babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδια,θελω τη βοηθεια σας στην επιλογη ενος απο τα δυο κινητα του τιτλου. Το θελω το κινητο καθαρα για παιχνιδια (βασικο) μετα για εφαρμογες διαφορες ,υστερα καμερα(να μην ειναι για πεταμα).
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για εμένα το xiaomi redmi note 3 pro Το xiaomi redmi pro έχει θέματα με τον Helio λογο υπερθέρμανσης και στο ηχείο Δεν λέω πολύ δυνατό αλλά..... Μπορείς βέβαια άμα το πάρεις από έξω να βρεις κάτι άλλο Το μπάτζετ Πόσο πάει; Αν εισαι στα 240-250 τότε δες αυτό εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-x8206gb-128gb-x829 1
babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 δε λεω οτι ειναι ασχημο το κινητο αυτο letv ,αλλα δεν το ξερω καν (με χαλασε βεβαια το τετραπυρινος και η μπαταρια του) κατι αλλο?
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή είναι τετραπυρινος δεν σημαίνει κάτι. Τα spec και όλα τα άλλα δεν σου κάνουν; Μπαταρία κρατάει μια μέρα(Πόσο θες!) Και φοράει τον επεξεργαστή του One Plus 3,οπότε σαν να μου λες ότι και αυτό είναι "μάπα" ......
babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οχι οχι φιλε μου το αντιθετο... δεν γνωριζω πολλα σχετικα με αυτα για αυτο το λογο και ρωταω απλα μπαταρια φανταζομουν οτι απο 4000 + ειναι πολυ καλη για αυτο το ειπα...δλδ να μη με ενδιαφερει ποσους πυρηνες εχει η συσκευη?θεωρουσα δεδομενο οτι οι πυρηνες παιζουν σημαντικο ρολο στις πολυδιεργασιες... Οπως ανεφερε ειμαι gamer και θελω το κινητο αποκλειστικα για παιχνιδια ,υστερα για εφαρμογες και μετα για καμερα (να μην ειναι του πεταματου)
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 να ξεχάσεις σε παρακαλώ αυτό το "με χάλασε το τετραπύρινος" αυτά είναι ατάκες που σου λένε σε μαγαζιά για να πουλήσουν κινητά "αυτό έχει 8 πυρήνες άρα καλύτερο" αν είχες κάρο και το σέρνανε 8 μουλάρια αντί για 4 άλογα θα πήγαινες πιο γρήγορα ; έτσι είναι και οι πυρήνες, το ότι είναι περισσότεροι δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν καλύτερη δουλειά από τους 4 ή 6 γιατί δεν είναι ίδιοι όλοι 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αμα θέλεις κάτι για παιχνίδια καλύτερα να πάρεις ένα ταμπλέτ με 2-3 gb ram και μεγάλη οθόνη ώστε να τα ευχαριστηθεις. Γιατί η μπαταρία με κάτι τέτοια αδειάζει για πλάκα.
babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μαλιστα...συνεπως η καλυτερη δλδ προταση (γτ δεν θελω να παρω ταμπλετ) για κινητο εκτος απο το letv (για να εχω επιλογες) ποιες ειναι?????δωστε μου αν μπορειτε 3-4 επιλογες ανεξαρτητου μπατζετ
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οχι οχι φιλε μου το αντιθετο... δεν γνωριζω πολλα σχετικα με αυτα για αυτο το λογο και ρωταω απλα μπαταρια φανταζομουν οτι απο 4000 + ειναι πολυ καλη για αυτο το ειπα...δλδ να μη με ενδιαφερει ποσους πυρηνες εχει η συσκευη?θεωρουσα δεδομενο οτι οι πυρηνες παιζουν σημαντικο ρολο στις πολυδιεργασιες... Οπως ανεφερε ειμαι gamer και θελω το κινητο αποκλειστικα για παιχνιδια ,υστερα για εφαρμογες και μετα για καμερα (να μην ειναι του πεταματου) Ναι φίλε μου γι' αυτό στα λέμε γιατί το θες για παιχνίδια .Την ram θα κοιτάξεις πρώτα και τον επεξεργαστή Όσο για μπαταρία πέρνεις και στην τελική και ένα Power Bank 10000mAh της Xiaomi (20€)και κάνεις την δουλειά σου
ziaba Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 να ξεχάσεις σε παρακαλώ αυτό το "με χάλασε το τετραπύρινος" αυτά είναι ατάκες που σου λένε σε μαγαζιά για να πουλήσουν κινητά "αυτό έχει 8 πυρήνες άρα καλύτερο" αν είχες κάρο και το σέρνανε 8 μουλάρια αντί για 4 άλογα θα πήγαινες πιο γρήγορα ; έτσι είναι και οι πυρήνες, το ότι είναι περισσότεροι δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν καλύτερη δουλειά από τους 4 ή 6 γιατί δεν είναι ίδιοι όλοι έτσι ακριβώς υπάρχουν επεξεργαστές με 2 πύρινες σε mobile συσκευές που κάνουν καλύτερα την δουλειά τους απ αυτούς με 10 πύρινες
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μαλιστα...συνεπως η καλυτερη δλδ προταση (γτ δεν θελω να παρω ταμπλετ) για κινητο εκτος απο το letv (για να εχω επιλογες) ποιες ειναι?????δωστε μου αν μπορειτε 3-4 επιλογες ανεξαρτητου μπατζετ Το letv έχει 6GB ram οθόνη 5,7 (ιδανικη για παιχνίδια ) 128GB αποθηκευτικό χώρο και έχει χαρακτηριστικά που "σκοτώνουν "Και το ποιο βασικό έχει καλή τιμή 1
babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αρα να παω κατευθειαν χωρις αλλη σκεψη στο letv...
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Άντε να σου πω και μερικά αλλά ανεξαρτήτου μπάτζετ(δεν είναι με τη σειρά) Xiaomi Mi5s Plus OnePlus 3T Huawei Mate 9
babeboy83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αυτα ολα μπορω να διαλεξω και να παρω χωρις φοβο....ειναι ολα για game ετσι?
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 αρα να παω κατευθειαν χωρις αλλη σκεψη στο letv...Αν σε ενδιαφέρουν τα Ελληνικά και το 4G σου συστήνω αυτό με τα 64gbhttps://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-x820-6gb-64gbαυτα ολα μπορω να διαλεξω και να παρω χωρις φοβο....ειναι ολα για game ετσι?Ναι δεν φοβάσαι τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα