nickvas19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 εβαλα fraps για να δω ποσα fps πιανω και ειναι μονιμως στο 24.οποτε; το sharpen complex 2 το βαζω μετα αλλαγης μεγεθους ή προ αλλαγης μεγεθους;...το δοκιμασα μαλλον μετα. ειχα δει ενα βιντεο που εχει βαλει στο lav video το dxva.Yπαρχει αναλογη επιλογη στο madvr?εαν ναι που?
panoc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εισαι σιγουρος οτι εχεις επιλεξει το madvr στο directshow output? Το τι ειδους rendering θα χρησιμοποιησεις το επιλεγεις στο scaling algorithms στις ρυθμισεις του madvr. Αυτα αφορουν το chroma upscaling, image upscaling και image downscaling.
nickvas19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ναι εχω διαλεξει Madvr στο directshow output καταλαβα.απλα δεν κολλαει οπως λες...και τα χω στο max τα upscaling και downscaling
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ θα έλεγα δοκίμασε τα όλα και δες ποιο σου ταιριάζει-αρέσει.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρασα τους νέους drivers της AMD και δεν μου ανοίγει ο MPCHC κολλάει για λίγο ο κέρσορας και μετα φαίνεται να μην αποκρίνεται ο MPCHC Edit: Πέρασα τους προηγούμενους drivers και όλα κομπλέ . Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από zvarthangalos
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Πέρασα τους νέους drivers της AMD και δεν μου ανοίγει ο MPCHC κολλάει για λίγο ο κέρσορας και μετα φαίνεται να μην αποκρίνεται ο MPCHC Edit: Πέρασα τους προηγούμενους drivers και όλα κομπλέ . Εγώ μια χαρά είμαι με τους new drivers πάντως.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δεν τους πειράζω τους drivers τώρα μόλις βγάλουν τους επόμενους τότε θα κάνω απόπειρα 😀
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έχω βάλει εκ νέου τους τελευταίους drivers και μου κάνει πάλι τα ίδια όπως επίσης αργεί να ανοίξει η οθόνη από κατάσταση αναμονής . Εdit:Επιστροφή πάλι στους drivers του Αυγούστου
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Έχω βάλει εκ νέου τους τελευταίους drivers και μου κάνει πάλι τα ίδια όπως επίσης αργεί να ανοίξει η οθόνη από κατάσταση αναμονής . Εdit:Επιστροφή πάλι στους drivers του Αυγούστου Η κάρτα σου θα φταίει. Καμιά αρχαία θα έχεις λογικά ε; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Sasuke_Uchiha
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μα με τους παλιούς drivers είναι όλα κομπλέ και μιλάω για συγκεκριμένο πρόβλημα του MPCHC κατα τα άλλα δεν έχει θέμα.
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sasuke_Uchiha είπε Η κάρτα σου θα φταίει. Καμιά αρχαία θα έχεις λογικά ε; Σε παρακαλώ όχι και αρχαία η ASUS RADEON R9 270X μου😄 Το πρόβλημα λύθηκε έκανα απεγκατάσταση τους drivers με το DDU Uninstaller και ξαναπέρασα τους τελευταίους και φαίνεται πως πάνε όλα καλά. 😄 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από zvarthangalos λαθος 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Σε παρακαλώ όχι και αρχαία η ASUS RADEON R9 270X μου😄 Το πρόβλημα λύθηκε έκανα απεγκατάσταση τους drivers με το DDU Uninstaller και ξαναπέρασα τους τελευταίους και φαίνεται πως πάνε όλα καλά. 😄 Πάλι καλά
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Βιάστηκα να μιλήσω έκανα επανεκκίνηση και μου κάνει τα ίδια κατέβασα και το VLC όμως φαίνεται να έχουμε κι εδώ πρόβλημα οχι το ίδιο γιατί ανοίγει κανονικά το VLC όμως έχει μόνο ήχο και δεν έχει εικόνα μαύρο σκοτάδι.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μήπως έχεις τίποτα codec packs; Στο mpc ποιον renderer έχεις; Δοκίμασες κανέναν άλλον;
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Λοιπόν για να μην σας πρήζω κι εσάς τελικά μάλλον το πρόβλημα το δημιουργούσε ο MPCHC τον ξήλωσα και κράτησα τον VLC τώρα φαίνεται πως είναι κομπλέ και να μην είναι δεν θα ξανά ποστ άρω το κλείνω το θέμα κι ότι θέλει ας γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα