gate7re Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παρατηρησα κατι πολυ παραξενο με το ps4 συγκεκριμενα οταν βαζω καποιο dvd ο ανεμιστηρας κανει πολυ εντονο θορυβο και γενικα η κονσολα βγαζει παραξενους θορυβους μετα ομως οταν βαζω game παιζει κανονικα χωρις θορυβο και χωρις κανενα προβλημα τι μπορει να συμβαινει ? σκεφτομουν να το επιστρεψω στον κωτσοβολο για ελεγχο ευχαριστω πολυ
keropi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ο θόρυβος που κάνει το blueray όταν διαβάζει είναι αυτό..., μόλις τσεκάρει το παιχνίδι τότε το τρέχει από τον σκληρό δίσκο οπότε το drive σταματάει άρα σταματάει και ο θόρυβος που ακούς. Και μένα το έκανε αυτό το παλιό ps4 και το κάνει και το pro (δυστυχώς) σε μικρότερο βαθμό... τζάμπα θα το πας για έλεγχο δε πρόκειται να φτιάξουν κάτι
gate7re Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 με απλα λογια δλδ δεν θα βλεπω dvd εκει δεν ηταν απλα εντονος θορυβος. ηταν σε σημειο να "ανυσηχεις" οτι κατι συμβαινει
gRim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 με απλα λογια δλδ δεν θα βλεπω dvd εκει δεν ηταν απλα εντονος θορυβος. ηταν σε σημειο να "ανυσηχεις" οτι κατι συμβαινει Όταν παίζει dvd ή bluray για ταινία τότε είναι αθόρυβο. Εάν κάνει τότε θόρυβο υπάρχει πρόβλημα. Όταν βάζεις ένα παιχνίδι κάνει θόρυβο (σαν ανεμιστήρας που λες) κατά το install ή στην αρχή μέχρι να τσεκάρει drm κτλ. Αυτό είναι φυσιολογικό..
gate7re Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αρα εχει προβλημα ελπιζω να μην εχω θεμα με κωτσοβολο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για το service
gRim Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Βασικά ήταν όπως περιγράφω μέχρι και το C-Chassis. Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι στο slim ή το Pro αλλά δεν νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα