Fubar.gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αν μία συσκευη είναι σχεδιασμένη για αλκαλικές μπορεί να μήν λειτουργεί σωστά με επαναφορτιζόμενες. Για αυτό πάντα κοιτάμε το manual. Κάποιες έχουν μέσα στο battery compartment ένα διακοπτάκι με το οποίο επιλέγεις αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες. Δύο προβλήματα μπορεί να συμβούν, είτε λόγω της χαμηλότερης τάσης των επαναφορτιζόμενων να σταματάει να λειτουργεί η συσκευή πολύ νωρίς, είτε να κάνει βαθειά εκφόρτιση των μπαταριών, οπότε και θα χαλάσουν πολύ πιό συντομα απο το κανονικό. Γενικά για ποντίκια και πληκτρολόγια δέν αξίζει η ταλαιπωρία των επαναφορτιζόμενων. Πάς και παίρνεις απο το Jumbo ένα πακέτο που έχει 24 μπαταρίες με 5 ευρώ και έχεις ξεμπερδέψει για πάρα πολύ καιρό. 1
batman_gardiki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν μία συσκευη είναι σχεδιασμένη για αλκαλικές μπορεί να μήν λειτουργεί σωστά με επαναφορτιζόμενες. Για αυτό πάντα κοιτάμε το manual. Κάποιες έχουν μέσα στο battery compartment ένα διακοπτάκι με το οποίο επιλέγεις αλκαλικές ή επαναφορτιζόμενες. Δύο προβλήματα μπορεί να συμβούν, είτε λόγω της χαμηλότερης τάσης των επαναφορτιζόμενων να σταματάει να λειτουργεί η συσκευή πολύ νωρίς, είτε να κάνει βαθειά εκφόρτιση των μπαταριών, οπότε και θα χαλάσουν πολύ πιό συντομα απο το κανονικό. Γενικά για ποντίκια και πληκτρολόγια δέν αξίζει η ταλαιπωρία των επαναφορτιζόμενων. Πάς και παίρνεις απο το Jumbo ένα πακέτο που έχει 24 μπαταρίες με 5 ευρώ και έχεις ξεμπερδέψει για πάρα πολύ καιρό. Χα!!! Καλή πρόταση κι αυτή!!!
batman_gardiki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτος τι λέει; ... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66757 Και οι μπαταρίες; ... http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=66758
Expertr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ξεκινησαμε απο eneloop και φτασαμε σε μπαταριες απο το lidl?Συγκεκριμενα στις μπαταριες το οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ αντιπροσωπευτικο.Και απο προσωπικες εμπειριες
thanasisxask Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οι μπαταρίες απο τα lidl δεν ειναι καλες δεν κρατάνε πολυ. Παρε μια τετράδα απο τα ΙΚΕΑ και θα με θυμηθείς. Αν δεν παρεις επαναφορτιζόμενες πάρε τις VARTA τις high energy(μπλε) ειναι ''φθηνές'' επειδη κρατάνε παρα πολυ.
turbat0s Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Διάβασα το πολύ κατατοπιστικό νήμα, αλλά ρωτάω μήπως έχουν προκύψει και άλλες προτάσεις: Θέλω ποιοτικό φορτιστή και μπαταρίες ΑΑ για εξωτερικό φλας DSLR. Τί επιλέγω?
leoparkan Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλησπέρα ψάχνω φοριτσή για αντικατάσταση ενος enerizer που έμεινε εχω διάφορες μπαταρίες ΑΑΑ από 500/750/850 mah και ΑΑΑ 2000/2300/1300 mah. Τι να επιλέξω?
pavloa Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό http://www.gearbest.com/chargers/pp_228909.html είναι πάρα πολύ καλός..
actorgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 πηρα αυτον goo.gl/LO4gKQ και ειμαι ευχαριστημενος
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εγώ έχω αρκετά χρόνια τώρα Tronic 2500mah που τις φορτίζω με Energizer φορτιστή καθαρα και μόνο για το Wii. Απόλυτη ικανοποίηση και δεν έχουν πάθει το παραμικρό.
filarhos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Καλησπερα ξαναζωντανεύω το θεμα γιατί ψαχνω για φορτηστή. Μπαταρίες θα πάρω μια τετράδα αα eneloop. Εχω εναν τωρα της sony ni-mh cybershoot (γραφει οτι φορτιζει με400ma). Αυτός ειναι καλυτερος απο αυτον που είναι σετ με 4xeneloop (τον αργο); Θελω να τον δωσω στον πατερα μου για απλη αργη φόρτηση αα μονο (αυτο που κανει και τωρα με τον sony). Εγω σκεφτομαι να παρω αυτον που εχει προταθει γιατι εχω και καποιες 18650. Τι λετε; Ευχαριστω πολυ
filarhos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τελικα παρηγγειλα την τετραδα και τωρα θα παραγγειλω τον φορτιστη (εχω να ελεγξω αρκετες μπαταριες...) Υ.Γ. 18650 και 18450 απο που αγοραζουμε;
pavloa Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εγώ απο εδώ αγοράζω. https://m.gearbest.com/18650-_gear/
chrisargos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Για πιο μεγάλες μπαταρίες εχει να προτείνει κάποιος φορτιστή και μπαταρίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα