Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικό σε βρίσκω

Όποιος την έχει πάθει θα με νιώσει αμέσως. Μιλάω για την εταιρεία που βάρεσε κανόνι και είναι σε φάση εκκαθάρισης!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει άλλος παθών εδώ μέσα; Ξέρετε τι γίνεται με την εταιρεία;

Ποιός σας φταίει ρε παιδιά όταν πάτε στις πιο ξεφτίλα ασφαλιστικές; Δε το έχετε μάθει το παραμύθι τόσα χρόνια; Κρατήστε τα ονομάτά τους και θα δείτε μετά από μερικούς μήνες θα έχουν άλλo όνομα ασφαλιστικής.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 2
Δημοσ.

Ποιός σας φταίει ρε παιδιά όταν πάτε στις πιο ξεφτίλα ασφαλιστικές; Δε το έχετε μάθει το παραμύθι τόσα χρόνια; Κρατήστε τα ονομάτά τους και θα δείτε μετά από μερικούς μήνες θα έχουν άλλo όνομα ασφαλιστικής.

Φίλε μου είμαστε κι εμείς που κάνουμε προσεκτική επιλογή ασφαλιστικής αλλά πέφτουμε στους μαλακες που αναφέρεις και αναμενουμε να δούμε από που θα αποζημιωθούμε!

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι αδιανόητο να "πέφτει" κάποιος σε τέτοια λούμπα και να "ψάχνεται".

Πόσο ποιά ήταν το κέρδος το εξάμηνο, για να αιτιολογήσει αυτή τη επιλογή.

Τα ίδια θα γράφετε σε λίγο καιρό και όσοι "μεταφερθήκατε" στην AmTrust ή την DallBogg.

Δηλαδή είναι τραγικά δύσκολο στην εποχή του διαδικτύου να μάθει κάποιος ότι ο Νόμιμος και Φορολογικός εκπρόσωπος της Enterprise στην Ελλάδα είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη της ΕΟΣ Ασφαλιστικής που επίσης έχασε την άδειά της?

Είναι δύσκολο να μάθει κάποιος ότι η, φημολογούμενη, με έδρα το Ην. Βασίλειο Εταιρεία, είχε πραγματική έδρα το ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ και εκεί δεν είχε παραγωγή?

Επειδή δεν ΑΞΙΖΕΙ για 50-60€, διαφορά στα ασφάλιστρα το εξάμηνο, να καταστρέψει κάποιος ολόκληρη τη ζωή του, ας έχουμε τα ματάκια μας ΑΝΟΙΚΤΑ.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι αδιανόητο να "πέφτει" κάποιος σε τέτοια λούμπα και να "ψάχνεται".

Πόσο ποιά ήταν το κέρδος το εξάμηνο, για να αιτιολογήσει αυτή τη επιλογή.

Τα ίδια θα γράφετε σε λίγο καιρό και όσοι "μεταφερθήκατε" στην AmTrust ή την DallBogg.

Δηλαδή είναι τραγικά δύσκολο στην εποχή του διαδικτύου να μάθει κάποιος ότι ο Νόμιμος και Φορολογικός εκπρόσωπος της Enterprise στην Ελλάδα είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη της ΕΟΣ Ασφαλιστικής που επίσης έχασε την άδειά της?

Είναι δύσκολο να μάθει κάποιος ότι η, φημολογούμενη, με έδρα το Ην. Βασίλειο Εταιρεία, είχε πραγματική έδρα το ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ και εκεί δεν είχε παραγωγή?

Επειδή δεν ΑΞΙΖΕΙ για 50-60€, διαφορά στα ασφάλιστρα το εξάμηνο, να καταστρέψει κάποιος ολόκληρη τη ζωή του, ας έχουμε τα ματάκια μας ΑΝΟΙΚΤΑ.

Δες το παραπανω ποστ φιλέ μου! ????

Δημοσ.

Φίλε μου είμαστε κι εμείς που κάνουμε προσεκτική επιλογή ασφαλιστικής αλλά πέφτουμε στους μαλακες που αναφέρεις και αναμενουμε να δούμε από που θα αποζημιωθούμε!

Δύσκολη και ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Ανάκληση ή θέση σε Εκκαθάριση σημαίνει "δέσμευση" Κεφαλαίων, ότι υπάρχει και βρεθεί. Απο εκεί και πέρα, δύο "δρόμοι" ανοίγονται:

1- Εξυπηρετούνται οι ζημιές με κριτήριο την ημερομηνία συμβάντος και όποιος προλάβει, ή

2- Μέτρηση των φακέλων ζημιάς, διαίρεση των Κεφαλαίων και επιμερισμός ανα ζημιά (με δραματική μείωση αποζημίωσης)

Ολα τα παραπάνω σε θεωρητική βάση, καθώς αν τα περιουσιακά στοιχεία είναι π.χ. ακίνητα πρέπει πρώτα να εκποιηθούν. Οι Εκκαθαριστές και όσοι υπάλληλοι εμπλέκονται στην εκκαθάριση πληρώνονται κάθε μήνα με αποτέλεσμα να προκύτπει ανάλωση Κεφαλαίων.

Πρακτικά, ο ζημιωθείς θα πρέπει να περιμένει αποζημίωση απο το Επικουρικό Κεφάλαιο (το οποίο βρίσκεται στα μαύρα του τα χάλια).

Αγωγή ο Ζημιωθείς στον Υπαίτιο μπορεί κάλλιστα να υποβάλει (ζήσε Μάη μου με το ρυθμό που εκδικάζονται οι υποθέσεις)

Κοινώς η Εποπτική Αρχή πρέπει κάποια στιγμή να κάνει τη δουλειά της.

Δες το παραπανω ποστ φιλέ μου! ????

Postαρες ενώ έγραφα. Διάβασε τη συνέχεια.

Δημοσ.

Δύσκολη και ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Ανάκληση ή θέση σε Εκκαθάριση σημαίνει "δέσμευση" Κεφαλαίων, ότι υπάρχει και βρεθεί. Απο εκεί και πέρα, δύο "δρόμοι" ανοίγονται:

1- Εξυπηρετούνται οι ζημιές με κριτήριο την ημερομηνία συμβάντος και όποιος προλάβει, ή

2- Μέτρηση των φακέλων ζημιάς, διαίρεση των Κεφαλαίων και επιμερισμός ανα ζημιά (με δραματική μείωση αποζημίωσης)

Ολα τα παραπάνω σε θεωρητική βάση, καθώς αν τα περιουσιακά στοιχεία είναι π.χ. ακίνητα πρέπει πρώτα να εκποιηθούν. Οι Εκκαθαριστές και όσοι υπάλληλοι εμπλέκονται στην εκκαθάριση πληρώνονται κάθε μήνα με αποτέλεσμα να προκύτπει ανάλωση Κεφαλαίων.

Πρακτικά, ο ζημιωθείς θα πρέπει να περιμένει αποζημίωση απο το Επικουρικό Κεφάλαιο (το οποίο βρίσκεται στα μαύρα του τα χάλια).

Αγωγή ο Ζημιωθείς στον Υπαίτιο μπορεί κάλλιστα να υποβάλει (ζήσε Μάη μου με το ρυθμό που εκδικάζονται οι υποθέσεις)

Κοινώς η Εποπτική Αρχή πρέπει κάποια στιγμή να κάνει τη δουλειά της.

Postαρες ενώ έγραφα. Διάβασε τη συνέχεια.

Εχω ενημερωθεί οτι δεν μπορείς να απαιτησεις λεφτά απο αυτον γιατί και καλά καλύπτεται απο την υποχρέωση που είχε απο το νόμο. Δηλαδή είχε κάνει την ασφάλεια του. Αλλά με την ίδια λογική ανοίγω κι εγω ασφαλιστική δίνω συμβόλαια 10 ευρώ και αμα γίνει τρακαρισμα κλείνω και όλα ωραια όλα καλά και οι οδηγοί που με εμπιστεύτηκαν απαλλάσσονται ευθύνης.

Δημοσ.

Δηλαδή είναι καλύτερα να χτυπήσει εσένα που έχεις ασφάλεια σωστή ένα ανασφάλιστο όχημα, παρά ένα που είναι ασφαλισμένο σε ασφαλιστική της πυρκαγιάς;

Δημοσ.

Εχω ενημερωθεί οτι δεν μπορείς να απαιτησεις λεφτά απο αυτον γιατί και καλά καλύπτεται απο την υποχρέωση που είχε απο το νόμο. Δηλαδή είχε κάνει την ασφάλεια του. Αλλά με την ίδια λογική ανοίγω κι εγω ασφαλιστική δίνω συμβόλαια 10 ευρώ και αμα γίνει τρακαρισμα κλείνω και όλα ωραια όλα καλά και οι οδηγοί που με εμπιστεύτηκαν απαλλάσσονται ευθύνης.

Δεν σου τα είπαν καλά. Ο υπαίτιος παραμένει υπαίτιος έως την αποζημίωση σου απο την Ασφαλιστική του. Αν δηλαδή η Εταιρεία του ήταν ενεργή και δεν δεχόταν το ύψος της ζημιάς σου, θα έχανες το δικαίωμα προσφυγής?

Αγωγή κάνεις και στον υπαίτιο και στην Ασφαλιστική.

Στη δεύτερη παρατήρησή σου μάλλον έχεις δίκιο. Οταν υπάρχει Εποπτική Αρχή που επιτρέπει σε κάποιον που βάρεσε "κανόνι" στο παρελθόν να ασχοληθεί με το άθλημα εκ νέου, όντως ο καθένας μπορεί (αν διαθέτει τα απαραίτητα Κεφάλαια) ν' ανοίξει και να "σκασει" Εταιρεία κατα το δοκούν.

Αλλά και τα Κεφάλαια στην Ελλάδα, εύκολα βρίσκονται (βλ. βοσκοτόπια).

Αν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, λόγω επαγγελματικής διοικητικής εμπειρίας,στείλε μου ΠΜ.

Δηλαδή είναι καλύτερα να χτυπήσει εσένα που έχεις ασφάλεια σωστή ένα ανασφάλιστο όχημα, παρά ένα που είναι ασφαλισμένο σε ασφαλιστική της πυρκαγιάς;

Ούτε συζήτηση .................... (φτάνει και το Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο κάλυψης απο ανασφάλσιτο να είναι ικανοποιητικό, γιατί κάποιοι "παίζουν" και με αυτό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...