Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Χθες αγορασα ενα usb keyboard, ενα Genesis. Το προβλημα ειναι οτι με το νεο keyboard το pc δεν ανοιγει. Μπαινει κανονικα στο bios αλλα δεν εχω ουτε επιλογη με F8 να μπω safe mode, ουτε τιποτα. Βαζω το παλιο keyboard και bootαρει κανονικα στα windows. H διαφορα τους ειναι οτι το παλιο ειναι με θυρα ps2. Ξερω οτι μερικες φορες τα usb keyboards θελουν καποια συγκεκριμενη ρυθμιση απο bios για να bootαρει το συστημα, αλλα δεν ξερω τι, δεν εχω ιδεα. Ξερει κανενας τιποτα πανω σε αυτο??

Δημοσ.

Με το παλιό πληκρολόγιο στο pc, ξεκίνα τον υπολογιστή και μπες στο bios. Κάπου έχει επιλογή "Integrated Peripherals" ή κάτι τέτοιο (διαφέρει ανάλογα με τη μητρική) με το βελάκι επιλέγεις enable  στο USB keyboard support και μετά save.

Δημοσ.

Το βρηκα αυτο που μου ειπες, ετσι το εγραφε, ομως μεσα δεν ειχε καμια επιλογη για usb keyboard. Το μονο που ειχε ηταν network option.

Δημοσ.

Την MSI 990 FXA-GD65.

Το usb legacy το εχω δοκιμασει, χωρις καποιο αποτελεσμα ομως δυστυχως

Δημοσ.

Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω αν δεν βγαλω ακρη τελικα

εχω 6 usb καινεs θεσειs, το ps2 ειναι καλυτερο

(το γιατι ειναι ομως, δεν θα το εξηγήσω)

Δημοσ.

Καλα ναι συμφωνω μαζι σου, καλυτερα σε ps2, ειδικα αν εχεις πιασεμενες τις usb. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εχεις 6 αδειες, αλλα και παλι καλυτερα σε ps2

• Like 1
Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα μηχανικό σε καινούρια μητρική.

Ήθελε bios update και έστρωσε σε εμένα.

Δημοσ.

Σωστος, δε το χα σκεφτει αυτο. Θα το δοκιμασω

Πρόσεχε με τα BIOS γενικά. Κράτα backup το παλιό αν στο επιτρέπει σε κάποιο USB.

Αν γίνει μαλακία, δεν υπάρχει γυρισμός. Δεν το καλύπτει και η εγγύηση επίσης.

Δημοσ.

Καλα εννοειται οτι αυτα θελουν μεγιστη προσοχη, ειδικα λογω της εγγυησης οπως ειπες. Θα δω αν μπορω πρωτα να κανω backup αν και νομιζω οτι στο bios μου δεν εχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...