Προς το περιεχόμενο

xiaomi redmi pro 4/128 vs xiaomi redmi note 3 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,θελω τη βοηθεια σας στην επιλογη ενος απο τα δυο κινητα του τιτλου.

Το θελω το κινητο καθαρα για παιχνιδια (βασικο) μετα για εφαρμογες διαφορες ,υστερα καμερα(να μην ειναι για πεταμα).

Δημοσ.

Για εμένα το xiaomi redmi note 3 pro

Το xiaomi redmi pro έχει θέματα με τον Helio λογο υπερθέρμανσης και στο ηχείο

Δεν λέω πολύ δυνατό αλλά.....

Μπορείς βέβαια άμα το πάρεις από έξω να βρεις κάτι άλλο

Το μπάτζετ Πόσο πάει;

Αν εισαι στα 240-250 τότε δες αυτό εδώ https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-x8206gb-128gb-x829

• Like 1
Δημοσ.

δε λεω οτι ειναι ασχημο το κινητο αυτο letv ,αλλα δεν το ξερω καν (με χαλασε βεβαια το τετραπυρινος και η μπαταρια του) κατι αλλο?

Δημοσ.

Επειδή είναι τετραπυρινος δεν σημαίνει κάτι.

Τα spec και όλα τα άλλα δεν σου κάνουν;

Μπαταρία κρατάει μια μέρα(Πόσο θες!)

Και φοράει τον επεξεργαστή του One Plus 3,οπότε σαν να μου λες ότι και αυτό είναι "μάπα" ......

Δημοσ.

οχι οχι φιλε μου το αντιθετο... :) δεν γνωριζω πολλα σχετικα με αυτα για αυτο το λογο και ρωταω :) απλα μπαταρια φανταζομουν οτι απο 4000 + ειναι πολυ καλη για αυτο το ειπα...δλδ να μη με ενδιαφερει ποσους πυρηνες εχει η συσκευη?θεωρουσα δεδομενο οτι οι πυρηνες παιζουν σημαντικο ρολο στις πολυδιεργασιες...

Οπως ανεφερε ειμαι gamer και θελω το κινητο αποκλειστικα για παιχνιδια ,υστερα για εφαρμογες και μετα για καμερα (να μην ειναι του πεταματου)

Δημοσ.

να ξεχάσεις σε παρακαλώ αυτό το "με χάλασε το τετραπύρινος" 

αυτά είναι ατάκες που σου λένε σε μαγαζιά για να πουλήσουν κινητά "αυτό έχει 8 πυρήνες άρα καλύτερο"

αν είχες κάρο και το σέρνανε 8 μουλάρια αντί για 4 άλογα θα πήγαινες πιο γρήγορα ; 

έτσι είναι και οι πυρήνες, το ότι είναι περισσότεροι δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν καλύτερη δουλειά από τους 4 ή 6 γιατί δεν είναι ίδιοι όλοι

• Like 1
Δημοσ.

Αμα θέλεις κάτι για παιχνίδια καλύτερα να πάρεις ένα ταμπλέτ με 2-3 gb ram και μεγάλη οθόνη ώστε να τα ευχαριστηθεις.

Γιατί η μπαταρία με κάτι τέτοια αδειάζει για πλάκα.

Δημοσ.

μαλιστα...συνεπως η καλυτερη δλδ προταση (γτ δεν θελω να παρω ταμπλετ) για κινητο εκτος απο το letv (για να εχω επιλογες) ποιες ειναι?????δωστε μου αν μπορειτε 3-4 επιλογες ανεξαρτητου μπατζετ :)

Δημοσ.

οχι οχι φιλε μου το αντιθετο... :) δεν γνωριζω πολλα σχετικα με αυτα για αυτο το λογο και ρωταω :) απλα μπαταρια φανταζομουν οτι απο 4000 + ειναι πολυ καλη για αυτο το ειπα...δλδ να μη με ενδιαφερει ποσους πυρηνες εχει η συσκευη?θεωρουσα δεδομενο οτι οι πυρηνες παιζουν σημαντικο ρολο στις πολυδιεργασιες...

Οπως ανεφερε ειμαι gamer και θελω το κινητο αποκλειστικα για παιχνιδια ,υστερα για εφαρμογες και μετα για καμερα (να μην ειναι του πεταματου)

Ναι φίλε μου γι' αυτό στα λέμε γιατί το θες για παιχνίδια .

Την ram θα κοιτάξεις πρώτα και τον επεξεργαστή

Όσο για μπαταρία πέρνεις και στην τελική και ένα Power Bank 10000mAh της Xiaomi (20€)και κάνεις την δουλειά σου

Δημοσ.

να ξεχάσεις σε παρακαλώ αυτό το "με χάλασε το τετραπύρινος"

αυτά είναι ατάκες που σου λένε σε μαγαζιά για να πουλήσουν κινητά "αυτό έχει 8 πυρήνες άρα καλύτερο"

αν είχες κάρο και το σέρνανε 8 μουλάρια αντί για 4 άλογα θα πήγαινες πιο γρήγορα ;

έτσι είναι και οι πυρήνες, το ότι είναι περισσότεροι δε σημαίνει απαραίτητα ότι κάνουν καλύτερη δουλειά από τους 4 ή 6 γιατί δεν είναι ίδιοι όλοι

έτσι ακριβώς υπάρχουν επεξεργαστές με 2 πύρινες σε mobile συσκευές που κάνουν καλύτερα την δουλειά τους απ αυτούς με 10 πύρινες

Δημοσ.

μαλιστα...συνεπως η καλυτερη δλδ προταση (γτ δεν θελω να παρω ταμπλετ) για κινητο εκτος απο το letv (για να εχω επιλογες) ποιες ειναι?????δωστε μου αν μπορειτε 3-4 επιλογες ανεξαρτητου μπατζετ :)

Το letv έχει 6GB ram οθόνη 5,7 (ιδανικη για παιχνίδια ) 128GB αποθηκευτικό χώρο και έχει χαρακτηριστικά που "σκοτώνουν "

Και το ποιο βασικό έχει καλή τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να σου πω και μερικά αλλά ανεξαρτήτου μπάτζετ(δεν είναι με τη σειρά)

Xiaomi Mi5s Plus

OnePlus 3T

Huawei Mate 9

Δημοσ.

αρα να παω κατευθειαν χωρις αλλη σκεψη στο letv...

Αν σε ενδιαφέρουν τα Ελληνικά και το 4G σου συστήνω αυτό με τα 64gbhttps://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-x820-6gb-64gb

αυτα ολα μπορω να διαλεξω και να παρω χωρις φοβο....ειναι ολα για game :) ετσι?

Ναι δεν φοβάσαι τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...