kostas1569 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Το Xiaomi είναι το Apple της Κίνας Επίσης το πέρνεις από το Κωτσοβολο με 199€ και έχεις 2 χρόνια εγγύηση και υποστηρίξει απο την Info Quest Και εγώ 8 χρόνια στην Samsung ήμουν και όταν πήρα Xiaomi "ξεστραβωθηκα" αν δεν έχεις πρόβλημά με τις διαστάσεις του xiaomi χτυπά το είναι ότι καλύτερο στα 199€ τώρα... επίσης είναι το ίδιο αξιόπιστο με τα sammy δεν υπάρχει θέμα αρκεί να πάρεις συσκευή της infoquest για να χεις 2 χρονιά εγγύησή ...μεταξύ Α3 και j5 προσωπικά θα πήγαινα σε Α3 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε πλήρως. Η τελευταία μου απορία είναι η εξής: αν αντί για το κινητό του Κωτσόβολου επιλέξω αυτό http://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html το οποίο είναι 16GB, θα είναι αρκετά υποδεέστερο απ' αυτό με τα 32GB; Είναι το ίδιο μοντέλο με μικρότερη rom; Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και γενικά τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός της rom; Επίσης αν το πάρω από μαγαζί που βγάζει το skroutz θα έχω θέμα με την εγγύηση; Δηλαδή αν πάθει κάτι το κινητό εντός εγγύησης θα μου το επιδιορθώσουν στην Info Quest ή δεν αναγνωρίζει τις αγορές από σκρουτζομάγαζα;
ziaba Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε πλήρως. Η τελευταία μου απορία είναι η εξής: αν αντί για το κινητό του Κωτσόβολου επιλέξω αυτό http://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html το οποίο είναι 16GB, θα είναι αρκετά υποδεέστερο απ' αυτό με τα 32GB; Είναι το ίδιο μοντέλο με μικρότερη rom; Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και γενικά τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός της rom; Επίσης αν το πάρω από μαγαζί που βγάζει το skroutz θα έχω θέμα με την εγγύηση; Δηλαδή αν πάθει κάτι το κινητό εντός εγγύησης θα μου το επιδιορθώσουν στην Info Quest ή δεν αναγνωρίζει τις αγορές από σκρουτζομάγαζα; το 16αρι δεν έχει ελληνική εγγύησή και 800 μπάντα ... κοιτάς Μονό στα μαγαζιά που πουλάνε επίσημα τις συσκευές που εισάγει η infoquest
isay Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με καλύψατε πλήρως. Η τελευταία μου απορία είναι η εξής: αν αντί για το κινητό του Κωτσόβολου επιλέξω αυτό http://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html το οποίο είναι 16GB, θα είναι αρκετά υποδεέστερο απ' αυτό με τα 32GB; Είναι το ίδιο μοντέλο με μικρότερη rom; Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και γενικά τα ίδια χαρακτηριστικά εκτός της rom; Επίσης αν το πάρω από μαγαζί που βγάζει το skroutz θα έχω θέμα με την εγγύηση; Δηλαδή αν πάθει κάτι το κινητό εντός εγγύησης θα μου το επιδιορθώσουν στην Info Quest ή δεν αναγνωρίζει τις αγορές από σκρουτζομάγαζα; μονο το youhou λεει για την μπαντα των 800, άρα μαλλον ειναι η international version, αλλά για 20 ευρω, προτιμώ την καλυψη της infoquest παρα το youhou (εκτός αν ψωνίζει απο infoquest που το θεωρώ απιθανο γιατί θα ειχε 199ευρω) Για να κλείσω, η infoquest καλύπτει μονο τις συσκευές που φέρνει αυτή. Αν κάτι αγοραστεί απο αλλου, δε θα το καλύψει. παρε ρε ανθρωπε αυτό που σου ειπαμε απο τα μαγαζιά που σου ειπαμε. τα 40 επιπλεον ευρω το αξίζουν αυτό που ειδες, ειναι μικρότερη μνήμη/χωρο, δεν εχει τη μπαντα των 800, εχεις εγγύηση 1 έτος και αν τυχει κατι θα σου πουν να το στειλεις Κίνα.
Panikas13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το συζητώ καν πας κατευθείαν για του 16 το μοντέλο και μόνο οτι είναι πιο νέο αρκεί νομίζω.
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης αν το πάρω από μαγαζί που βγάζει το skroutz θα έχω θέμα με την εγγύηση; Δηλαδή αν πάθει κάτι το κινητό εντός εγγύησης θα μου το επιδιορθώσουν στην Info Quest ή δεν αναγνωρίζει τις αγορές από σκρουτζομάγαζα;Ναι θα έχεις ,μόνο από τα μαγαζιά που σου είπαμε καλύπτετε η εγγύηση απο την Info QuestΣε όλα τα υπόλοιπα που Ρωτάς έχουν ήδη απαντήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα