Runner25 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αμαν πια με τιποτα ευχαριστημενοι και με τι λογικη, δηλαδη τι περιμενατε απο περσι μεχρι τωρα πχ οτι θα βγαλει επεξ 100 φορες επανω του προηγουμενου καταλαβετε οτι οι νεοι επεξεργαστες που εχουμε οι ποιο πολυ σπιτι αρκουν και δεν χρειαζονται αναβαθμιση αυτα ειναι για οσους θελουν να κανουν τωρα εγω θυμαμαι εμεινα με σοκετ 775 και q9650 και επαιζα παιχνιδια οχι πολυ απαιτητικα ενταξει αλλα τα παιζα σε medium γραφικα και σε 4κ αναλυση παιχνιδια οπως thief 4 alien isolation και τετοια με καρτα γραφικων την 970 ολα τα αλλα απο το 09 εξαρτηματα παρολαυτα καταφερα να παιξω ο λογος που αλλαξα υπολογιστη ηταν οτι αρπαξε η μητρικη αλλιως ακομη κρατουσε 1
imoaix Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 πολυ ενδιαφερον (νοτ) περιμενουμε τιμες κ benchmarks απο Ryzen
Pandelas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και μετά κράζουν όλοι το call of duty. Για να δούμε αν αυτό το 15% μεταφράζεται και σε 15% αύξηση της κατανάλωσης όπως έγινε με την 7η γενια.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Και θα χρειαστεί νέο socket (1152) φαντάζομαι ;
ChimairaX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έπαθαν σμαρτφονίαση και οι επεξεργαστές.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η AMD έρχεται και η ίντελ φαίνεται αγχωμενη παραδόξως.... Πως γινεται να ειναι αγχωμενη μια εταιρεια που εχει εδω και χρονια μονοπωλειο στην αγορα και εχει βγαλει τρελα κερδη με ''ξαναζεσταμενο φαγητο''?Και εγω προφανως υπερ του να ειναι αξιολογοι οι ryzen ειμαι αλλα ενταξυ ειπαμε μην γραφουμε και οτι να ναι. Και μετά κράζουν όλοι το call of duty. Για να δούμε αν αυτό το 15% μεταφράζεται και σε 15% αύξηση της κατανάλωσης όπως έγινε με την 7η γενια. Η συγκριση μεταξυ call of duty και επεξεργαστων υπολογιστων πολυ πετυχημενη....δεν 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχτησα καινούριο πσ πριν λιγες μερες και.εδωσα κατι παραπάνω για να.παω σε kabe lake και λέω ντάξει καινούργιο πράγμα και πριν καλά καλά το βαλω σγο μηχάνημα μου λετε για νεα γενια
SiLeNtOne-- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αδιάβαστος τελείως. Κάνε μια γύρα από τα τεχνολογικά sites, διάβασε τα νέα των τελευταίων μηνών και ξαναέλα. Α, μηνες.. Γιατι πήγε χρόνια που έχουμε DDR4 almost... Λέμε τωρα.... Λέμε...
exor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 http://wccftech.com/amd-ryzen-7-1700x-389-8-core-cpu-benchmarks-leaked/?utm_source=traqli&utm_medium=onsite&utm_campaign=266
erevos_csd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Α, μηνες.. Γιατι πήγε χρόνια που έχουμε DDR4 almost... Λέμε τωρα.... Λέμε... Ωραία, και; Το ότι ήταν οι πρώτοι που υιοθέτησαν τις DDR4 μνήμες έχει καμιά σημασία; Τι είναι; Κρασί που ωρίμασε περισσότερο; 4
Jophiel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Να παρατηρήσω: Α) δεν ίδρωσε καθόλου από την κίνηση της AMD με τους Ryzen. Πράγμα ανησυχητικό... Β) Η αύξηση 15% είναι μια χαρά για 1 έτος διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες. Ας μη ξεχνάμε ότι οι μεγάλες διάφορες επιδόσεων από γενιά σε γενιά συνεπάγονται και απαξίωση της παλιότερης γενιάς. Αν πχ η αύξηση ήταν 50% επιπλέον, τότε πως θα αισθάνονταν αυτός που πλήρωσε 350€ πέρσι για το προηγούμενο μοντέλο; Έχω επεξεργαστή από το 2012 και είναι μια χαρά. Την εποχή 2000-2006 δεν προλαβαίναμε να αγοράσουμε επεξεργαστή και μέσα στο 6μηνο απαξιώνονταν... Προσωπικά προτιμώ αυτή την κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τη διαφορά ότι θα προτιμούσα να υπάρχουν 10 εταιρείες κατασκευής cpu και όχι 2... 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Να παρατηρήσω: Α) δεν ίδρωσε καθόλου από την κίνηση της AMD με τους Ryzen. Πράγμα ανησυχητικό... Β) Η αύξηση 15% είναι μια χαρά για 1 έτος διαφορά σε σχέση με τους υπάρχοντες. Ας μη ξεχνάμε ότι οι μεγάλες διάφορες επιδόσεων από γενιά σε γενιά συνεπάγονται και απαξίωση της παλιότερης γενιάς. Αν πχ η αύξηση ήταν 50% επιπλέον, τότε πως θα αισθάνονταν αυτός που πλήρωσε 350€ πέρσι για το προηγούμενο μοντέλο; Έχω επεξεργαστή από το 2012 και είναι μια χαρά. Την εποχή 2000-2006 δεν προλαβαίναμε να αγοράσουμε επεξεργαστή και μέσα στο 6μηνο απαξιώνονταν... Προσωπικά προτιμώ αυτή την κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τη διαφορά ότι θα προτιμούσα να υπάρχουν 10 εταιρείες κατασκευής cpu και όχι 2... Σοφό, επειδή εδώ υπάρχει κρίση, ας αράξουμε στα κυβικά μας. Γιατί να "τρέχει" η τεχνολογία; Αφού κι έτσι κάνουμε τη δουλειά μας. 2
billsik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Intel μια ζωη και ας βγαλει η AMD οτι θελει..1 βημα μπροστα θα ειναι η Intel(κατοχος i5 6600K και υπερ ευχαριστημενος)
Ntinaras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 μονο εμενα μου φαινεται γελοιο το ψεμα οτι η 7η γενια ειναι 15% πιο γρηγορη απο την 6η, οταν στα benchmarks με ιδιο κλοκ οι διαφορες ειναι 0% ? 8
georgetsl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πως γινεται να ειναι αγχωμενη μια εταιρεια που εχει εδω και χρονια μονοπωλειο στην αγορα και εχει βγαλει τρελα κερδη με ''ξαναζεσταμενο φαγητο''?Και εγω προφανως υπερ του να ειναι αξιολογοι οι ryzen ειμαι αλλα ενταξυ ειπαμε μην γραφουμε και οτι να ναι. Μια λαικη παροιμια λεει "μεγαλα καραβια ,μεγαλες φουρτουνες" ....σαφως η ιντελ ως εταιρεια εχει μεγαλυτερο δυναμικο απο την AMD ,αλλα σαφως και εχει ανοιχτει περισσοτερο οικονομικα ...αλλα φαντασου λογω ryzen να μειωθουν οι πωλησεις στην ιντελ εαν ειναι ανταγωνιστικοι σε επιδοσεις και τιμες (οι AMD) .....αλλα εξοδα να καλυψει η μια εταιρεια και αλλα η αλλη .....καταλαβαινεις οτι μια πτωση σε πωλησεις ενα 10% για την ιντελ ,μεταφραζεται σε δις ντολαρς .....και τα εξοδα και τα ανοιγματα τρεχουν !!!! το λεω απο αποψη ανταγωνισμου μπας και δει κανα καλο ο καταναλωτης στην τσεπη του με ενδεχομενες πτωσεις τιμων , και οταν εχεις μαθει τοσα χρονια να κερδιζεις πολλα ,οταν πεσεις στα λιγα ,τα χανεις και δεν ξερεις τι κανεις .....(βλ.samsung)σε μια νυχτα της ηταν αρκετο να παθει τεραστια ζημια ,ποιος θα το πιστευε πριν ενα χρονο οτι το τμημα σμαρτφον θα πατωνε απυθμενα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα