Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πες στην κοπέλα σου πως ολα τα εξαρτήματα απο οθονες μεχρι μνημες ειναι Samsung. Βάλε και ενα launcher με iOS theme και θα εχει καλύτερο iPhone απο αυτους που εχουν actual iPhone Σου στέλνω 5-6 αβγά, ζάχαρη, βανίλια, κρέμα γάλακτος, ξύδι, κορν φλάουρ, λικέρ και φράουλες. Μέχρι το βράδυ να μου έχεις έτοιμη μια Pavlova -μέρα που είναι- που θα είναι ίδια με την original ε! Για να καταλήξω στο: δεν αρκούν τα υλικά, αν ο "σεφ" δεν ξέρει να μαγειρεύει καλά... 4
Desmotis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Προτείνω στην apple να βγάλει ασύρματη φόρτιση σε βάση που να τη χρεώνει έξτρα, με όνομα icharge.
okourkoulos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πλήρωσε 0,99€ και έχε το για πάντα και σε όλες τις Apple συσκευές σου. 600€ για να πάρεις iPhone είχες, το 1€ σε πείραξε. Για βοήθησε λίγο σε μένα που δε ξέρω!
Simos805 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος του Bluetooth Special Interest Group (SIG) πότε θα γίνει να μπορέσουμε να στείλουμε κανα ringtone του Παντέλου σαν άνθρωποι? Bluetooth δεν σημαίνει μόνο να στέλνεις αρχεία μεταξύ άλλων λειτουργικών συστημάτων...
cache22 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πες στην κοπέλα σου πως ολα τα εξαρτήματα απο οθονες μεχρι μνημες ειναι Samsung. Βάλε και ενα launcher με iOS theme και θα εχει καλύτερο iPhone απο αυτους που εχουν actual iPhone Γελανε και οι πετρες. Επίσης το οτι η σαμσουνγκ ο σκλαβος της αππλε αυτο είναι γνωστό δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις, (αν και πλέον δεν είναι) Για βοήθησε λίγο σε μένα που δε ξέρω! Μπες στο itunes application απο το iPhone σου και αγορασε.
okourkoulos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Γελανε και οι πετρες. Επίσης το οτι η σαμσουνγκ ο σκλαβος της αππλε αυτο είναι γνωστό δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις, (αν και πλέον δεν είναι) Μπες στο itunes application απο το iPhone σου και αγορασε. Για πες κανένα καλό, γιατί βρίσκω πολλά!
Regulus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος του Bluetooth Special Interest Group (SIG) πότε θα γίνει να μπορέσουμε να στείλουμε κανα ringtone του Παντέλου σαν άνθρωποι? Είσαι φάουλ φίλε μου. Και πως θα ξέρουμε ότι έχεις iphone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα