Liapisftw Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με αυτό το παιχνίδι? Κάτι άκουσα για ότι είναι κοντά για beta αν και μου φαίνεται δύσκολο ακόμα. Πάντως το περιμένω σαν τελευταία σωτηρία στα mmorpg. Συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία απο World of Warcraft, Lineage 2, Archeage συν διάφορα από άλλα παιχνίδια.. για να δούμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Όντως μάλλον είναι η τελευταία ελπίδα να ξεφύγουμε απ' το WoW..
Gilmaru Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/8/2022 στις 3:47 ΠΜ, Liapisftw είπε Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με αυτό το παιχνίδι? Κάτι άκουσα για ότι είναι κοντά για beta αν και μου φαίνεται δύσκολο ακόμα. Πάντως το περιμένω σαν τελευταία σωτηρία στα mmorpg. Συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία απο World of Warcraft, Lineage 2, Archeage συν διάφορα από άλλα παιχνίδια.. για να δούμε. Δεν είναι καθόλου κοντά στο beta. Περιμένουμε ακόμη ημερομηνία για την 2η φάση του alpha. Γενικά μην περιμένετε beta πριν το 2024 θα έλεγα. Αλλάξανε engine και πήγανε στο Unreal 5, κάτι που τους πήγε λίγο πίσω, αλλά από ότι λένε τους βοηθά μακροπρόθεσμα. Έχουν αρχίσει και ξαναδουλεύουν το combat, το οποίο είχαν αλλάξει 1-2 φορές στο παρελθόν αλλά δεν ήταν ικανοποιημένοι και φαίνεται να αρχίζουν από το μηδέν. Έδειξαν πρόσφατα κάποια δουλειά σε αυτό το κομμάτι για να πάρουν feedback από το community αν είναι στη σωστή κατεύθυνση (φαίνεται να πηγαίνει καλά). Δες ένα πρόσφατο review του Peon με ένα γενικότερο overview, αλλά και τις νεότερες εξελίξεις. Προσωπικά θεωρώ αναμενόμενο τον χρόνο που χρειάζονται, καθώς είναι πολύ φιλόδοξο ΜΜΟ και δεν με πειράζει να περιμένω και λίγα χρόνια ακόμη αν είναι να βγει. Επίσης δε νομίζω ότι θα μοιάζει με wow σαν παιχνίδι και αν δεν έχει παίξει κάποιος αντίστοιχα παιχνίδια με L2, Archeage, κλπ και περιμένει κάτι αντίστοιχο του wow, θα απογοητευτεί γιατί τέτοιου τύπου παιχνίδια απαιτούν διαφορετική λογική από το wow. Δεν θα είναι game για όλα τα γούστα και νομίζω αυτό το έχουν πει και οι ίδιοι. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από Gilmaru 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Έχουμε νέα επιτέλους! Λίγο χάλια τα πράματα θα έλεγε κανείς! εδώ αν θέλετε να αγοράσετε alpha έκδοση
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ποιος στα καλα του θα δωσει 120 $ για σταχτες και αποκαίδια σε alpha stage mmo .... κανονικα επρεπε να σε πληρωνουν για testing ..... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα