fouskmech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, φίλος ψάχνει για κινητό μιας και το G3 του αποφάσισε να ξεκινήσει τα bootloos. Ιδανικά θα ήθελε: α) Οθόνη 5+" β) Ανάλυση 1080x1920 γ) ΚΑΛΗ μπαταρία (τον είχα βαρεθεί να τον βλέπω με τη φωτεινότητα στο 0 και το φορτιστή παραμάσχαλα) δ) Android (version 6.0 αν γίνεται) ε) Να έχει 4G στ) Ελληνικό menu ζ) Αξιοπρεπή κάμερα Αυτό που λέει ο ίδιος, είναι: "Να βάλω τη SIM μου μέσα και να παίζει χωρίς να φάω τη ζωή μου να το ρυθμίσω, να μη χάσω ούτε ένα λετπό". Από όσο κοίταξα, η επιλογή είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και ακούει στο όνομα Xiaomi Redmi Note 3 Pro (32GB) Θα μπορούσαν οι ειδικότεροι να μας διαφωτίσουν σας παρακαλώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αν πάρει Xiaomi θα πρέπει ν'ασχοληθεί, οπότε δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο δρόμος..
fouskmech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Είναι δηλαδή μεγάλη φασαρία να το στήσει? Δεν ξέρω και εγώ..... (έχω blackberry passport)... Δεν μπορεί εύκολα να βάλει playstore και ότι εφαρμογή θέλει (μαζί με τις επαφές του) ? Κάθε εναλλακτική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη φυσικά. Ευχαριστώ.
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά λογικά τα έχει. Δες με τι ρομ έρχεται, μήπως πρέπδι να βάλει την ελληνική
turbat0s Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κάποια σκρουτζομάγαζα το δίνουν με επίσημη global rom, οπότε δε χρειάζεται καθόλου ενασχόληση. Το ανοίγεις και παίζει κανονικά από το πρώτο δευτερόλεπτο.
leo066 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 πέρνα από ένα κωτσοβολο,γερμανο και αγόρασε το note 3 επίσημης εισαγωγής infoquest με ελληνικά, 2 χρόνια εγγύηση και OTA updates στα 199 ευρώ και άσε στην άκρη ότι άλλο βρεις στην Ελλάδα σε αυτή την τιμή επίσης ελληνικά και στα you, welcomestores στην ίδια τιμή Είναι δηλαδή μεγάλη φασαρία να το στήσει? Δεν ξέρω και εγώ..... (έχω blackberry passport)... Δεν μπορεί εύκολα να βάλει playstore και ότι εφαρμογή θέλει (μαζί με τις επαφές του) ? Κάθε εναλλακτική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη φυσικά. Ευχαριστώ. 2
vdeseris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Redmi note 3 pro όπως είπαν. Ότι καλύτερο στα 200€ από Ελλαδα. Και θα πάθει πλάκα με την μπαταρια
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 πέρνα από ένα κωτσοβολο,γερμανο και αγόρασε το note 3 επίσημης εισαγωγής infoquest με ελληνικά, 2 χρόνια εγγύηση και OTA updates στα 199 ευρώ και άσε στην άκρη ότι άλλο βρεις στην Ελλάδα σε αυτή την τιμή επίσης ελληνικά και στα you, welcomestores στην ίδια τιμή AYTO και απο τις αλυσίδες που αναφερθηκαν. Σφραγισμένο, ελληνικά, έτοιμο για χρήση και εγγύηση 2 ετών. Οσο ισχύει το 199 ευρω βάρα το
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 πέρνα από ένα κωτσοβολο,γερμανο και αγόρασε το note 3 επίσημης εισαγωγής infoquest με ελληνικά, 2 χρόνια εγγύηση και OTA updates στα 199 ευρώ και άσε στην άκρη ότι άλλο βρεις στην Ελλάδα σε αυτή την τιμή επίσης ελληνικά και στα you, welcomestores στην ίδια τιμή Συμφωνώ. Έτοιμο για Ελλάδα, με 2 χρόνια εγγύηση, πολύ καλή επιλογή.
fouskmech Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Οκ, σας ευχαριστώ πολύ, αυτό του πρότεινα και γω. Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας. 1
harisv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει λιγο, στο kotsovolo ειναι το note 3 η το pro? H ειναι το ιδιο κινητο, γιατι στο skroutz αλλοι το γραφουν note 3 και αλλα καταστηματα note 3 pro....
psFFF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Είναι το pro (Kenzo) Υπάρχει το note 3 με τον mediatek cpu (δν θυμάμαι code name) υπάρχει το note 3 με τον snapdragon επεξεργαστή (Kate που τα κινεζομαγαζα το ονόμασαν pro κ μετά τα σκρουτζομαγαζα η εταιρεία πουθενά δν έβαλε το προ σαν όνομα, που προορίζεται για την αγορά της Ινδίας) κ το note 3(Kenzo, που είναι ίδιο με το Kate αλλά είναι για την διεθνή αγορά, η μόνη διαφορά με το Kate είναι ότι πιάνει όλες της ευρωπαϊκές μπάντες κινητής τηλεφωνίας ενω το κατε δν είχε την 800αρα, και τα μαγαζιά το ονόμασαν σαν "special edition" κ είναι αυτό που έχουν και οι ελληνικές αλυσίδες όχι μόνο τα σκρουτζομαγαζα) Ελπίζω να σε καλυψα! K κάτι ακόμα διορθώστεμε άμα κάνω λάθος το Kate με το Kenzo ίσως μπέρδεψα τα code names τους! Αλλά κατάλαβες την λογική
leo066 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Είναι το pro (Kenzo) Υπάρχει το note 3 με τον mediatek cpu (δν θυμάμαι code name) υπάρχει το note 3 με τον snapdragon επεξεργαστή (Kate που τα κινεζομαγαζα το ονόμασαν pro κ μετά τα σκρουτζομαγαζα η εταιρεία πουθενά δν έβαλε το προ σαν όνομα, που προορίζεται για την αγορά της Ινδίας) κ το note 3(Kenzo, που είναι ίδιο με το Kate αλλά είναι για την διεθνή αγορά, η μόνη διαφορά με το Kate είναι ότι πιάνει όλες της ευρωπαϊκές μπάντες κινητής τηλεφωνίας ενω το κατε δν είχε την 800αρα, και τα μαγαζιά το ονόμασαν σαν "special edition" κ είναι αυτό που έχουν και οι ελληνικές αλυσίδες όχι μόνο τα σκρουτζομαγαζα) Ελπίζω να σε καλυψα! K κάτι ακόμα διορθώστεμε άμα κάνω λάθος το Kate με το Kenzo ίσως μπέρδεψα τα code names τους! Αλλά κατάλαβες την λογική ναι, τα μπερδεψες, το kate είναι το special edition
alex.fentagin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παίδια σε αυτά τα χρήματα το huawei p8 αξίζει η ουτε καν??? Και αν οχι γιατι σε τι υστερει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα