Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Microsoft calls new German headquarters “the biggest shift since the industrial revolution”

https://mspoweruser.com/microsoft-calls-new-german-headquarters-the-biggest-shift-since-the-industrial-revolution/

Τεράστια σύμπτωση για άλλη μια φορά

Ήταν ηδη ομως στο Μοναχο. Δεν τα μετεφεραν εκει...

Δημοσ.

Όταν κάποιος συγχέει το open source με την Ελληναράδικη έννοια του "τζάμπα" θέλω να καρφώσω ένα πυρακτώμενο σίδερο στα μάτια μου με πάθος σα να μην υπάρχει αύριο.

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής Ubundu λόγω terminal. Στη μορφή που είναι σήμερα και εφόσον παραμένουν σε σταθερή κατάσταση δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τα Windows. Ίσως το Office το Visual Studio το Origin και  προφανώς τα παιχνίδια. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν αρχίζεις και τα "πειράζεις". Μια απλή αναβάθμιση των drivers της κάρτας γραφικών μπορεί να σου κοστίσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακό.

Δημοσ.

Όταν κάποιος συγχέει το open source με την Ελληναράδικη έννοια του "τζάμπα" θέλω να καρφώσω ένα πυρακτώμενο σίδερο στα μάτια μου με πάθος σα να μην υπάρχει αύριο.

Καλά δεν είναι Ελληναράδικη έννοια.

Και εννοείται ότι αν δεν ήταν free δεν θα είχε τόση πέραση και σε servers. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό κλπ αλλά μην πλανάσαι ότι δεν έχει παίξει καταλυτικότατο ρόλο το ότι είναι δωρεάν. Όπως και πολλές άλλες δωρεάν λύσεις που υπάρχουν για διάφορα πράγματα που τυχαίνει να είναι και open source. Ο παράγοντας κόστος παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή tools όλων των ειδών. Για να επικρατήσουν εννοείται ότι πρέπει να έχουν μια ποιότητα χ και πάνω

Δημοσ.

Καλά δεν είναι Ελληναράδικη έννοια.

Και εννοείται ότι αν δεν ήταν free δεν θα είχε τόση πέραση και σε servers. Δεν λέω ότι δεν είναι καλό κλπ αλλά μην πλανάσαι ότι δεν έχει παίξει καταλυτικότατο ρόλο το ότι είναι δωρεάν. Όπως και πολλές άλλες δωρεάν λύσεις που υπάρχουν για διάφορα πράγματα που τυχαίνει να είναι και open source. Ο παράγοντας κόστος παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιλογή tools όλων των ειδών. Για να επικρατήσουν εννοείται ότι πρέπει να έχουν μια ποιότητα χ και πάνω

Δε διαφωνώ σε κάτι, ούτε κατακρίνω το open source γαμάτο είναι αλλά μην ισωπεδώνουμε τα πάντα λέγοντας ότι (μπ)εεεε τσάμπα είναι. Τίποτα δεν είναι τσάμπα, απλά σου παρέχει δωρεάν την πρόσβαση για να το στήσεις μετά όπως εσύ θεωρείς ότι πρέπει, και ύστερα επενδύεις σε ότι νομίζεις απαραίτητο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...