Hal9000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της μεγαλύτερης έκθεσης κινητής τηλεφωνίας, του Mobile World Congress, και μία από τις εταιρείες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, η Huawei, έχει ξεκινήσει ήδη να επιβεβαιώνει εμμέσως τις διάφορες φήμες που υπήρχαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Έτσι με ένα μικρό βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων, η κινεζική εταιρεία επιβεβαιώνει ότι στις 26 Φεβρουαρίου, θα προχωρήσει στη Βαρκελώνη στα αποκαλυπτήρια του P10, του νέου της κορυφαίου smartphone. Με την ονομασία #Huawei P10 is coming (Το Huawei P10 έρχεται), το βίντεο δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα πέρα από ένα γράφημα που φανερώνει ότι όπως και το P9 έτσι και ο διάδοχός του θα διαθέτει διπλό σύστημα φακών στο πίσω μέρος, πιθανόν σε συνεργασία και πάλι με τη Leica. Εντύπωση πάντως προκαλεί η απόφαση της κινεζικής εταιρείας να παρουσιάσει αυτό το διάστημα το συγκεκριμένο μοντέλο όταν το P9 και P9 Plus παρουσιάστηκαν στις αρχές Απριλίου και με την κυκλοφορία τους να γίνεται λίγο αργότερα. Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιμένουμε το P10 να έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών η οποία θα διακρίνεται για τις κυρτές της άκρες ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει το κορυφαίο chipset της ίδιας της Huawei, το Kirin 960 με 4 ή 6GB μνήμη ανάλογα με το μοντέλο. Όπως και πέρσι περιμένουμε παράλληλα και την παρουσίαση του P10 Plus μοντέλου με μεγαλύτερη οθόνη και άλλες αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όμως τα P10 και P10 Plus δε θα είναι οι μοναδικές παρουσιάσεις της Huawei στη Βαρκελώνη αφού με σημερινό μήνυμά του ο πρόεδρος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει και το διάδοχο του πρώτου της έξυπνου ρολογιού που στηρίζεται στην πλατφόρμα Android Wear της Google. Το νέο μοντέλο αναμένεται να υποστηρίζει σύνδεση με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενώ θα ενσωματώνει την έκδοση 2.0 του Android Wear. Site: GSMArena | 2
βασίλης33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πλεον εχει ξευτιλιστει το θεμα με τις συσκευες... Αγοραζεις σημερα ναυαρχιδα και σε λιγότερο απο χρονο εχει παλιωσει...Και σταματανε και τα updates...τι εχουν παθει;; 2
Lomar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για αυτό φίλε μου παίρνεις κάτι μεταξύ 150-200€ (για εμένα το redmi note 3 pro) και στη 3ετια που ίσως χρειαστεί να το αλλάξεις, με το ίδιο ποσό παίρνεις πάλι ένα δυνατό up2date κινητό. Στα παραπάνω εξαίρεση είναι όσοι θέλουν πάρα πολύ καλή κάμερα χωρίς να συμβιβαστούν στα υπόλοιπα specs. 5
Lomar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2017 από Lomar
vasilisvasilikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα το Ζ3 σονυ κάνα χρονο τωρα και ουτε ασχολούμαι να κοιταξω αλλη συσκευη. Κοιτας ναχει 3 ραμ και εισαι κομπλε. Αυτοι που θα σκαλισουν ενα κινητο με 3 ραμ ειναι και αυτοί που δεν ξερουν τι θελουν και ολο θα αγοραζουν.....
Black Demis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για αυτό φίλε μου παίρνεις κάτι μεταξύ 150-200€ (για εμένα το redmi note 3 pro) και στη 3ετια που ίσως χρειαστεί να το αλλάξεις, με το ίδιο ποσό παίρνεις πάλι ένα δυνατό up2date κινητό. Στα παραπάνω εξαίρεση είναι όσοι θέλουν πάρα πολύ καλή κάμερα χωρίς να συμβιβαστούν στα υπόλοιπα specs. το ιδιο και από μένα..... απλά εγώ που θέλω καλή camera δυστυχώς θα τα σκάω
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα το Ζ3 σονυ κάνα χρονο τωρα και ουτε ασχολούμαι να κοιταξω αλλη συσκευη. Κοιτας ναχει 3 ραμ και εισαι κομπλε. Αυτοι που θα σκαλισουν ενα κινητο με 3 ραμ ειναι και αυτοί που δεν ξερουν τι θελουν και ολο θα αγοραζουν..... Το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της κατηγορίας, το έχω και εγώ και είναι φοβερό πραγματικά. Σε πολλές κατηγορίες καλύτερο και από ναυαρχίδες σημερινές.
Rafsonic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εμείς οι technology addicted φταίμε! και λέγε για τις γυναίκες που πάνε για shopping! 2
biskanio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 το ιδιο και από μένα..... απλά εγώ που θέλω καλή camera δυστυχώς θα τα σκάω Παρε ενα LG G4 με λιγα λεφτα ελαφρως μεταχειρισμενο και εισαι κομπλε! 1
MrLifeguard Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της κατηγορίας, το έχω και εγώ και είναι φοβερό πραγματικά. Σε πολλές κατηγορίες καλύτερο και από ναυαρχίδες σημερινές. Δηλαδη σε ποιες κατηγοριες ειναι καλυτερο απο σημερινες ναυαρχιδες? Ενταξει μην λεμε και οτι θελουμε για να δικαιολογησουμε το πορτοφολι και τις προτιμησεις μας!
cd2matheos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Με 165 ευρω αγορασα το honor 7 lite.Οσο βγαινουν κινητα σε αυτες τις τιμες και με αυτα τα χαρακτηριστικα οι ναυαρχιδες θα κανουν να με δουν πολυυυυ καιροοοοο..... 1
Erpeto66 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Αυτος ειναι και ο λογος που λεγεται Ναυ.Αρχίδα
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη σε ποιες κατηγοριες ειναι καλυτερο απο σημερινες ναυαρχιδες? Ενταξει μην λεμε και οτι θελουμε για να δικαιολογησουμε το πορτοφολι και τις προτιμησεις μας! Καλύτερο από Galaxy S7 και Huawei P9 σε input lag οθόνης ταχύτητα user interface και διαχείριση μπαταρίας σου κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα