Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα !

Ψαχνω καποια καλα courses καθως εχω μεγαλη ορεξη να ασχοληθω με Web Development και να κανω καλη εξασκιση ωστε να φτασω στο επειδη front και αργοτερα να συνεχισω σε back.Εχω δει διαφορα courses σε sites οπως το treehouse,udemy, udacity αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω και πως να κατευθυνθω στην συνεχεια.Εχω μια επαφη με HTML,CSS και JavaScript(αν και εχω πολυ δουλεια σε αυτην) απο το codecademy.

Περιμενω τις προτασεις και να κουβεντιασουμε σας ευχαριστω !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε backend σε ποια γλωσσα θα πας; Για το front end θα μαθεις πανω κατω τα ιδια πραγματα παντου, ξεκινας με beginner και πας advanced. Δες και το pluralsight, εχει 3μηνη δωρεαν συνδρομη μεσω της microsoft και παρεχει καλα μαθηματα, εχει και paths ωστε να του πεις θελω front end και να επιλεξει τα μαθηματα μονο του για σενα.

Επισης αυτο ειναι ενα καλο μαθημα:

https://www.udemy.com/the-complete-web-developer-course-2/

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

Φίλε μου πρέπει να επιλέξεις πρώτα τις γλώσσες και τα εργαλεία που θέλεις να μάθεις.  Δες Link.png Site:

για να πάρεις μια ιδέα τί χάος επικρατεί...
Δημοσ.

Τι εννοεις εχεις επαφη απο codeacademy? 

Εχεις ολοκληρωσει HTML/CSS/JS? Επειδη πανω κατω σου καλυπτουν τα παντα για να μπορεις να λεγεσαι junior front.  Προσωπικα οτι javascript/jquery γνωριζω απο εκει πηρα τις πρωτες μου γνωσεις που μου δωσανε μια δουλεια στον τομεα.

Στη δουλεια που ειμαι επρηζα επι μηνες ενα παιδι απο το μαρκετινγκ -δηλαδη ασχετο με web development- με ασκησεις απο εκει μεσα και τον ελεγχα τακτικα. Στην αρχη δεν ηθελε και βαριοταν αλλα δεν τον αφηνα σε ησυχια. Τελικα καταφερε να αφιερωνει 3-4 ωρες τη βδομαδα σε HTML και CSS, ολοκληρωνε τα μαθηματα και ολα ηταν καλα. Σαν τελικη ασκηση ειχε να φτιαξει μια ιστοσελιδα με το ζαχαροπλαστειο της κοπελας του απο το μηδεν. Και μπορω να πω οτι κατα 70% εκανε αρκετα ικανοποιητικη δουλεια ολομοναχος χωρις βοηθεια.

Προσφατα και μετα απο μολις 8 μηνες, παραιτηθηκε απο τη δουλεια και τωρα ειναι junior front end σε μια μεγαλη τραπεζα... Οταν μου το ειπε νομιζα οτι εκανε πλακα αλλα δεν εκανε....

Ενας αλλος φιλος επισης η ιδια ακριβως ιστορια δουλευει και αυτος junior front σε μια πολυ καλη εταιρια με γνωσεις που πηρε απο το code academy. 

Κατα την ταπεινη μου γνωμη και αφου πλεον γνωριζεις πανω κατω την ορολογια και το συντακτικο αν οχι της javascript αλλα τουλαχιστον της html και css , ξεκινα να φτιαξεις μια ιστοσελιδα μονος σου. 

Βρες ενα ετοιμο theme απο το themeforest που να σου αρεσει και δοκιμασε να το χτισεις απο το μηδεν και να το κανεις οσο πιο ιδιο γινεται. Και οπου κολας θα ρωτας στο stackoverflow με συγκεκριμενες ερωτησεις του τι θες να πετυχεις. Μονο ετσι μαθαινεις. 

Δοκιμασε πχ να κανεις αυτο

http://demo.wpzoom.com/?theme=foodica

Ναι φαινεται τρελο και περιπλοκο αλλα κανε οσο μπορεις. Μη του βαλεις slider αμα δε νοιωθεις ετοιμος ακομα, αν και δε χανεις τιποτα να ρωτησεις στον γουγλη "how to add slider website" ή κατι παρομοιο. Κανε ομως τα hover effect ιδια. Γραματοσειρες επισης ιδιες.  Το μενου πανω πανω αστο να ειναι μονο ενα επιπεδο για να ειναι πιο απλο.

Μολις το κανεις ολο αυτο θα εισαι πιο δυνατος.

Δημοσ.

Φίλε μου πρέπει να επιλέξεις πρώτα τις γλώσσες και τα εργαλεία που θέλεις να μάθεις. Δες Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=pB0WvcxTbCA&t=266s">εδώ για να πάρεις μια ιδέα τί χάος επικρατεί...

Οτι χαος και αν επικρατει οι «ριζες» για front ειναι html/css/js. Απο εκει και περα το backend ειναι οντως χαος, συμφωνω.

Υγ. Το βιντεο ειναι outdated αλλα καπως ετσι ειναι και σημερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...