sterzin Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 εχω κατεβάσει το avg free και κατα συνέπεια ο windows defender ειναι απενεργοποιημένος. Σκέφτομαι να τον ενεργοποιήσω και να καταργήσω το avg. ποιά η γνώμη σας? στο προηγουμενο λαπτοπ μου τον δούλευα και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. ασε που δεν καταλαβαίνω και πως λειτουργεί. ψαχνω να βρώ tο ιστορικο του σκαν και δεν ξέρω που είναι. ειμαι καλυμμένη με τον wdefender? Να κατεβάσω και το malwarebytes?
dpolal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις απεγκατατήσεις το avg θα ξεκινήσει από μόνος του ο defender και πιθανότατα να χρειαστεί να κάνεις κλίκ στο εικονίδιο του στη γραμμή εργασιών και να πατήσεις μετά στο μνμ ενεργοποίησης στο παράθυρο που θα εμφανιστεί. Αν δεν μπαίνεις σε τίποτα περίεργα sites και γενικότερα είσαι προσεκτική σε αυτά που ανοίγεις από ότι σου στέλνουν σε emails ή στο fb τότε με τον defender και το malwarebytes θα είσαι καλυμμένη. Και τώρα με το avg & το malwarebytes καλυμμένη θα είσαι πάντως αλλά έχε πάντα υπόψιν ότι δεν υπάρχει αδιαπέραστο σύστημα και να μην εφησυχάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα