Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

- Είναι καλύτερο οι αισθητήρες παρκαρίσματος με ήχο και απλή οθονίτσα με μπάρες ή σε συνδυασμό με κάμερα και αντίστοιχη οθόνη;;;

- Αν έχει κάποιος στο αυτοκίνητό του κάμερα οπισθοπορείας, θα ήθελα τη γνώμη του.

- Ποιό από τα δύο είναι πιο πρακτικό;

- Ποιο διευκολύνει περισσότερο;

- Ότι γνωρίζετε που αφορά την ποιότητα και τις τιμές των συστημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Όλα αυτά θα μου είναι χρήσιμα στη καλύτερη επιλογή...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

- Είναι καλύτερο οι αισθητήρες παρκαρίσματος με ήχο και απλή οθονίτσα με μπάρες ή σε συνδυασμό με κάμερα και αντίστοιχη οθόνη;;;

- Αν έχει κάποιος στο αυτοκίνητό του κάμερα οπισθοπορείας, θα ήθελα τη γνώμη του.

- Ποιό από τα δύο είναι πιο πρακτικό;

- Ποιο διευκολύνει περισσότερο;

- Ότι γνωρίζετε που αφορά την ποιότητα και τις τιμές των συστημάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Όλα αυτά θα μου είναι χρήσιμα στη καλύτερη επιλογή...

Ευχαριστώ!

το καλλιτερο για μένα είναι ο συνδυασμός και των δύο. η κάμερα με είχε βολέψει ως ένα βαθμό , λόγω των ειδικών διαβαθμίσεων που είχε αλλά σε τελική αναλυση δε με διευκόλυνε πολύ. τώρα σε συνδυασμό με τους αισθητήρες το αποτέλεσμα είναι σαφώς ανώτερο και με διευκολύνει αφάνταστα.

• Like 1
Δημοσ.

όπως εχω γραψει και σε παλαιότερο θέμα με ακριβως το ιδιο ερώτημα και εγω εχω και τα δυο και ο συνδυασμός τους είναι ότι καλύτερο!

• Like 1
Δημοσ.

Τι αμάξι εχεις;

Έχω το Merc C200 του 2008.

το καλλιτερο για μένα είναι ο συνδυασμός και των δύο......

......και εγω εχω και τα δυο και ο συνδυασμός τους είναι ότι καλύτερο!

Όπως βλέπω συμφωνείτε όλοι ότι ο συνδυασμός αισθητήρων και κάμερας είναι το ιδανικό.

Οι αισθητήρες υπάρχουν ήδη στον πίσω προφυλακτήρα, από ένα σύστημα που υπήρχε, αλλά χάλασε η οθονίτσα του.

Στην αρχή, άρχισε να μην μου δείχνει γεμάτα τα νούμερα και σιγά σιγά, μήνα το μήνα έσβηναν όλο και περισσότερα στοιχεία και τώρα μόνο ο βομβητής λειτουργεί.

Τα ερωτήματα μου είναι:

Μπορώ να διατηρήσω το υπάρχον σύστημα (αισθητήρες, καλωδίωση)...να βάλω κάμερα οπισθοπορείας και να βάλω οθόνη όπου να καταλήγουν και να εμφανίζονται και τα δύο συστήματα;;;

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις τον βομβιστή για ποιον λόγο θέλεις να βάλεις και κάμερα;θα συνηθίσεις και στο τέλος θα χρειαστεί να οδηγήσεις αυτοκίνητο χωρίς αυτά και δεν θα μπορείς να παρκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορείς από όσο ξέρω να συνδυάσεις τα δυο συστήματά σε ένα. Αν βρεις κάτι θα είχε ενδιαφέρον.

Μπορείς ωστόσο να πάρεις ένα σετ κάμερα οθόνη και να πάρεις και ένα ΣΕτ αισθητήρων να χρησιμοποιήσεις το βομβητη και τον εγκέφαλο του κρατώντας τα υπάρχοντα μάτια

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις τον βομβιστή για ποιον λόγο θέλεις να βάλεις και κάμερα;θα συνηθίσεις και στο τέλος θα χρειαστεί να οδηγήσεις αυτοκίνητο χωρίς αυτά και δεν θα μπορείς να παρκάρεις.

Δεν έχεις άδικο. Από τη στιγμή που το σύστημα που είχα μέχρι τώρα μου έκανε τη δουλειά μου, τι τα θέλω τα παραπάνω;

Και αρκετό το κόστος και παραπάνω τα τσουμπλέκια στο ταμπλό. 

Δε μπορείς από όσο ξέρω να συνδυάσεις τα δυο συστήματά σε ένα. Αν βρεις κάτι θα είχε ενδιαφέρον.

Μπορείς ωστόσο να πάρεις ένα σετ κάμερα οθόνη και να πάρεις και ένα ΣΕτ αισθητήρων να χρησιμοποιήσεις το βομβητη και τον εγκέφαλο του κρατώντας τα υπάρχοντα μάτια

Από ότι μου είπε ένας ηλεκτρολόγος που επισκέφτηκα, δεν μπορούν να συνδυαστούν.

Τσεκάρισε όλο το κύκλωμα και δουλεύουν τα μάτια στον πίσω προφυλακτήρα, η πλακέτα και η καλωδίωση.

Μόνο η οθόνη έχει πρόβλημα, καθώς δεν βγάζει τα νούμερα της απόστασης και τις μπάρες.                                 Μόνο το ηχητικό σήμα έχει.

Από εκεί και πέρα...

το ιδανικό θα ήταν να μου βρει μία οθόνη που να κουμπώσει στο σύστημα και να δουλέψει. Πράγμα δύσκολο να έχει συμβατότητα.

Το επόμενο είναι να δοκιμάσει με καινούργια πλακέτα και οθόνη, ελπίζοντας ότι θα δουλέψουν με τα "μάτια".

Αν και αυτό δεν γίνεται, θα πρέπει να τα αλλάξει όλα με καινούργιο κιτ.

και να ταιριάξουν τα καινούργια μάτια με τις τρύπες στον προφυλακτήρα.

εμένα μου φάνηκαν λογικά αυτά που μου είπε.

Ήταν όμως και σωστά; Τι λέτε;

Δημοσ.

Η κάμερα έχει πρόβλημα με τη βρωμιά. Οι αισθητήρες όχι και τόσο. Επίσης, με την κάμερα, κοιτάς σε συγκεκριμένο σημείο εντός της καμπίνας. Με τους αισθητήρες, κοιτάς έξω, ελέγχεις κανονικά τον περιβάλλοντα χώρο, και μία επιπλέον αίσθησή σου σε βοηθάει.

Όπως κατάλαβες αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα δύο, θα διαλέξω ηχητική ένδειξη.

Αν υπάρχει επιλογή να μπουν και τα δύο, σίγουρα είναι εξυπηρετικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...