sissikyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα! Είμαι καινούργια στο forum! Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά όσο κι αν έψαξα στο Internet δεν μπόρεσα να βρω λύση: Παλιότερα, όταν συνέδεα το καλώδιο USB του εξωτερικού σκληρού δίσκου (Turbo X Usb 2.0 & Esata) στο λάπτοπ μου άλλες φορές εμφάνιζε την αυτόματη εκτέλεση και άλλες όχι. Τώρα τελευταία δεν την εμφανίζει καθόλου. Ο συγκεκριμένος δίσκος είναι γύρω στα 500 Gb και έχει αντάπτορα για να συνδέεται και στο ρεύμα. Στο "Υπολογιστής" βλέπω μόνο το "C:/" και κανένα άλλο δίσκο. Αυτό μου το κάνει και σε ένα άλλο εξωτερικό δίσκο (εκεί αν κουνηθεί λίγο το καλώδιο USB αποσυνδέεται και μετά επανασυνδέεται). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις θύρες ή συμβαίνει κάτι άλλο; Πάντως τα στικάκια μου δεν έχουν πρόβλημα συνδεσιμότητας. Χρησιμοποιώ Windows 7 Home Premium SP1 και το pc μου είναι Packard Bell EasyNote TK85 (Intel® Core i3 CPU 64bit). Παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει κάποια λύση ας μου απαντήσει. Έχω σημαντικά αρχεία μέσα και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό με το "κουνημα για να πιάσει" δείχνει για πρόβλημα σε θύρα. Πάρε το δίσκο και δοκίμασε το σε αλλο υπολογιστή ή έστω σε άλλη θύρα του υπολογιστή σου που δεν εχει "δουλευτεί". Το ιδανικό ειναι και τα δυο. Αν συνεχίζει να παρουσιάζει προβλημα, κοιτάμε αν φταίει ο δίσκος ή το καλώδιο ή το τροφοδοτικό (όλα μπορει να φταίνε)
sissikyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν έχω άλλο υπολογιστή και όλες οι θύρες είναι αρκετά δουλεμένες... Παρόλα αυτά το έχω δοκιμάσει, αλλά κάνει το ίδιο σε όλες. Με τον αυτόν τον δίσκο δεν προβληματίζομαι και τόσο. Προσπαθώ να μην κουνιέται το pc και όλα είναι καλά. Με τον άλλο δίσκο όμως (τον TurboX) είναι που έχω πραγματικό πρόβλημα. Δεν πιάνει ούτε καν με "κούνημα" του καλωδίου. Πως μπορώ να δω τι από τα 3 φταίει; Εναλλακτικά, θα έβρισκα να αγοράσω ένα καινούργιο καλώδιο/τροφοδοτικό ή βγαίνει άχρηστος όλος ο δίσκος; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από sissikyr
sissikyr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σας! Σήμερα άλλαξα το καλώδιο USB αλλά δεν έγινε τίποτα. Πρόσεξα όμως ότι το κουτί που είναι συνδεδεμένο στο καλώδιο του ρεύματος και οδηγεί στον δίσκο κάνει έναν μέτριας έντασης ήχο σαν "σύρσισμο". Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα;
gdriver Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 μου φαίνεται πως έχει πρόβλημα η θήκη. μιας και λύση δε μπορείς να βρεις , ούτε με νέο καλώδιο, θα έλεγα πριν κλαις τα δεδομ΄να σου, να τον ανοίξεις και να βγάλεις το σκληρό μέσα από τη θήκη. τουλάχιστον να προλάβεις να σώσεις τα δεδομένα σου. μετά ξαναβάλε τον μέσα , και κάνε ό,τι θες προκειμένου να βρεις λύση χωρίς το αγχος της απώλειας δεδομένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα