Προς το περιεχόμενο

Επαθα ζημια με τον εκτυπωτη Canon S520. Τι να κανω? Βοηθηστε

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, πριν δυο χρονια αγορασα τον canon S520. Αντε να εκτυπωσα καμια 20αρια σελιδες. Εφυγα για Ροδο οπου δουλευω για 7 μηνες σε ξενοδοχειο. Τον εκτυπωτη τον αφησα εδω και μεσα του τα μελανια.

Γυρνωντας δεν εκτυπωνε καθολου, δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα.

Το πηγα στο service μιας και ειχε ακομα εγγυηση. Τον κρατησανε πολλες μερες και στο τελος αφου δεν γινονταν τιποτα μου δωσανε καινουργια κεφαλη.

Ολα πηγαν καλα, φετος ξαναφυγα για Ροδο για αλλους 7 και για την ατυχια μου ξαναξεχασα τα μελανια μεσα. Τωρα δεν δουυει καθολου και στο service που τηλεφωνησα και ειπα τι εγινε μου ειπαν να τον παω εκει να βαλουν την κεφαλη σε υγρο για καποιες μερες. Αν δουλεψει θα πληρωσω 40 ευρω. Για καινουγια κεφαλη παει 140 ευρω (δεν το συζηταμε βεβαια).

Σε ερωτηση γιατι ρε γαμωτο συμβαινει αυτο μου ειπαν οτι ξεραινεται το μελανι μεσα στις μικρες τρυπιτσες της κεφαλης. Μα λεω η κοπελια μου εχει εναν παλιο Epson παρατημενο 2 χρονια και προχθες που τον ελεγξα δουλευε κανονικα. Ο υπαλληλος δεν ηξερε τι αλλο να πει πλεον. Αυτα συμαβινουν λεει.

Τι να κανω ρε παιδια? Ειναι προφανες οτι αφου την πρωτη φορα δεν τα καταφερανε και χρειαστηκε να μου αντικαταστησουν την κεφαλη, μαλλον και τωρα δεν θα κανουν τιποτα, ποσο μαλλον που δεν ειναι σε εγγυηση.

Εχετε καμια ιδεα τι να κανω για να μην παει χαμενος.

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις μόνος σου την κεφαλή με spray για επαφές ΧΩΡΙΣ λάδι ή με λίγη βενζίνη και σου εύχομαι καλή τύχη.

Πάντως αυτά συμβαίνουν σε όλους τους εκτυπωτές που δεν αλλάζει η κεφαλή μαζί με το μελάνι. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...