Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θέλω να δώσω κάποια παλιά παιχνίδια ps3 και κάτι άλλα πράγματα! Θέλω να τα βάλω σε αγγελία σε διάφορες ιστοσελίδες! Αυτό είναι παράνομο; Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Οχι, είναι μάλιστα θεσμοθετιμένο με συγκεκριμένους όρους(πχ μέχρι συγκεκριμένη συχνότητα πωλήσεων ας πούμε, οχι να ξεστοκάρεις καμιά αποθήκη γιατί τότε χρειάζεσαι άδεια).

Δεν είμαι ειδήμων, απλά το 'χαμε συζητήσει το θέμα παλιότερα και είχε βγεί αυτό το συμπέρασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Και παρανομο να ηταν, ποιος θα ασχοληθει μαζι σου; Γεματες ολες οι εφημεριδες με αγγελιες ποιον θα πρωτοπιασουν;

Δημοσ.

Αν το κάνεις συστηματικά μπορεί να ασχοληθούν μαζί σου και να θεωρηθείς επαγγελματίας κλπ. Αν πουλήσεις 5-10 πράγματα δεν υπάρχει θέμα.

• Like 4
Δημοσ.

Οχι, είναι μάλιστα θεσμοθετιμένο με συγκεκριμένους όρους(πχ μέχρι συγκεκριμένη συχνότητα πωλήσεων ας πούμε, οχι να ξεστοκάρεις καμιά αποθήκη γιατί τότε χρειάζεσαι άδεια).

Δεν είμαι ειδήμων, απλά το 'χαμε συζητήσει το θέμα παλιότερα και είχε βγεί αυτό το συμπέρασμα.

Το προβλέπει κάποιος νόμος δηλαδή; Αμφιβάλλω λίγο.

Δημοσ.

μην τα λετε και πολυ αυτα γιατι με την κυβερνηση που εχουμε, σιγουρα σε λιγα χρονακια θα υπαρχει φορος και στις αγγελιες...

Δημοσ.

Το προβλέπει κάποιος νόμος δηλαδή; Αμφιβάλλω λίγο.

Για νόμο δεν θυμάμαι, λογικά όμως αν καθιερώσεις να έχεις ενα Α εισόδημα απ' αυτό τότε κανονικά θα πρέπει να κάνεις έναρξη αλλιώς θα κινείσαι μαύρα.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο forum θα το βρείτε, δεν είναι διεγραμμένο...

Δημοσ.

Για νόμο δεν θυμάμαι, λογικά όμως αν καθιερώσεις να έχεις ενα Α εισόδημα απ' αυτό τότε κανονικά θα πρέπει να κάνεις έναρξη αλλιώς θα κινείσαι μαύρα.

Αν κάνετε μια αναζήτηση στο forum θα το βρείτε, δεν είναι διεγραμμένο...

Σας ευχαριστώ πολύ! Μπορεί κάποιος να στείλει λινκ από το παλιό θέμα που υπήρχε? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο με την πώληση μεταχειρισμένων αντικειμενων, καθώς το ΦΠΑ που τους αναλογεί έχει πληρωθεί όταν αγοράστηκαν καινούργια.

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα ξανά ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω..αν πουλαω σε διαφορετικές αγγελίες λόγω μετακόμισης κ σε διάστημα ενός έτους για παράδειγμα, την οικοσκευή μου ( πλυντήριο κουζίνα ψυγείο) έναν υπολογιστή κράνος μηχανής γάντια ένα κινητό κ αλλα άσχετα.. έχω θέμα φορολογικο;

Θα μας τρελάνουν τελείως δε πάμε καλά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geosir1986 είπε

έχω θέμα φορολογικο;

Όχι κανένα θέμα. Ποιοι θα σε τρελάνουν?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geosir1986 είπε

Καλημέρα ξανά ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω..αν πουλαω σε διαφορετικές αγγελίες λόγω μετακόμισης κ σε διάστημα ενός έτους για παράδειγμα, την οικοσκευή μου ( πλυντήριο κουζίνα ψυγείο) έναν υπολογιστή κράνος μηχανής γάντια ένα κινητό κ αλλα άσχετα.. έχω θέμα φορολογικο;

Προσεχε πως θα τα βαλεις αγγελια και ποσο συντομα μεταξυ τους γιατι εναν φιλο μου τον ειχαν πιασει και του πηρε πολυ καιρο να ξεμπλεξει  με την εφορια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...