Inler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειπα οτι ειναι σωστο αυτο που ισχυριζονταν αλλα απο τη στιγμη που αναγραφεται στο site ειναι διαφορετικο απ το να το ισχυριζονταν στα λογια μονο 1
razorblade334 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η απλά μας διάβασαν . Οπως και να έχει θετικό που έκαναν αυτήν την κίνηση στο τέλος.Απορισα κι εγω!!αλλαξαν σταση!μαλλον οπως ειπε κι ενας φιλος μαλλον μας διαβασαν!Η απλά μας διάβασαν . Οπως και να έχει θετικό που έκαναν αυτήν την κίνηση στο τέλος.Εχεις δικιο!!το σκεφτηκα κι εγω!!μαλλον μας διαβασαν.εδω ουτρ το κουτι δεν μου ζητησαν!Δεν ειπα οτι ειναι σωστο αυτο που ισχυριζονταν αλλα απο τη στιγμη που αναγραφεται στο site ειναι διαφορετικο απ το να το ισχυριζονταν στα λογια μονοΜπορει.μπορρι να το αναγραφει αλλα οπως ειπε κι ενας φιλος θα μπορουσε να γραφει οτιδηποτε.αυτο δεν σημαινει οτι αποκτανε και δικαιωμα απο τον νομο.υπαρχου οι νομοι της αγορας.σημασια εχει οτι στο καταστημα εδειξαν επαγγελματισμο και τρομερη εξυπηρετιση στο τελος.εγω θα τους προτεινα περα απο το τι γραφει στο σαιτ.δεν μετανειωσα τελικα που την πηρα απο εκει και ισως ξαναψωνισω στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα