Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία παιδιά αν πάρω τον e2 θα κάνω δουλίτσα έστω λίγο? Αντί να τρέχει το 720 σε 99% θα δω μια μικρή διαφορά? Πάντως δεν καταλαβαινω γιατί να βάλουν 4g ram σε μηχάνημα με τόσο χαμηλό επεξεργαστή! Έβγαλα το html5 στον Chrome και παίζω με flash αλλα και πάλι δεν.... τουλαχιστον ας πήγαινε στο 85 90% όταν ετρέχα 720 βίντεο

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κτλβ καλα απ τα σχολια δεν μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη,ειναι ενσωματομενος.αφου δοκιμαζεις browser,κοιτα και τον torch,ειναι ελαφρυς.

Δημοσ.

Αν κτλβ καλα απ τα σχολια δεν μπορεις να αλλαξεις επεξεργαστη,ειναι ενσωματομενος.αφου δοκιμαζεις browser,κοιτα και τον torch,ειναι ελαφρυς.

και δεν αλλαζει με τίποτα?
Δημοσ.

Στα εχω ηδη γραψει αναλυτικα -και πως δεν μπορεις να τον αλλαξεις :shifty:
http://www.insomnia.gr/topic/636782-lenovo-c345-e1/?p=55482731

Απο κει και περα ουτε overclockαρεται...κι αν ειναι ο E1-1200 @ 1.4Ghz
Cinebench 11.5 μου ειχε δωσει μολις ~0.55 οποτε ειναι αυτος που ειναι....

Πάντως δεν καταλαβαινω γιατί να βάλουν 4g ram σε μηχάνημα με τόσο χαμηλό επεξεργαστή!

Αντιλαμβανεσαι πως, αν ειχες 2GB ram και δινοντουσαν -512MB στην καρτα γραφικων, θα ηταν πολυ κακο σεναριο?
:cry:
Ετσι τα 4GB ειναι απαραιτητα, δεν το συζηταμε αυτο...αλλιως θα ηθελες upgrade και στη ram @ 4GB για τη παλεψει

Δημοσ.

Στα εχω ηδη γραψει αναλυτικα -και πως δεν μπορεις να τον αλλαξεις :shifty:

http://www.insomnia.gr/topic/636782-lenovo-c345-e1/?p=55482731

Απο κει και περα ουτε overclockαρεται...κι αν ειναι ο E1-1200 @ 1.4Ghz

Cinebench 11.5 μου ειχε δωσει μολις ~0.55 οποτε ειναι αυτος που ειναι....

Αντιλαμβανεσαι πως, αν ειχες 2GB ram και δινοντουσαν -512MB στην καρτα γραφικων, θα ηταν πολυ κακο σεναριο?

:cry:

Ετσι τα 4GB ειναι απαραιτητα, δεν το συζηταμε αυτο...αλλιως θα ηθελες upgrade και στη ram @ 4GB για τη παλεψει

άρα ο θεός να με βοηθησει
Δημοσ.

άρα ο θεός να με βοηθησει

Αν δεν ξερεις να το διαχειριστεις καταλληλα.... Αυτο που ρωτησες μπορει να το κανει,

αλλα μην περιμενεις, για παραδειγμα, να παιξεις παιχνιδια στο φατσοβιβλιο μαζι του!

:ph34r:

Σε γραμματεια ιατρειου θα μπορουσε να 'ναι ok -εαν δεν φουμπομπαινει ο δοκτορας..

Δημοσ.

Στην τελική πούλα το και πάρε κάτι τέτοιο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/851462-nea-timh-core2duo-lenovo-m58e-300ghz-4gb-ram-160gb/ και οθόνη βρίσκεις καμιά παλιά 19΄΄ με 30-40€.

μα για μαγαζί είναι απλά έλεγα να μπορεί να τρέξει κανενα βίντεο στο YouTube
Δημοσ.

Ρε δοκιμασε αλλους browser σου λεω,αφου δν εχεις και πολλες επιλογες,google light browsers,και πειραματισου,torch πχ.εχω δει pc που βλεπαμε βιντεο με αγνωστους σχετικα browsers.

Δημοσ.

Ρε δοκιμασε αλλους browser σου λεω,αφου δν εχεις και πολλες επιλογες,google light browsers,και πειραματισου,torch πχ.εχω δει pc που βλεπαμε βιντεο με αγνωστους σχετικα browsers.

ok το ψάχνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...