Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβγαλα μετα απο καιρο αμαξι και βγηκα ταξιδακι σε χωριο. Τα βραδυ σε σημεια που δεν εφεγγε και ειχε σκοταδια οι μπροστινοι μου φαινονταν τα τυφλονται με τα φωτα πορειας μου και να σταματανε την ακρη με αλαρμ, και οι διερχομενοι να μου αναβοσβηνουν φωτα. Τα κανονικα ειχα τα χαμηλα.

Πως μπορω να το ελεγξω μονος μου πριν τρεχω συνεργεια να δω αν οντως η σταθμη θελει ρυθμιση

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το συμπαθιο φιλε μου αλλα αν γινονται ολα αυτα που λες τι ακριβως αλλο περιμενεις για να καταλαβεις οτι εχουν θεμα τα φωτα σου ; να πεσει καποιος πανω σου;;  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Σε πρώτη φαση τσέκαρε μήπως έχεις μόνιμα ανοιχτούς τους προβολείς που αυτό έχεις νομίζω να και αυτά είναι πολύ χαμηλά λογικά είτε έχεις θαμπομένα πλαστικά φαναριού είτε θέλουν άλαγμα τα φώτα σου.Τη σταθμη τη ρυθμιζεις μονος σου εννοειτε εχει διακοπτακι στο πλαι ακομα και το αμαξι του 80.Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ψυχρου φωτισμού φώς καθώς βοηθαει πολυ.

Επίσης ναι έχεις θέμα και φτιαχτο άμεσα το να τυφλωνεις τον αλλον και ιδικα το βραδυ ειναι θανατος ξεκαθαρα γιατι φαντασου απο το μεσαιο καθρεφτη του χτυπαει το φως στα ματια και τον στραβωνεις απευθίας.

Δημοσ.

Εννοειται ρε μαγκες θα το φτιαξω, τι ανοιξα το θεμα ετσι για να καβλαντιστουμε. Πρωτα ομως θελω να ξερω τι μου γινεται γιατι οτι φτιαχνεις ποτε δεν ειναι τσαμπα.

Αυτο με τα θαμπα φαναρια παιζει μαλλον θα ανεβασω και φωτογραφια αργοτερα

Προβολεις εννοεις τα μεγαλα, τα μπλε? Οχι ρε συ ειπαμε τα κανονικα εχω τα διασταυρωσεως. Θεσεως (φωτα ημερας) δε νομιζω να εχει δε βλεπω διακοπτη

Δημοσ.

κάτι τέτοιες στιγμές , με οδηγούς που τα φώτα τους τυφλώνουν , πόσο θα ήθελα να είχα αυτοκίνητο σε νίκελ χρώμα να αντανακλάται πάνω τους!

Δημοσ.

Και θολωμένα να ειναι τα φαναρια, δεν ειναι οτι θα τυφλωνεις τους αλλους.

Μαλλον βαρανε ψηλα για αυτο ενοχλουν. Θα πρεπει να τα χαμηλωσεις απο το διακοπτη που εχει μεσα στην καμπινα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να στα δει ρε φίλε δεν θα σου πάρει λεφτά και αν χρειαστεί να στα ρυθμίσει πάλι ελάχιστα χρήματα θα σου πάρει.

Δημοσ.

Εβγαλα μετα απο καιρο αμαξι και βγηκα ταξιδακι σε χωριο. Τα βραδυ σε σημεια που δεν εφεγγε και ειχε σκοταδια οι μπροστινοι μου φαινονταν τα τυφλονται με τα φωτα πορειας μου και να σταματανε την ακρη με αλαρμ, και οι διερχομενοι να μου αναβοσβηνουν φωτα. Τα κανονικα ειχα τα χαμηλα.

Πως μπορω να το ελεγξω μονος μου πριν τρεχω συνεργεια να δω αν οντως η σταθμη θελει ρυθμιση

Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι νύχτα και σε ίσιο δρόμο να ελέγξεις αν ο φωτισμός σου ξεπερνά τα 40 μέτρα, αν όντως τα ξεπερνά χρειάζονται ρύθμιση.

Αν και κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος, εφόσον όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί αντιδρούν έτσι είμαι σίγουρος πως κάτι δεν πάει καλά.

Δημοσ.

Εννοειται ρε μαγκες θα το φτιαξω, τι ανοιξα το θεμα ετσι για να καβλαντιστουμε. Πρωτα ομως θελω να ξερω τι μου γινεται γιατι οτι φτιαχνεις ποτε δεν ειναι τσαμπα.

Αυτο με τα θαμπα φαναρια παιζει μαλλον θα ανεβασω και φωτογραφια αργοτερα

Προβολεις εννοεις τα μεγαλα, τα μπλε? Οχι ρε συ ειπαμε τα κανονικα εχω τα διασταυρωσεως. Θεσεως (φωτα ημερας) δε νομιζω να εχει δε βλεπω διακοπτη

Συνηθως αριστερα καπου ειτε στην κονσολα αριστερα ειτε κατι κουμπακια με βελακια αυτο συνηθως σε κατι fiat ρυθμίζει τα φωτα πανω κατω.Αποκλειται να μην εχεις τετοιο ρυθμιστηρα στο αμαξι απλά δεν τον εχει παρει το ματι ειτε εχει κατι νουμερακι που πανε μεχρι το 3 ειτε με κατι παυλιτσες.Εδώ το αμάξι του αδερφου του 99 το έχει αυτο το ρυθμιστηρα

Επίσης θελω να πιστευω οτι φοράς σωστες λάμπες επάνω και όχι άλλου τύπου.Πάντως άμα βρεθεί κανείς μπροστά σου και πατήσει κόκαλο φρένο τότε θα φταίνε τα φώτα :P

Καπου το αμαξι εχει ενα τετοιο πραματακι ειτε με ροδελα ειτε κουμπακια 

http://www.autotriti.gr/jpg/AUTOTRITI/big/themata/2008_33/serv04.jpg

Δημοσ.

συγνωμη δεν μπορεις να δεις αν η δεσμη σου περναει το παρμπριζ  του απεναντι ; Αν δεν μπορεις να διακρινεις καθαρα την δεσμη σου τοτε εχεις  θολωμενα φαναρια

Δημοσ.

Συνηθως αριστερα καπου ειτε στην κονσολα αριστερα ειτε κατι κουμπακια με βελακια αυτο συνηθως σε κατι fiat ρυθμίζει τα φωτα πανω κατω.Αποκλειται να μην εχεις τετοιο ρυθμιστηρα στο αμαξι απλά δεν τον εχει παρει το ματι ειτε εχει κατι νουμερακι που πανε μεχρι το 3 ειτε με κατι παυλιτσες.Εδώ το αμάξι του αδερφου του 99 το έχει αυτο το ρυθμιστηρα

Αυτό που αναφέρεις είναι το σύστημα ρύθμισης φώτων καθ ύψος, και δεν το διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα. Αλλά ακόμα και σε αυτά που το διαθέτουν δεν βοηθάει και πολύ, το εύρος ρύθμισης που μπορεί να δώσει είναι πάρα πολύ μικρό, είναι αρκετό μόνο για μικροδιαφορές ανάμεσα σε άδειο και φορτωμένο αυτοκίνητο.

Δημοσ.

'Ελεγχος δέσμης σε ηλεκτρολογείο. Κ μακριά από xenon kits. Ότι κ να σου πει ο ηλεκτρολόγος, μόνο τις λάμπες του κατασκευαστή.

Δημοσ.

στό κτεο (αν εχεις πάει ποτέ...) δέν στά ελεγξαν μέ ενα μηχάνημα πού βάζουν μπροστά σέ κάθε φανάρι κ μετράνε 

τήν δέσμη τών φώτων σου ?

Δημοσ.

στό κτεο (αν εχεις πάει ποτέ...) δέν στά ελεγξαν μέ ενα μηχάνημα πού βάζουν μπροστά σέ κάθε φανάρι κ μετράνε 

τήν δέσμη τών φώτων σου ?

σιγα μην εχει παει ο νουμπάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...