Papadopoulospap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα στο Forum ,εχω ενα iphone 6 Plus το οποιο μετα απο πτωση ,χωρις να εχει ραγιζει η οθονη εκτος απο μια μικρη ρογμη στην κατω γωνια που δεν ειναι πανω στην lcd μου βγαζει τα εξης προβληματα. 1)Η οθονη που και που ανα χρονικα διαστηματα δεν ανταποκρινεται η παταει απο μονη της κουμπια κτλ (τρελαινεται) ,μετα το κλεινω το ξανα ανοιγω και ολα λειτουργουν κανονικοτατα ,μπορει να το λειτουργω και για 2 ωρες χωρις να παρουσιαζει αυτο το προβλημα και ξαφνικα να το παθαινει. 2) Παλι μερικες φορες ανα μεγαλα χρονικα διαστηματα λεει εκει που ειναι το σημα no service ,ενω δεχεται την σιμ και οταν την βγαζω λεει no sim .Μπορει να εχει κανονικα σημα κτλ για 4 ωρες και μετα να λεει no service και μετα απο μονο να ξανα ερχεται . Θα ηθελα να μου πειτε τι προβληματα μπορει να εχει ; Κατα την αποψη μου πιστευω πως το chip αφης εχει θεμα και θελει αλλαγη και οχι η οθονη.Και η κεραια για το σημα θελει αντικατασταση.
Tragic! Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δε μας λες αν στο θέμα της sim ήταν έτσι πάντα ή το έπαθε μετά την πτώση. Αν δέν το έπαθε μετά από την πτώση αλλά δεν υπήρχε και εξ αρχής καλού κακού φύσα με αέρα το slot της SIM η οποία βέβαια ενδέχεται να θέλει αλλαγή. Όταν στο κάνει άλλαξε κατευθείαν την κάρτα με άλλη για να βγάλεις πόρισμα. Μου φαίνεται λίγο κουλό με ένα restart να φτιάχνει το θέμα της οθόνης καθώς προφανώς δημιουργήθηκε ζημιά στο hardware λόγω της πτώσης. *Φυσικά, μετά τον κατά προσέγγιση υπολογισμό της βλάβης η επίσκεψη σε κάποιο αξιόπιστο service είναι η μόνη σου λύση.
Papadopoulospap Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δε μας λες αν στο θέμα της sim ήταν έτσι πάντα ή το έπαθε μετά την πτώση. Αν δέν το έπαθε μετά από την πτώση αλλά δεν υπήρχε και εξ αρχής καλού κακού φύσα με αέρα το slot της SIM η οποία βέβαια ενδέχεται να θέλει αλλαγή. Όταν στο κάνει άλλαξε κατευθείαν την κάρτα με άλλη για να βγάλεις πόρισμα. Μου φαίνεται λίγο κουλό με ένα restart να φτιάχνει το θέμα της οθόνης καθώς προφανώς δημιουργήθηκε ζημιά στο hardware λόγω της πτώσης. *Φυσικά, μετά τον κατά προσέγγιση υπολογισμό της βλάβης η επίσκεψη σε κάποιο αξιόπιστο service είναι η μόνη σου λύση. Το θεμα με την σιμ δεν υπηρχε πριν την πτωση ουτε μετα ,δημιουργηθηκε μετα απο software update . Οσο αφορα την αφη ,αυτο ακριβως παθαινει που περιγραψα ,μπορει να το λειτουργω το κινητο 2 ωρες συνεχομενα να παιζω παιχνιδια και ξαφνικα να παθαινει αυτο που περιεγραψα και μετα αν το κλεισω και το ξανα ανοιξω 2-3 φορες ,φευγει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα