dimxyp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χτες δεν ξεφνικα σκαλωσε το Kodi 16.1 και δεν κατέβαζε υπότιτλους... Το έχω εγκαταστήσει σε Raspberry pi 3, alphawise, laptop, tablet, και λέω οκ είναι κάτι φυσιολογικό. Στο ψάξιμο μήπως το διορθώσω παρατήρησα το εξής. Ενώ εγώ κατεβάζω από opensubtitle, subtitles.gr, subz.tv, τα 2 τελευταία ενώ υπήρχαν στα my add-on, δεν υπήρχαν στη λίστα με τα add-on για subtitles, και σήμερα που πήγα να το εγκαταστήσω στο alphawise pro, όρισα ως μοναδικές πηγές τα 2 opensubtitle γιατί δεν έβρισκα καν τα άλλα 2. Υπάρχουν εναλλακτικές ή κάποιος τρόπος για να τα ξαναβρώ...? Γιατί μόνο με opensubtitle δεν κάνεις δουλειά...
rista Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και μία εβδομάδα. Πρέπει να είναι down οι servers τους.
dimxyp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το ζήτημα είναι όμως ότι κατεβάζω υπότιτλους από αυτά τα 2... Από τα Kodi που έχω ήδη εγκατεστημενα, αλλά δεν τα βρίσκω όταν κάνω νέα εγκατάσταση... Ας ελπίσουμε να διορθωθεί...
CosmosKGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένας "αναβρασμός" τελευταία με τους Ελληνικούς υποτίτλους όσο αφορά την υλοποίησή τους σε Kodi. Όσο αφορά συγκεκριμένα με το OpenSubTitles θα πρέπει πλέον να χρησιμοποιούμε το "Opensubtitles.org by Opensubtitles" και όχι αυτό που μας βγάζει αυτόματα από την γενική λίστα του Kodi. Το νέο το βρίσκουμε είτε στη νέα λίστα σχετικών πρόσθετων του TVAddones (από αυτά του Fusion) είτε στη διαδικτυακή σελίδα του OpenSubTitles που, κάπου, έχουν αναφορά ειδικά για το πρόσθετό τους του Kodi. Αν το πάρει κανείς από τη σελίδα τους, θα το εγκαταστήσει μέσω πια εξωτερικής πηγής για το Kodi (π.χ. από USB κ.ο.κ.). Το μόνο "εναλλακτικό" πρόσθετο που έχει μείνει, από την γενική λίστα υποτίτλων του Kodi και που περιέχει και κάποιους Ελληνικούς υποτίτλους, είναι το "Podnapisi.net". Δοκιμάστε το κι αυτό εναλλακτικά αλλά σας το λέω εξαρχής, μη περιμένετε και πολλά από Ελληνικό περιεχόμενο. Σπάνια μου βγάζει ότι έχει κάτι σε Ελληνικά. Ωστόσο έχει πού και πού. Όσο αφορά τώρα τα "subtitles.gr" και τα "subztv", δυστυχώς "μας άφησαν χρόνους" και, μάλλον, για πάντα. Υπάρχει μια "υποψία" πως έχουν ενσωματωθεί (από άποψη περιεχομένου τους) στο OpenSubTitles. Με άλλα λόγια έχουν προστεθεί οι υπότιτλοί τους να εμφανίζονται πλέον, ενιαία, μέσω του OpenSubTitles. Θα πει κανείς "Άρα, ευτυχώς, μικρό το κακό!" Πράγματι, καλό θα είναι να ισχύει έστω έτσι αλλά δε παύει να παραμένει "μονόδρομος" για τους Έλληνες του Kodi το OpenSubTitles. Αν αυτό αλλάξει πολιτική ή αν έχει κάποιο πρόβλημα λειτουργίας, επικοινωνίας κ.λπ., μας βλέπω να ψαχνόμαστε άσχημα...Αυτά και περαστικά μας! 1
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Χτες δεν ξεφνικα σκαλωσε το Kodi 16.1 και δεν κατέβαζε υπότιτλους... Το έχω εγκαταστήσει σε Raspberry pi 3, alphawise, laptop, tablet, και λέω οκ είναι κάτι φυσιολογικό. Στο ψάξιμο μήπως το διορθώσω παρατήρησα το εξής. Ενώ εγώ κατεβάζω από opensubtitle, subtitles.gr, subz.tv, τα 2 τελευταία ενώ υπήρχαν στα my add-on, δεν υπήρχαν στη λίστα με τα add-on για subtitles, και σήμερα που πήγα να το εγκαταστήσω στο alphawise pro, όρισα ως μοναδικές πηγές τα 2 opensubtitle γιατί δεν έβρισκα καν τα άλλα 2. Υπάρχουν εναλλακτικές ή κάποιος τρόπος για να τα ξαναβρώ...? Γιατί μόνο με opensubtitle δεν κάνεις δουλειά... Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα εδώ και μία εβδομάδα. Πρέπει να είναι down οι servers τους. Το ζήτημα είναι όμως ότι κατεβάζω υπότιτλους από αυτά τα 2... Από τα Kodi που έχω ήδη εγκατεστημενα, αλλά δεν τα βρίσκω όταν κάνω νέα εγκατάσταση... Ας ελπίσουμε να διορθωθεί... Πηγαίνετε στο παρακάτω thread για το xbmc (΄νυν kodi) και ξεκινήστε από το μήνυμα 2189 του veteranos http://www.insomnia.gr/topic/478458-xbmc-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/page-146 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα