Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες εψαξα για αν υπαρχει θεμα αλλα δεν ειδα κατι για αυτο ανοιγω αυτο!

εκανα μια  μεγαλη βλακεια ..εκανα αναβαθμιση στα βιος της καρτας γραφικων...με ατιφλας .εχοντας την 280-dual-x 3gb sapphire amd  ολα καλα μεχρι το ρεσταρτ....απο εκει μολις ανοιξε το εργαλειο πηγα να δω αν εγινε η φαση με gpu-z  και δεν αναγνωριζε την καρτα της εριξε της δυνατοτιτες της και την εκανε σκουπιδι οι τιμες σε  βιτ και ρολογιa και μνημη ηταν 0 .....τωρα τι κανω? πως γυρναω την κανονικη βιος  μορφη? mather 990-fxa ude rev 4.0 fx 8320 16 ram 1600...  να εδω βλεπουμε τι με λεει!post-313518-0-07392400-1487092758_thumb.gif ευχαριστω για τον χρονο σας!! 2,5 μερες σε μια οθονη και ενα πακετο ντεπον..βοηθιστε..

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερες εψαξα για αν υπαρχει θεμα αλλα δεν ειδα κατι για αυτο ανοιγω αυτο!

εκανα μια  μεγαλη βλακεια ..εκανα αναβαθμιση στα βιος της καρτας γραφικων...με ατιφλας .εχοντας την 280-dual-x 3gb sapphire amd  ολα καλα μεχρι το ρεσταρτ....απο εκει μολις ανοιξε το εργαλειο πηγα να δω αν εγινε η φαση με gpu-z  και δεν αναγνωριζε την καρτα της εριξε της δυνατοτιτες της και την εκανε σκουπιδι οι τιμες σε  βιτ και ρολογιa και μνημη ηταν 0 .....τωρα τι κανω? πως γυρναω την κανονικη βιος  μορφη? mather 990-fxa ude rev 4.0 fx 8320 16 ram 1600...  να εδω βλεπουμε τι με λεει!attachicon.gif7896y89.gif ευχαριστω για τον χρονο σας!! 2,5 μερες σε μια οθονη και ενα πακετο ντεπον..βοηθιστε..

Χαλαρωσε, δεν εκανες και τπτ τραγικο απλα εκανες flash λαθος bios. 

Κατεβασε απο εδω https://www.techpowerup.com/vgabios/164942/sapphire-r9280-3072-140508-2

ξανα κανεις flash με atiflash οπως εκανες.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα, κατεβάζεις το bios απο εδώ

https://www.techpowerup.com/gpudb/b2845/sapphire-dual-x-r9-280-oc-with-boost

Disclamer,

Δεν το έχω κάνει ποτέ μου.

σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν βρισκω το κατεβασμα του αρχειου! αυτο  ειναι το σωστο οντος!

Δημοσ.

Χαλαρωσε, δεν εκανες και τπτ τραγικο απλα εκανες flash λαθος bios. 

Κατεβασε απο εδω https://www.techpowerup.com/vgabios/164942/sapphire-r9280-3072-140508-2

ξανα κανεις flash με atiflash οπως εκανες.

μακαρι ρε φιλε μακαρι  δοκιμαζω

το εκανα τιποτα λεει οτι ειναι το ιδιο!! θα τρελαθω!!

Δημοσ.

το εκανα τιποτα λεει οτι ειναι το ιδιο!! θα τρελαθω!!

Τα πρωτα 5-10 flashaρισματα ειναι δυσκολα, μετα παιρνεις τον αερα!!!

• Like 4
Δημοσ.

οταν εκανεs αναβαθμιση, απο που βρηκεs το bios;

www.techpowerup

Τα πρωτα 5-10 flashaρισματα ειναι δυσκολα, μετα παιρνεις τον αερα!!!

2,5 ημερες ξερεις ποσα εχω κανει??????????? χαχαχαχααχαχαχ δοκιμασα φορματ τιποτα τα ιδια αλλα  η καρτα ανοιγη εκει φρικαρω

οταν εκανεs αναβαθμιση, απο που βρηκεs το bios;

www.techpowerup

ενοητε οτι  κανενας οδηγος αμδ-ατι  δεν βρισκει συσκευει στο pc με αποτελεσμα να μην κανει εγκατασταση....

Δημοσ.

η αλλαγη bios ειναι δυσκολη (δεν μπορω να βοηθησω)

στο original bios εχω κανει overclock se radeon 3650

σιγουρα 20 φλασαρισματα για να καταλήξω στο πιο αξιοπιστο overclock.

• Like 1
Δημοσ.

η αλλαγη bios ειναι δυσκολη (δεν μπορω να βοηθησω)

στο original bios εχω κανει overclock se radeon 3650

σιγουρα 20 φλασαρισματα για να καταλήξω στο πιο αξιοπιστο o

μπας και κανω λαθος φλασινγ? για δειξε μου τον τροπο σου αν δεν βαριεσαι! λεω  μηπως....ανθρωπινα ειναι αυτα...

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι flasharisma gpu δεν είναι το φόρτε μου..εξού και κλοκάρω πάντα με stock bios...αλλά must πρέπει να έχουμε ότι όταν κάτι παίζει σωστά το αφήνουμε στην ησυχία του το bios του.....ελπίζω να σε βοηθήσουν οι συμφορουμίτες εδώ φίλε μου και να βρεις άκρη!

• Like 2
Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι flasharisma gpu δεν είναι το φόρτε μου..εξού και κλοκάρω πάντα με stock bios...αλλά must πρέπει να έχουμε ότι όταν κάτι παίζει σωστά το αφήνουμε στην ησυχία του το bios του.....ελπίζω να σε βοηθήσουν οι συμφορουμίτες εδώ φίλε μου και να βρεις άκρη!

Εκανα πατατα οντος και να σκεφτης το μηχανιματακι μου ηταν μια χαρα.....τοσο βλακας τοσο!!!μακαρι ευχομαι να  ξερει καποιος αλλιως παταμα η καρτα που την εχω εδω και 2 μηνες!

Δημοσ.

δεν ειναι, αλλα την γαργαλαs την καρτουλα σου...

την r9 270x παντωs, δεν την αγγιζω καν.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι, αλλα την γαργαλαs την καρτουλα σου...

την r9 270x παντωs, δεν την αγγιζω καν.

αυτην ειχα πολυ καλη για τα λεφτα της και καλο oc....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...