Runner25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τι λενε οι ειδημονες του ινσομνια σημερα εκτιμουν οτι λαθος καθυστερησε η αππλε να την ενσωματωσει απαντηση δεν δινουν γιατι το κανε ισως αφηνουν να εννοηθει οτι οι συσκευες ειναι ελλιπεις κλασικη μπουρδα μα καλα εσεις οι ιδιο ποσες φορες διαβασατε οτι μια τεχνολογια πρεπει να δοκιμαστει στην αρχη η αππλε βγαζει ματι απεφυγε να δοκιμασει τις τυχον ατελειες στον πελατη υποθετω οτι ολο αυτο το διαστημα παρακολουθουσε τις εξελιξεις και παραλληλα τελειωποιουσε το συστημα για να δουλευει οταν το χει ο πελατης απροβληματιστα δημιουργει μια σμουθ εμπειρια εγω αυτο πιστευω και ειμαι υπερ του προχωραει προσεκτικα οσο το ενα γκιγκα ραμ που διαβασα παραπονακι φιλος εδω και 2 χρονια με 6 πλας και παραπονο κανενα οτι θελω να το κανω γινεται ποτε δεν ειχα θεμα με μνημη πολυ ασχημο να απαξιωνεται συνεχεια οτι και να κανει μια εταιρια, δεν πιστευω οτι οσοι γραφουν εχουν πληρη εικονα ενος iphone ισως καποιο να μην μπορεσαν να παρουν και να τους βγαινει ετσι απο την αγνοια τους αλλα δεν πιστευω οτι γινεται απο ζηλια. 2
freegr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς έχει σημασία γιατί θα εφαρμόσουν κοινό πρότυπο σε όλες τις συσκευές...
CheOnWeb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Η πληροφορία που ψάχνεις είναι κυριολεκτικά στο link που έγραψες, ούτε καν έκανες τον κόπο να το διαβάσεις. Όχι μόνο είναι μέλος αλλά έχει και δυνατότητα ψήφου. These members are the most active in the SIG and have considerable influence over both the strategic and technological directions of Bluetooth as a whole. Ericsson Technology Licensing (founder member) Intel (founder member) Lenovo (since 2005) Microsoft (since 1999) Apple (since 2015) Nokia (founder member) Toshiba (founder member) IBM (founder member) 15-0 Αχ βρε Cell_7. Και δεν είσαι και χθεσινός. 5
panos2000gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τι λενε οι ειδημονες του ινσομνια σημερα εκτιμουν οτι λαθος καθυστερησε η αππλε να την ενσωματωσει απαντηση δεν δινουν γιατι το κανε ισως αφηνουν να εννοηθει οτι οι συσκευες ειναι ελλιπεις κλασικη μπουρδα μα καλα εσεις οι ιδιο ποσες φορες διαβασατε οτι μια τεχνολογια πρεπει να δοκιμαστει στην αρχη η αππλε βγαζει ματι απεφυγε να δοκιμασει τις τυχον ατελειες στον πελατη υποθετω οτι ολο αυτο το διαστημα παρακολουθουσε τις εξελιξεις και παραλληλα τελειωποιουσε το συστημα για να δουλευει οταν το χει ο πελατης απροβληματιστα δημιουργει μια σμουθ εμπειρια εγω αυτο πιστευω και ειμαι υπερ του προχωραει προσεκτικα οσο το ενα γκιγκα ραμ που διαβασα παραπονακι φιλος εδω και 2 χρονια με 6 πλας και παραπονο κανενα οτι θελω να το κανω γινεται ποτε δεν ειχα θεμα με μνημη πολυ ασχημο να απαξιωνεται συνεχεια οτι και να κανει μια εταιρια, δεν πιστευω οτι οσοι γραφουν εχουν πληρη εικονα ενος iphone ισως καποιο να μην μπορεσαν να παρουν και να τους βγαινει ετσι απο την αγνοια τους αλλα δεν πιστευω οτι γινεται απο ζηλια. Ακριβώς έτσι!!! Και με τις oled οθόνες τα ίδια...7-8 χρόνια περιμένει η Apple να τελειοποιηθεί η τεχνολογία για να μην βάλει σε δοκιμασία τα μάτια των πελατών της. Πλέον τώρα που η τεχνολογία "ωριμάζει" θα την εφαρμόσει στο iphone 7s ή το 8αρι σε μερικά χρόνια. Το ίδιο σοφά έπραξε και με το μέγεθος της οθόνης. Περίμενε την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και κυκλοφόρησε οθόνη μεγαλύτερη των 4" μόνο όταν ο ανθρώπινος αντίχειρας μεγάλωσε και ήταν έτοιμος να την δεχτεί. 6
johniem Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Προσπαθώ να φανταστώ τις apple τιμές για τα wireless charging gadgets. 1
efkairiakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκαν τα μάτια μου... Δεν βαρεθήκατε να κράζετε? Είτε είναι Apple ή Android όποιος θέλει αγοράζει αυτό που νομίζει... Ελεύθερη αγορά έχουμε
speedman_26 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πιθανόν να πωλείται σε ξεχωριστή συσκευασία 1
randomcat Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκαν τα μάτια μου... Δεν βαρεθήκατε να κράζετε? Είτε είναι Apple ή Android όποιος θέλει αγοράζει αυτό που νομίζει... Ελεύθερη αγορά έχουμε Το τι θα αγοράσεις εσύ επηρεάζει την αγορά και άρα τους υπόλοιπους καταναλωτές. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το τι θα αγοράσεις εσύ επηρεάζει την αγορά και άρα τους υπόλοιπους καταναλωτές. Οπότε πριν αγοράσω κάτι πρέπει να ρωτήσω τους υπόλοιπους καταναλωτές αν συμφωνούν; 2
Greenarrowgr25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ειναι απλο. Η apple επενδυει στην ομορφια των συσκευων της . Στο ποσο καλαισθητο ειναι . Αν το βαλουμε τεχνολογικα . Μπορουμε να πουμε οτι εχει τεχνολογια μεσα στα κινητα που ειχαν ακομα κι κινεζικα 2-3 χρονια πριν. Ειναι καθαρα κινητο "κοσμημα". Γνωμη μ τωρα . Αν και ειχα κανει πριν 5 χρονια και πηρα iphone 4s. 1
Greenarrowgr25 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πηγα κι εκανα δωρο στην κοπελα μου το samsung s6 gold platinum που ειναι αρκετα ομορφο κι εργαλειο . Κι η απαντηση ηταν μακαρι να ηταν iphone ροζ .
D.Luffy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το τι θα αγοράσεις εσύ επηρεάζει την αγορά και άρα τους υπόλοιπους καταναλωτές. Δηλαδή εσύ αυτή τη στιγμή μιλάμε έχεις χοντρό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν πια αξιόλογα προιόντα να αγοράσεις επειδή ο διπλανός σου πήρε iphone... Έχει επηρεαστεί αρνητικά η αγορά, τέλος.
randomcat Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή εσύ αυτή τη στιγμή μιλάμε έχεις χοντρό πρόβλημα. Δεν υπάρχουν πια αξιόλογα προιόντα να αγοράσεις επειδή ο διπλανός σου πήρε iphone... Έχει επηρεαστεί αρνητικά η αγορά, τέλος. Εγώ έγραψα απλά κάτι που ισχύει και τίποτα περισσότερο. Και δεν ανέφερα προϊόντα. Απλά προσπάθησα να δώσω στον άλλον να καταλάβει γιατί καίγεται στην πραγματικότητα ο καθένας μας με το τι αγοράζει ο άλλος. Είχε την απορία. Εσύ μπορείς να βγάλεις ό,τι συμπέρασμα θέλεις. Ότι έχω χοντρό πρόβλημα, ότι πρέπει να ζητάς την άδεια για να αγοράσεις κάτι κ.λπ. Εγώ είπα μόνο κάτι πολύ απλό. Και ισχύει - διαφωνείς; Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν επηρεάζαμε ο ένας τον άλλο με τις κινήσεις μας στην αγορά, κανείς δεν θα έδινε δεκάρα για το τι αγόρασε ο άλλος. Θα σχολιάζαμε/κράζαμε αποκλειστικά από βαρεμάρα, και σίγουρα θέματα με Apple, Android κ.λπ. δεν θα είχαν 200+ replies αλλά όσο και τα υπόλοιπα. 1
Avatar_GR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πάλι καινοτόμησε η APPLE με την ασύρματη φόρτιση!!!! χαχαχαχα i-φόρτιση!!!! 2
Chape Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πάλι τα ψυχολογικά σας βγάλατε μερικοί... Και δεν καταλαβαίνετε ότι οι fan boys και οι haters ανήκετε στην ίδια κατηγορία ανθρώπου (μόνο το στρατόπεδο αλλάζει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα