stefancosmos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας! Θέλω να δώσω κάποια παλιά παιχνίδια ps3 και κάτι άλλα πράγματα! Θέλω να τα βάλω σε αγγελία σε διάφορες ιστοσελίδες! Αυτό είναι παράνομο; Ευχαριστώ πολύ
sargio01 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Οχι, είναι μάλιστα θεσμοθετιμένο με συγκεκριμένους όρους(πχ μέχρι συγκεκριμένη συχνότητα πωλήσεων ας πούμε, οχι να ξεστοκάρεις καμιά αποθήκη γιατί τότε χρειάζεσαι άδεια). Δεν είμαι ειδήμων, απλά το 'χαμε συζητήσει το θέμα παλιότερα και είχε βγεί αυτό το συμπέρασμα. 1
Zerg13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και παρανομο να ηταν, ποιος θα ασχοληθει μαζι σου; Γεματες ολες οι εφημεριδες με αγγελιες ποιον θα πρωτοπιασουν;
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αν το κάνεις συστηματικά μπορεί να ασχοληθούν μαζί σου και να θεωρηθείς επαγγελματίας κλπ. Αν πουλήσεις 5-10 πράγματα δεν υπάρχει θέμα. 4
βασίλης33 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 και θα συνεχίσω απο εκεί που σταμάτησε ο zio απο το ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ. 1
stefanosgr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 και θα συνεχίσω απο εκεί που σταμάτησε ο zio απο το ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ. Δεν σε κατάλαβα! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
funbreaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Οχι, είναι μάλιστα θεσμοθετιμένο με συγκεκριμένους όρους(πχ μέχρι συγκεκριμένη συχνότητα πωλήσεων ας πούμε, οχι να ξεστοκάρεις καμιά αποθήκη γιατί τότε χρειάζεσαι άδεια). Δεν είμαι ειδήμων, απλά το 'χαμε συζητήσει το θέμα παλιότερα και είχε βγεί αυτό το συμπέρασμα. Το προβλέπει κάποιος νόμος δηλαδή; Αμφιβάλλω λίγο.
markoliaz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 μην τα λετε και πολυ αυτα γιατι με την κυβερνηση που εχουμε, σιγουρα σε λιγα χρονακια θα υπαρχει φορος και στις αγγελιες...
sargio01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Το προβλέπει κάποιος νόμος δηλαδή; Αμφιβάλλω λίγο.Για νόμο δεν θυμάμαι, λογικά όμως αν καθιερώσεις να έχεις ενα Α εισόδημα απ' αυτό τότε κανονικά θα πρέπει να κάνεις έναρξη αλλιώς θα κινείσαι μαύρα. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο forum θα το βρείτε, δεν είναι διεγραμμένο...
stefanosgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Για νόμο δεν θυμάμαι, λογικά όμως αν καθιερώσεις να έχεις ενα Α εισόδημα απ' αυτό τότε κανονικά θα πρέπει να κάνεις έναρξη αλλιώς θα κινείσαι μαύρα. Αν κάνετε μια αναζήτηση στο forum θα το βρείτε, δεν είναι διεγραμμένο... Σας ευχαριστώ πολύ! Μπορεί κάποιος να στείλει λινκ από το παλιό θέμα που υπήρχε? Ευχαριστώ
EvilEyes Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο με την πώληση μεταχειρισμένων αντικειμενων, καθώς το ΦΠΑ που τους αναλογεί έχει πληρωθεί όταν αγοράστηκαν καινούργια. 2
yannis27gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι μόνο το ΦΠΑ. Είναι τα έσοδα, οι εισφορές, κτλ
geosir1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα ξανά ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω..αν πουλαω σε διαφορετικές αγγελίες λόγω μετακόμισης κ σε διάστημα ενός έτους για παράδειγμα, την οικοσκευή μου ( πλυντήριο κουζίνα ψυγείο) έναν υπολογιστή κράνος μηχανής γάντια ένα κινητό κ αλλα άσχετα.. έχω θέμα φορολογικο; Θα μας τρελάνουν τελείως δε πάμε καλά
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, geosir1986 είπε έχω θέμα φορολογικο; Θα μας τρελάνουν τελείως δε πάμε καλά Όχι κανένα θέμα. Ποιοι θα σε τρελάνουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, geosir1986 είπε Καλημέρα ξανά ανοίγω το θέμα για να ρωτήσω..αν πουλαω σε διαφορετικές αγγελίες λόγω μετακόμισης κ σε διάστημα ενός έτους για παράδειγμα, την οικοσκευή μου ( πλυντήριο κουζίνα ψυγείο) έναν υπολογιστή κράνος μηχανής γάντια ένα κινητό κ αλλα άσχετα.. έχω θέμα φορολογικο; Θα μας τρελάνουν τελείως δε πάμε καλά Προσεχε πως θα τα βαλεις αγγελια και ποσο συντομα μεταξυ τους γιατι εναν φιλο μου τον ειχαν πιασει και του πηρε πολυ καιρο να ξεμπλεξει με την εφορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα