Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στους ξενυχτηδες! Πηγα τελικα σημερα την καρτα στο καταστημα οπου την πηρα ,που οπως ειχα αναφερει σε αλλο ποστ εχει προβλημα το ρουλεμαν του συστηματος ψυξης και ακουσα απο το καταστημα το εξης!

Κυριε δεν εχετε εγγυση καταστηματος αλλα εγγυηση αντιπροσωπειας και η καρτα εαν διαπιστωθει οτι εχει προβλημα θα σταλει εξω"

Και ρωτω: Γινεται να αγορασεις κατι με αποδειξη απο καποιο καταστημα και το ιδιο καταστημα να μην σου παρεχει εγγυηση? Για προσωρινη να κανω την δουλεια μου μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοια υπηρεσια! Συν τοις αλλοις μου ζητησαν να τους μεταβιβασω τις συζητησεις μου με την gigabyte γιατι τους ειπα οτι η εταιρεια με την οποια μιλησα μου ειπε πως "το συγκεκριμενο καταστημα οπου αγορασατε την καρτα παρεχει εγγυηση οποτε δεν γινεται να την κανουμε rma εμεις."

Επισης ειναι γνωστο οτι το συγκεκριμενο συστημα ψυξης εχει θεμα με τα ρουλεμαν και στις 1060 .1070 1080 και γι αυτο τον λογο η gigabyte εβγαλε revision 2.0. Τους το εξηγησα και μου ζητησαν αποδειξεις!! Δηλαδη να δινουμε εκατονταδες ευρω τετοια εποχη για να κανουμε το χομπυ μας σαν καλοι καταναλωτες αλλα οταν ερθει η ωρα για εγγυηση να μην εχουμε καν απο το καταστημα που τα πηραμε!! Γινεται αυτο?

Και ασφαλως τα παιρνω οταν ακουω "το δινεις πολλα βρε αδελφε , το συγκεκριμενο συστημα εαν το φτιαξεις κομματι κομματι απο το σκρουτζ θα σου παρι πολυ λιγοτερο!"

Αντε να ερθει εκεινη η ωρα να χρειαστεις υποστηριξη για ολο το συστημα και να πρεπει να βγαλεις ακρη με τα σκουπ..ε σκρουτζομαγαζα!

Δημοσ.

Μίλα με ΓΓΚ, προφανώς και έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το αναλάβει το κατάστημα. Απλά θέλει να γλιτώσει τα χρήματα το μαγαζί.

πρωτα απ ολα σ ευχαριστω sheogorath που για αλλη μια φορα απαντησες και δινεις τα φωτα σου. τωρα.ετσι νομιζα κι εγω. αφου απο το μαγαζι την αγορασα και το μαγαζι πληρωσα τι δουλεια εχει η αντιπροσωπεια? κατι τετοια κουλα τα κανει και ο κοτσωβολος τελευταια. δεν ειναι μονο στα σκρουτζομαγαζα. τεινει να χαθει οτι δικαιωμα με κοπο απεκτησε ο καταναλωτης. στην ελλαδα τουλαχιστον τα δικαιωματα μας ως προε το θεμα αυτο συγκεκριμενα καταπατουνται συνεχως. 

οποτε λες να τους πως οτι εγω απο σας την αγορασα δεν με νοιαζει τι θα κανει η αντιπροσωπεια αλλιως να συμπληρωσω τα απαραιτητα εγγραφα που μπορει κανεις να κατεβασει απο την γενικη γραματεια  καταναλωτη?

νομιζω πως και στον συνηγορο του καταναλωτη μπορει να απευθυνθει κανεις.υπαρχουν αυτα τα εντυπα που μπορει να συμπληρωσεις

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_ReportSample.html

Δημοσ.

copy paste απο το site τους

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ ΚΤΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.

αυτο με το προβλημα στα ρουλεμαν υπαρχει καποιο link? βλεπω κατι για την 1060 αλλα οχι για την 1070 πχ

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελλάδα είμαστε...ότι δηλώσεις είσαι...ε και αυτοί είναι μαγαζί τεχνολογίας... της πλάκας

Καταγγελία στη γγκ και αν σε παιρνει οικομομικα ρώτα το δικηγόρο σου για το νομικό του θεματος

• Like 2
Δημοσ.

Η Gigabyte όπως σωστά ανέφερες απάντησε τα ίδια ακριβώς και στην δική μου περίπτωση.Τα ανεμηστηρια κάνουν σν κροταλίες στο 55% και πάνω στην 1050ti.Το κατάστημα υποχρεούται να καλύψει την επισκευή η να αντικαταστήσει την κάρτα.Δεν είναι φυσιολογικό να δίνεις τα λεφτά σου σε Ελληνικό καταστημα και να ψάχνεις εγγύηση στην Τaiwan.

• Like 2
Δημοσ.

Η Gigabyte όπως σωστά ανέφερες απάντησε τα ίδια ακριβώς και στην δική μου περίπτωση.Τα ανεμηστηρια κάνουν σν κροταλίες στο 55% και πάνω στην 1050ti.Το κατάστημα υποχρεούται να καλύψει την επισκευή η να αντικαταστήσει την κάρτα.Δεν είναι φυσιολογικό να δίνεις τα λεφτά σου σε Ελληνικό καταστημα και να ψάχνεις εγγύηση στην Τaiwan.

γι αυτο η gigabyte εβγαλε rev. 2.0 τις καρτες κι εχει διορθωσει τις ελλατωματικες ψυκτρες. βεβαια αυτο κανεις δεν μας το λεει. και το μαγαζι πως αποιποιειται την ευθυνη δεν καταλαβαινω. ελπιζω μονο τελικα να την αλλαξουν την καρτα γιατι αλλιως θα εχουμε τρεξιμο.αγορασα την καρτα απο εκει γιατι τον αυγουστο στις αρχες που την ηθελα κανεις αλλος δεν την ειχε. και δειλα δειλα καποια γνωστα μαγαζια οταν την εφεραν την ειχαν κοντα 400 ευρω...

copy paste απο το site τους

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΊΑΣ ΚΤΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ PRIVESHOP Ε.Π.Ε.

αυτο με το προβλημα στα ρουλεμαν υπαρχει καποιο link? βλεπω κατι για την 1060 αλλα οχι για την 1070 πχ

σε αυτο το φορουμ θα βρεις το thread. εχει και βιντεο με παιδι που την τραβηξε και το ποσταρε. ακουγεται πολυ ακομα και χαλασμενα ηχεια να εχεις που λεει ο λογος! για την ακρειβια η δικη μου με παιχνιδι να παιζει και με ανοιχτη τηλεοραση ακουγοταν λες και βαρεσε το αμαξι ρουλεμαν εκκεντροφορου. και με πηραν απο την gigabyte σημερα να μου πουν οτι δεν κολλαει ο ανεμιστηρας!! μα τους λεω δεν κολλαει ,χττυπαει και ακουγεται και μου λενε α! καλα θα σας ξανακαλεσουμε! λες και δεν ξερουν σε τι αναφερομαι!!

Δημοσ.

ασχετο μεν αλλα εγω rev 2.0 σε 1070 πχ δεν βλεπω καπου ουτε στο επισημο site της nvidia... ομως σε 1060 κ 1080 υπαρχουν εχεις δικιο!!

Παντως εχουν προβλημα μεγαλο μεγαλος αριθμος χρηστων με 1070 1050 1060 1080.και γενικα οτι φοραει το καινουριο windforce!!και απ οτι ακουσα το αντικαθιστα με τις 2.0 και αλλαζει και πραγματα στο pcb και στην παροχη.απο 6πινο π.ψ. 8πινο και 2 περισσοτερες φασεις ρευματος.εαν δεν το εχει κανει ακομα στην 1070 ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βγει σε λιγο.ειναι πολλα τα παραπονα.να φανταστεις απο το ιδιο το καταστημα μου προτειναν να μην παρω την ιφια και να διαλεξω οποια αλλη θελω και μπραβο τους!!τελικα διαλεξα την asus rog strix 1060. Απλα γνωμη μου επρεπε με τα ρολογια που εχει να φοραει κι αυτη 8πινο.

Και αναθεωρω ολες οσες ειχα επιφυλαξεις για το καταστημα.τα παιρνω πισω.και το προβλημα αναγνωρισαν και με αλλη καινουρια θα την αντικαταστησουν μπραβο τους!!

• Like 2
Δημοσ.

Θετικο που εβγαλες ακρη με την καρτα

Απο την αλλη οσον αφορα το καταστημα απο τη στιγμη που αναγραφει στο site τους ορους σχετικα με την εγγυηση και θεωρειται καλυμμενο για ποιο λογο αλλαξε εντελως σταση ξαφνικα;

Εγω δεν εχω καταλαβει σε περιπτωση προβληματικης καρτας πρεπει τελικα να στελνεται πισω στην κατασκευαστρια εταιρεια(με οτι συνεπαγεται αυτο σε αναμονη) ή να αλλαζεται επιτοπου και απο εκει και περα ειναι θεμα του καταστηματος τι θα κανει....

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θετικο που εβγαλες ακρη με την καρτα

Απο την αλλη οσον αφορα το καταστημα απο τη στιγμη που αναγραφει στο site τους ορους σχετικα με την εγγυηση και θεωρειται καλυμμενο για ποιο λογο αλλαξε εντελως σταση ξαφνικα;

Εγω δεν εχω καταλαβει σε περιπτωση προβληματικης καρτας πρεπει τελικα να στελνεται πισω στην κατασκευαστρια εταιρεια(με οτι συνεπαγεται αυτο σε αναμονη) ή να αλλαζεται επιτοπου και απο εκει και περα ειναι θεμα του καταστηματος τι θα κανει....

Καλυμενο δεν είναι το κατάστημα, καμία πολιτική καταστήματος δεν είναι πάνω από το νόμο

Δηλαδή αν έγραφε ότι του κατάστημα σε κάθε αγορά είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις και το σπίτι σου θα έστεκε πουθενά?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...