να παω απο εκει.

Αυτα μεχρι στιγμης γενικως μου αρεσει .

Αχ γιατί τόσο τρεξιμο για το τίποτα.

Την SIM μπορούσες να την κρατήσεις απλός με 2-2,5 ευρω πας στο Γερμανό και επαιρνες έναν micro sim adapter

Επίσης ότι χρειαστείς εκτός το Stouky(και εγώ από εκεί περνώ )Υπάρχει και το Mygad

Δημοσ.

Αχ γιατί τόσο τρεξιμο για το τίποτα.

Την SIM μπορούσες να την κρατήσεις απλός με 2-2,5 ευρω πας στο Γερμανό και επαιρνες έναν micro sim adapter

Επίσης ότι χρειαστείς εκτός το Stouky(και εγώ από εκεί περνώ )Υπάρχει και το Mygad

Πήγα πήρα Αντάπτορα δωρεάν και την έβαλα.. :) mygad έχει για το ευρωπαϊκό όμως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...