Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα εχω σταθμίσει,και ενδεχομένως καταλήξει, αν και άργησα για την εκδοση των 32gb και τωρα μένω αναγκαστικά στα 16gb (budget 250ευρω). Δυο πράγματα με προβληματίζουν. 1ον Με δεδομένο οτι το κινητό θα είναι "αδειο" κάθε φορά που θα βγαίνω εκτός εμβέλειας wi-fi (φώτο/βίντεο θα περνάνε drive + ελάχιστες εφαρμογές και χωρίς παιχνίδια) ,θέλω να τραβάω μερικά βίντεο 4K (σαν μίνι εργασίες για κάτι σεμινάρια) (πραγματι,σε πόσα λεπτά αντιστοιχούν τα "16gb" για 4Κ λήψη) αξίζει να το σκέφτομαι? Επίσης, δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση όπως εξωτερική sd card με αντάπτορα (σε συσκευασία τσέπης για εργονομία)? Και αν ναι, θα μπορεί να καταγράφει απευθείας σε αυτή ώστε να μην έχω θέμα με μεμονομένες λήψεις "μεγαλύτερης" διάρκειας? Και 2ον. Τι σημαίνει οτι σταμάτησε η google την παραγωγή? Εντος εγγύσης επιστροφή χρημάτων και εκτός πέταμα? Ειδικά με όσα διαβάζω για τα bootloops ,στην σκέψη της εκτός εγγύησης περίπτωσης, μου κόβονται λίγο τα πόδια. (Σκεφτόμουν επίσης λόγω σχετικής ομοιότητας και χωρίς προβλήματα εγγύησης το Α5 2016 αλλά αλλά και πάλι δεν με προδιαθέτει οταν το αντιπαραβάλω με τις φωτογραφικές ικανότητες του 5x)

Δημοσ.

1 λεπτό 4K βίντεο είναι περίπου 375ΜΒ στο iphone κάπου κει θα ναι και στο νεξους αφού και τα 2 έχουν 12ΜΡ κάμερα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...