Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα λοιπον το πρωι. Με εξετασε ο γιατρος και ειδε πως το saocin δεν εκανε κατι. Μου εγραψε tobredex, fucidin και vibramycin. Του λεω του γιατρου πως εχω ξαναχρησιμοποιησει fucidin και ειχε παρενεργειες. Μου απανταει "ε και τι θες να κανω".

Αν ειχαμε κρατος μαλλον θα εβγαζα ακρη.

Δημοσ.

Tobradex και vibramycin δεν κάνουν τίποτα στο χαλάζιο, απορώ γιατί τα συνιστούν ορισμένοι γιατροι.

Πρώτη φορά ακούω τη foucidin για το μάτι!

Δημοσ.

Μου εκανε πυον και ετρεχε αιμα, δεν ξερω αν το εγραψε γιαυτο.

@Fan

Εγω απορω που ορκιστηκε στον Ιπποκρατη ο συγκεκριμενος γιατρος...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα δεν ειχα αποτελεσμα ουτε με τον τελευταιο συνδιασμο φαρμακων. Και επειδη τα πραγματα ειχαν γινει ακομα χειροτερα, πηγα σε ιδιωτη οφθαλμιατρο και εκανα την επεμβαση. Ευτυχως την εκανα σε σημειο που δεν εξελιχθηκαν τα πραγματα ακομα χειροτερα γιατι η φλεγμονη δεν υποχωρουσε.

Ειχα καλες εντυπωσεις απο παλαιοτερη μου επεμβαση στην οφθαλμολογικη Αθηνων, αλλα με τον "γιατρους" που εχουν πλεον, καλυτερα μην περιμενετε και πολλα απο αυτους. Δυστυχως ολοι ξερουμε που καταλληγουν οι καταγγελιες, και δεν εκανα περαιτερω κινησεις.

Δημοσ.

Τελικα δεν ειχα αποτελεσμα ουτε με τον τελευταιο συνδιασμο φαρμακων. Και επειδη τα πραγματα ειχαν γινει ακομα χειροτερα, πηγα σε ιδιωτη οφθαλμιατρο και εκανα την επεμβαση. Ευτυχως την εκανα σε σημειο που δεν εξελιχθηκαν τα πραγματα ακομα χειροτερα γιατι η φλεγμονη δεν υποχωρουσε.

Ειχα καλες εντυπωσεις απο παλαιοτερη μου επεμβαση στην οφθαλμολογικη Αθηνων, αλλα με τον "γιατρους" που εχουν πλεον, καλυτερα μην περιμενετε και πολλα απο αυτους. Δυστυχως ολοι ξερουμε που καταλληγουν οι καταγγελιες, και δεν εκανα περαιτερω κινησεις.

Έφυγε το φούσκωμα απ'το μάτι;

Δημοσ.

Έφυγε το φούσκωμα απ'το μάτι;

Ναι δεν φαινεται το παραμικρο, ουτε εχω καποια ενοχληση. Πηγα στην ιδια που μου ειχε κανει και την επεμβαση intra lasik για την μυωπια.

Δημοσ.

Ναι δεν φαινεται το παραμικρο, ουτε εχω καποια ενοχληση. Πηγα στην ιδια που μου ειχε κανει και την επεμβαση intra lasik για την μυωπια.

Πάνω ή κάτω ήταν το χαλάζιο; Και κάτι ακόμα,σου έκανε εξωτερική τομή(πάνω στο χαλάζιο);

Δημοσ.

Πάνω ή κάτω ήταν το χαλάζιο; Και κάτι ακόμα,σου έκανε εξωτερική τομή(πάνω στο χαλάζιο);

Ηταν στο κατω βλεφαρο, μου εκανε εσωτερικη τομη, δεν φαινεται κατι εξωτερικα.

Δημοσ.

Μασαζακι συχνα στην περιοχη της 'σακουλας' κατω απο το ματι,

tobradex σταγονες,

fucidin οφθαλμικη αλοιφη.

Με αυτα συνηθως φευγει οταν μου τυχαινει.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζι με γενικες εξετασεις που εκανα περιπου 200€

Σύνολο 200 ευρώ καλά είναι

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω αυτο το βασανο χρονια γενικα, εχω κανει δυο χειρουργεια  για να τα βγαλω και υστερα απο 3 χρονια ξανα εβγαλα και μου εμεινε στο πανω ματι απο το καλοκαιρι.
Στο οφθαλμολογικο αθηνων δν εχω παραπονο οσες φορες εχω παει (αυτες τις δυο) εκλεισα τωρα ξανα και ειχε ραντεβου για επισκεψη  16 ιανουαριου δν την παλευω να περιμενω τοσο . Να παω σε ιδιωτη? Ειναι λιγο ακριβα ομως και εενας που βρηκα ελεεγε οτι δν κανουν πια εγχειρηση κανουν ενεση κορτιζονης και φευγει μετα αλλος μου λεει οτι δν ισχυει θελεις εγχειρηση για να καθαριστει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...