Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ-amazon.de - G.Skill Trident Z Kit 16GBL16-16-16-36 (F4-3200C16D-16GTZ) EUR 109

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλέ είναι η τιμή τέλεια δεν έχει απόθεμα τώρα αλλα οποιος δεν διάζεται να παραγγείλετε και όταν θα έχει θα την παραλάβετε σε τέλεια τιμή

amazon.de - G.Skill Trident Z Kit 16GBL16-16-16-36 (F4-3200C16D-16GTZ) EUR 96.94
Standard Shipping (6 to 10 business days) @ 109€
Expedited Delivery @ 114€

amazon.de EUR 109

https://www.amazon.de/dp/B017AO1ZA2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&linkCode=df0&creative=22502&creativeASIN=B017AO1ZA2&childASIN=B017AO1ZA2&tag=geizhalspre03-21

skroutz EUR 167

https://www.skroutz.gr/s/8480243/G-Skill-Trident-Z-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZ.html

Επεξ/σία από kakos84
Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω παραγγείλει αντίστοιχα κάτι out of stock ram από amazon.uk κ ακόμα μετά από 1 μήνα κανένα νέο.

Εγω παραγγειλα τις αντιστοιχες Crucial Ballistix 16GB τον Δεκεμβρη και ενω επι περιπου 2 μηνες ηταν out of stock, τις εστειλαν χτες στα 75 με τα μεταφορικα!

Οποτε υπομονη....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παραγγειλα τις αντιστοιχες Crucial Ballistix 16GB τον Δεκεμβρη και ενω επι περιπου 2 μηνες ηταν out of stock, τις εστειλαν χτες στα 75 με τα μεταφορικα!

Οποτε υπομονη....

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00FMRV7R6/

Τις είχαν βγάλει 70 λίρες τελική τιμή, και ενώ πριν ήταν σε κατάσταση ότι περιμένουν στοκ τώρα βγήκε αυτό το μήνυμα "Currently unavailable.We don't know when or if this item will be back in stock"

Έτσι ήταν κ σε εσένα;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα εκείνη που ήταν για υπολογιστή στα 1800mhz....

Αυτό το μήνυμα έβγαζε επι 2 μήνες και προχτές μου ήρθε μήνυμα πως ειναι καθοδον (ως πωλητή εμφάνισε το Amazon νομίζω...).

Οποτε υπομονή και κάποια στιγμή θα ειναι διαθέσιμες και θα γίνει αποστολή με την τιμή της εκάστοτε προσφοράς και όχι τρέχουσας τιμής....αρκεί να μην τις αφαιρέσεις από το καλάθι ή ακυρώσεις την παραγγελία...

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά επομένως θα περιμένω κ όσο κάνει... Ευχαριστώ! Λογικά αν δεν στοκάρουν ποτέ θα μου ακυρώσουν την παραγγελία φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρά επομένως θα περιμένω κ όσο κάνει... Ευχαριστώ! Λογικά αν δεν στοκάρουν ποτέ θα μου ακυρώσουν την παραγγελία φαντάζομαι.

Δεν το νομίζω :) εγώ τις είχα στο καλάθι και αγοράστηκαν μόνες τους :) το κατάλαβα γιατί έλειπαν λεφτά από την κάρτα :P

Οταν δεν πρόκειται να ξαναφέρουν, θα γράφει εξαντλήθηκε.....άρα κάποια στιγμή θα ξαναφέρουν μέχρι νεοτέρας...

Δημοσ.

καλημέρα έρθε mail και λέει αυτό τώρα βγάλε άκρη xaxaxa

Kunden, die "Gskill F4-3200C16D-16GTZ Memory D4 3200 16GB C16 TridZ K2 2x 8GB, 1,35V, TridentZ" gekauft haben, kauften auch 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακιρο και εδο χαχαχα

Καλή σας μέρα,

έχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα σειρά 306-2494962-4953949 σας.

Είχαν αγοράσει το ακόλουθο σημείο (-α) μαζί μας:

GSkill F4-3200C16D-16GTZ μνήμης D4 3200 16GB C16 TridZ K2 2x 8GB, 1.35V, TridentZ

Το προϊόν βραβεύτηκε από εμάς στην ιστοσελίδα κατά λάθος σε λάθος τιμή. Είχαμε τον Ως εκ τούτου ακυρώσετε από την παραγγελία σας. Φυσικά, δεν θα χρεωθεί σε σας.

Ζητάμε την κατανόησή σας - ίσως έχετε ακόμη αναρωτηθεί ήδη το δικό σχετικά με την ασυνήθιστη τιμή.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου αγοράς σε ένα προϊόν χωρίς να μιλήσετε πρώτα με την αποστολή της επιβεβαίωσης αποστολής e-mail έρχεται μας. Ωστόσο, η εναλλακτική λύση, δηλώνουμε την αποφυγή για το λάθος.

Συγχωρέστε μου το λάθος που έχουμε τώρα διορθωθεί. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε για επαναδιορισμό του άρθρου, εάν είναι διαθέσιμη.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

(Αυτό είναι ένα αποστέλλεται αυτόματα e-mail. Παρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail, επειδή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο που έχει συσταθεί για την αποστολή, αλλά όχι για να λαμβάνετε e-mails).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...