Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω το εν λόγο router κάπου ένα χρόνο και τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει πολύ αργό upload και download στο wifi τα video κολλάνε συνεχεια στο youtube και για να φτιάξει κάπως πρέπει να ανοιγοκλείσω το router αλλα το πρόβλημα επανέρχεται πάλι....ενώ πιάνει φουλ σήμα το internet πραγματικά σέρνεται και δεν είναι μονο στο laptop που το βλέπω auto στο router είναι συνδεμένα συνολικά 3 κινητά και 2 laptop όχι ταυτόχρονα και σε όλα τα ίδιο πρόβλημα συναντάς και όταν είμαι μονος μου στο σπίτι χωρίς να είναι τα αλλα συνδεμένα στο wifi και έχω μονο το κινητό μου πάλι το ίδιο!! (έχω συνδεμένο το laptop με το καλώδιο και πάλι το internet είναι πολύ αργό) δεν  ξέρω τι παίζει έχω κάνει πάλι firmware update το router το πρόβλημα λύνεται προσωρινά και μετά από 2 μέρες τα ίδια.... το κλείνω καμια φορα και το αφήνω 10 λεπτά εκτος μπρίζας και πάλι το πρόβλημα επανέρχεται!! η wind από την άλλη μου είπε ότι η γραμμή σας σας δίνει την καλύτερη ταχύτητα που μπορούμε να στείλουμε τι παίζει να φτάει??στα στατιστικά δείχνει πολλά errors pkts τι σημαίνει αυτο?

post-179259-0-06846700-1487014116_thumb.png

post-179259-0-10441000-1487015105_thumb.png

post-179259-0-15355700-1487015110_thumb.png

post-179259-0-51864000-1487015115_thumb.png

post-179259-0-97564500-1487015121_thumb.png

Δημοσ.

για 5 ημέρες τα λάθη ειναι τρομερά λίγα.

σε κάποιο λάπτοπ κατέβασε το inssider και δες τα τριγύρω ασύρματα δίκτυα σε τι κανάλι παίζουν και βάλε εσυ ενα που δεν έχει επαφή με αυτά

απέφυγε τα κάτω απο 4 και ανω του 12 μιας και μπορεί κάποια συσκευή να μην βλέπει wifi μετά.

επίσης,βάλε το bandwidth στα 20ΜΗΖ και οχι 20/40 και δοκίμασε πάλι ιδιαίτερα αν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα τριγύρω.

Το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει μεγάλη επικάλυψη και σύγκρουση δεδομένων γι αυτο και έχεις αργή μεταφορά.

Επίσης,την ώρα που το wifi αργεί,σύνδεσε κάποιον υπολογιστή με καλώδιο και κάνε κανονική χρήση του ίντερνετ να δεις πως συμπεριφέρεται η συσκευή.

Δημοσ.

σε κάποιο λάπτοπ κατέβασε το inssider και δες τα τριγύρω ασύρματα δίκτυα σε τι κανάλι παίζουν και βάλε εσυ ενα που δεν έχει επαφή με αυτά

απέφυγε τα κάτω απο 4 και ανω του 12 μιας και μπορεί κάποια συσκευή να μην βλέπει wifi μετά.

επίσης,βάλε το bandwidth στα 20ΜΗΖ και οχι 20/40 και δοκίμασε πάλι ιδιαίτερα αν υπάρχουν πολλά ασύρματα δίκτυα τριγύρω.

Το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει μεγάλη επικάλυψη και σύγκρουση δεδομένων γι αυτο και έχεις αργή μεταφορά.

Επίσης,την ώρα που το wifi αργεί,σύνδεσε κάποιον υπολογιστή με καλώδιο και κάνε κανονική χρήση του ίντερνετ να δεις πως συμπεριφέρεται η συσκευή.

τέλεια θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν είχα διαφορα :) 
οι ταχύτητες είναι φυσιολογικές??
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν τον βάλεις στο AUTO channel ψάχνει και αλλάζει συχνότητες στη βέλτιστη. Τον έχω και έκανα χεράτα ελέγχους και έβλεπα ότι ΠΑΝΤΑ το αυτόματο με έριχνε στο βέλτιστο κανάλι εκείνη τη στιγμή.

Untitledwd.pngUntitledwd.png

αυτο ειναι φυσιολογικο τωρα τα errors??? :/ 

Εχεις πολλά σφάλματα. Παίζει τίποτα με την καλωδίωση σου μήπως μέσα στο σπιτι ή εκτός (κανένας κ@φρος να σκάλιξε τις ρεγκλέτες πχ της οικοδομής όπως και μου είχαν κάνει εμένα κάποτε και ψαχνόμουν).

ΕΠΙΣΗΣ, δοκίμασες να κουμπώσεις άλλο μοντεμάκι να δεις πως συμπεριφέρεται εκείνο; (πχ το modem του παρόχου)

Ασχετο αλλά έχεις πολύ υψηλή ρύθμιση snr! Προφανώς δεν έχεις σταθερή γραμμή υποθέτω. Σου το λέω γιατί εγώ όταν ήμουν σε ADSL με attenuation 24 ήμουν error-free, στα 15mbps καρφωμένα αλλά με snr να παιζει στο 6 (δεν είχα σφάλματα οπότε δεν είχα και αποσυγχρονισμούς)

Δημοσ.

Αν τον βάλεις στο AUTO channel ψάχνει και αλλάζει συχνότητες στη βέλτιστη. Τον έχω και έκανα χεράτα ελέγχους και έβλεπα ότι ΠΑΝΤΑ το αυτόματο με έριχνε στο βέλτιστο κανάλι εκείνη τη στιγμή.

Εχεις πολλά σφάλματα. Παίζει τίποτα με την καλωδίωση σου μήπως μέσα στο σπιτι ή εκτός (κανένας κ@φρος να σκάλιξε τις ρεγκλέτες πχ της οικοδομής όπως και μου είχαν κάνει εμένα κάποτε και ψαχνόμουν).

ΕΠΙΣΗΣ, δοκίμασες να κουμπώσεις άλλο μοντεμάκι να δεις πως συμπεριφέρεται εκείνο; (πχ το modem του παρόχου)

Ασχετο αλλά έχεις πολύ υψηλή ρύθμιση snr! Προφανώς δεν έχεις σταθερή γραμμή υποθέτω. Σου το λέω γιατί εγώ όταν ήμουν σε ADSL με attenuation 24 ήμουν error-free, στα 15mbps καρφωμένα αλλά με snr να παιζει στο 6 (δεν είχα σφάλματα οπότε δεν είχα και αποσυγχρονισμούς)

αυτό με το snr πως αλλάζει?? ναι όντως η γραμμή  δεν είναι σταθερή τι μπορώ να αλλάξω για να δω καλυτερα αποτελέσματα?? να βάλω το channel στο Auto μονο?

Δημοσ.

Το snr σου το αλλάζει ο πάροχος αλλά ΑΝ δεν έχεις σταθερή γραμμή άστο καλύτερα γιατί θα τρελαθείς μετά στους αποσυγχρονισμούς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλήθεια δεν ξέρω τι φταίει είναι πολύ χαμηλές η ταχύτητες έβαλα και άλλο modem πάνω και το ίδιο και η wind μου είπε ότι είναι η δυνατότερες ταχύτητες που  μπορούμε να δώσουμε και δεν βλέπουν κάποια απώλεια του δικτύου μου :/ οποτε συμβιβάζομαι με αυτό!!! απλά μου κάνει περιέργεια για τα errors που βγάζει που μου λέει ότι είναι 42 εκατομμύρια κάτι... η καλωδίωση είναι μια χαρά την έλενξα και έχω καινούρια μπρίζα τηλεφώνου και καινούριο spliter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...