Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβλημα με σκληρο σε Toshiba satelite laptop σκοπευω την στην αντικατασταση του. Τα windows 8 ηταν προεγκαταστημενα δεν εχω το product key και δεν υπαρχει αυτοκολητο. Που μπορω να βρω τα windows 8 την απλη εκδοση και πως μπορω να επιτυχω γνησια εγκατασταση? :/

Δημοσ.

Αφού ήταν προεγκατεστημένα τα 8.1 μπορείς να κάνεις factory restore στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δες στο manual του λάπτοπ για το πως. Μετά, αν σου ανοίξουν τα windows μπορείς να κάνεις ανάκτηση το κλειδί.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα! 

Μιας και τα windows ήταν προεγκατεστημένα, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα Windows ξανά από την αρχή χρησιμοποιώντας κάποιο iso από το site της Microsoft. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και εφόσον σου ζητήσει Serial Number ή όπως το λέει, το αφήνεις κενό και προχωράς την εγκατάσταση. Μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση και συνδεθεί ο υπολογιστής στο ίντερνετ, τότε τα Windows θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. 

Απαραίτητα προυπόθεση είναι να βάλεις την έκδοση των Windows που ήδη είχες. Δηλαδή αν είχες Windows 8.1 βάλει ξανά αυτά.

Κωνσταντίνος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα!

Μιας και τα windows ήταν προεγκατεστημένα, μπορείς να κάνεις εγκατάσταση τα Windows ξανά από την αρχή χρησιμοποιώντας κάποιο iso από το site της Microsoft. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και εφόσον σου ζητήσει Serial Number ή όπως το λέει, το αφήνεις κενό και προχωράς την εγκατάσταση. Μόλις τελειώσεις με την εγκατάσταση και συνδεθεί ο υπολογιστής στο ίντερνετ, τότε τα Windows θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Απαραίτητα προυπόθεση είναι να βάλεις την έκδοση των Windows που ήδη είχες. Δηλαδή αν είχες Windows 8.1 βάλει ξανά αυτά.

Κωνσταντίνος.

Όχι, βασικά αναγκαστικά 8.1 θα βάλει, δεν υπάρχουν σκέτα 8 ISO γιατί είναι ένα νεκρό λειτουργικό σαν τα ΧΡ. Αλλά απλά ταιριάζει, απλά να βρει την έκδοση που ταιριάζει. Τα Single Language αντιστοιχούν στα Bing.
Δημοσ.

Σος γιατί έχω μείνει χώρις λαπτοπ!
Πρόβλημα σε αναβάθμιση από 7 στα 10 σε toshiba satellite pro το οποίο αγοράστηκε με τα 7, αλλά έχει και άδεια για τα 10 (και Cd με τα 10 μαζί).

Ακολούθησα τις οδηγίες τις toshiba
1. από Legacy --> Uefi
2. Secure boot enabled

Αλλά μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και διακόπτεται η διαδικασία εγκατάστασης πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Έκανα την ίδια διακικασια με legacy bios και secure boot enabled αλλά τα ίδια!

Καμία ιδέα; Αν τα κατεβάσω και τα περάσω μέσω USB θα τα αναγνωρίσει κανονίκα;
Κλειδιά κάτω από το λαπτοπ δεν έχω ούτε για τα 7, ούτε για τα 10 :(

Δημοσ.

Σος γιατί έχω μείνει χώρις λαπτοπ!

Πρόβλημα σε αναβάθμιση από 7 στα 10 σε toshiba satellite pro το οποίο αγοράστηκε με τα 7, αλλά έχει και άδεια για τα 10 (και Cd με τα 10 μαζί).

Ακολούθησα τις οδηγίες τις toshiba

1. από Legacy --> Uefi

2. Secure boot enabled

Αλλά μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και διακόπτεται η διαδικασία εγκατάστασης πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Έκανα την ίδια διακικασια με legacy bios και secure boot enabled αλλά τα ίδια!

Καμία ιδέα; Αν τα κατεβάσω και τα περάσω μέσω USB θα τα αναγνωρίσει κανονίκα;

Κλειδιά κάτω από το λαπτοπ δεν έχω ούτε για τα 7, ούτε για τα 10 :(

Υπάρχει recovery partition?
Δημοσ.

Υπάρχει recovery partition?

Ναι! Και εβγαλα ακρη τελικά με το recovery partition ;) 

Κρατησε κανα 5ωρο η ολη διαδικασια αλλα ολα καλα τωρα.

Ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...