outrageous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα θα μπω κατευθειαν στο θεμα παιδια εχω καποια τερματικα rarpberry και θελω να τα συνδεσω με εναν κεντρικο σερβερ (ενα pc δηλ.) ο οποιος θα εχει καρτες τηλεορασης και θα παιρνει κανονικα το σημα της κεραιας λοιπον... αυτο που θελω να κανω εγω ειναι τα raspberry να παιρνουν το σημα αυτο και να μπορει καποιος να δει τα καναλια μεσω του τερματικου ο οποιος θα "χτυπαει" στον σερβερ μεσω της ip του εχει καποιος γνωση - γνωμη επι του θεματος? καρτες τι τυπου να παρω μαλλον θα πεχτει Linux εχω δει καποια software τυπου mythtv αλλα δεν ξερω οποια δηποτε γνωμη αποδεκτη
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Θα τρέξεις ένα vlc για κάθε κανάλι θα πρέπει να δεις αν το σηκώνει το δίκτυό σου διαφορετικά θα πρέπει να υποβαθμίσεις την ποιότητα στα κανάλια ή να βάζεις τα rasspery με κάποιο batch/σκριπτάκι να στέλνουν εντολή στο vlc να streamαρει μόνο όταν του ζητηθεί http://peakdrive.com/?p=440
outrageous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 κατι αλλο εκτος απο vlc? μαλλον θα χρησιμοποιησω καποιο Linux μηχανηματακι ειδα το mythtv ειδα το tvheadend αλλα με εχουν δυσκολεψει πολυ στο setup
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά που λες θέλουν να είναι συνδεμένη η κάρτα στη συσκευή ενώ εσύ θέλεις να κάνεις streaming μέσω ip που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Το vlc υπάρχει και στο linux, γιατί δε το θέλεις; Μετά είναι και το θέμα του badwidth. Αναφέρεις "μερικά raspberry", πόσα δηλαδή και πως θα συνδέονται; Ίσως να χρειαστείς αναβάθμιση στο δίκτυο σου και καλύτερα να είναι καλωδιακά γιατί τα ασύρματα θα έχουν μάλλον κοψίματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα