Lvus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα. Χθες αγορασα ενα usb keyboard, ενα Genesis. Το προβλημα ειναι οτι με το νεο keyboard το pc δεν ανοιγει. Μπαινει κανονικα στο bios αλλα δεν εχω ουτε επιλογη με F8 να μπω safe mode, ουτε τιποτα. Βαζω το παλιο keyboard και bootαρει κανονικα στα windows. H διαφορα τους ειναι οτι το παλιο ειναι με θυρα ps2. Ξερω οτι μερικες φορες τα usb keyboards θελουν καποια συγκεκριμενη ρυθμιση απο bios για να bootαρει το συστημα, αλλα δεν ξερω τι, δεν εχω ιδεα. Ξερει κανενας τιποτα πανω σε αυτο??
acomaedo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με το παλιό πληκρολόγιο στο pc, ξεκίνα τον υπολογιστή και μπες στο bios. Κάπου έχει επιλογή "Integrated Peripherals" ή κάτι τέτοιο (διαφέρει ανάλογα με τη μητρική) με το βελάκι επιλέγεις enable στο USB keyboard support και μετά save.
Lvus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το βρηκα αυτο που μου ειπες, ετσι το εγραφε, ομως μεσα δεν ειχε καμια επιλογη για usb keyboard. Το μονο που ειχε ηταν network option.
solution1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και το " usb legacy support "
Lvus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Την MSI 990 FXA-GD65. Το usb legacy το εχω δοκιμασει, χωρις καποιο αποτελεσμα ομως δυστυχως
Alexlooker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fb/USB_to_PS2_keyboard_and_mouse_adapter.jpg η αποδοση ειναι ακριβως η ιδια (εχω κανει συγκρισεις) keyboard-mouse ετσι τα εχω συνδεδεμενα εγω παντως.
Lvus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω αν δεν βγαλω ακρη τελικα
Alexlooker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω αν δεν βγαλω ακρη τελικα εχω 6 usb καινεs θεσειs, το ps2 ειναι καλυτερο (το γιατι ειναι ομως, δεν θα το εξηγήσω)
Lvus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλα ναι συμφωνω μαζι σου, καλυτερα σε ps2, ειδικα αν εχεις πιασεμενες τις usb. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις 6 αδειες, αλλα και παλι καλυτερα σε ps2 1
MSSB Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα μηχανικό σε καινούρια μητρική. Ήθελε bios update και έστρωσε σε εμένα.
Lvus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σωστος, δε το χα σκεφτει αυτο. Θα το δοκιμασω
MSSB Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σωστος, δε το χα σκεφτει αυτο. Θα το δοκιμασω Πρόσεχε με τα BIOS γενικά. Κράτα backup το παλιό αν στο επιτρέπει σε κάποιο USB. Αν γίνει μαλακία, δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν το καλύπτει και η εγγύηση επίσης.
Lvus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλα εννοειται οτι αυτα θελουν μεγιστη προσοχη, ειδικα λογω της εγγυησης οπως ειπες. Θα δω αν μπορω πρωτα να κανω backup αν και νομιζω οτι στο bios μου δεν εχει
falibatis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν βρείς λύση σου προτείνω να δοκιμάσεις αντάπτορα από usb σε ps2... Άκυρο τώρα είδα το λινκ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα