Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπερα! πηγα σημερα  για τηλεοραση. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 που σας βαζω παρακατω. Τη θελω για gaming και ταινιες και οι 2 με 5 χρονια εγγυηση. Την LG την ειχε στο καταστημα με προβληματιζει οτι ηταν βγαλμενη απ το κουτι και στο ραφι. Την samsung μπορει να μου τη παραγγειλει. Την LG μου τη δινει 500 και τη Samsung 550 

https://www.skroutz.gr/s/9086465/LG-43UH620V.html

https://www.skroutz.gr/s/9003688/Samsung-UE43KU6000.html

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι Lg.

Θα σου πρότεινα να πας προς την κατεύθυνση της Samsung, αλλά είναι καθαρά θέμα τσέπης και του τι ζητάς απο την αγορά που σκοπεύεις να κάνεις.

Ισχύει πάντα το οτι δίνεις - παίρνεις κατ εμέ...

Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη(ku6000), σε κατάστημα που την είδα μου άρεσε αρκετά, ηταν πολύ συμπαθητική σε ολα της, αλλά η ku6400 που έχω εδώ και λίγες μέρες είναι απλά απίστευτη.

Πολύ καλή κίνηση, πολύ καλά χρώματα, δυνατός ήχος και το μαύρο είναι όντως μαύρο

Απο εκεί και πέρα choice is yours!

Δημοσ.

προσπαθουσε να με παει στην LG λεγοντας μου πως τα γραφεια της samsung θα κλεισουν στην ελλαδα και θα ειναι δυσκολο για τα service. Iσχυει?

Δημοσ.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το συγκεκριμένο που ρωτάς.

Ενδεχομένως κάποιος πιό σχετικός επί του θέματος να γνωρίζει περισσότερα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει πάντως.

Δημοσ.

Και αν υπαρχουν τα γραφεια της samsung στην ελλαδα,  ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Δυο μηνες εχω την τηλεοραση και δεν εχω βγαλει ακομα ακρη, δεν βγαινει κανενας υπευθυνος στο τηλεφωνο,το ζηταω σε καθε επικοινωνια που εχω μαζι τους,αλλα κρυβονται,  επιεικως απαραδεκτο ειναι το σερβις. Καθε φορα που μιλαμε μου λεν οτι προωθούν το αιτημα μου 1 1/2 μηνα τωρα,  τα ιδια και τα ιδια..

Δημοσ.

προσπαθουσε να με παει στην LG λεγοντας μου πως τα γραφεια της samsung θα κλεισουν στην ελλαδα και θα ειναι δυσκολο για τα service. Iσχυει?

Τι αλλο θα ακουσουμε. Τι λεει ο καθενας για να πουλησει. Αν κλεισει καποια εταιρια, αυτοι μαλλον θα ειναι η τελευταιοι. Περαν αυτου το καμματι service δεν εχει καμια σχεση με τα γραφεια. Ειναι ανεξαρτητοι συνεργατες τους. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες.

Και αν υπαρχουν τα γραφεια της samsung στην ελλαδα,  ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Δυο μηνες εχω την τηλεοραση και δεν εχω βγαλει ακομα ακρη, δεν βγαινει κανενας υπευθυνος στο τηλεφωνο,το ζηταω σε καθε επικοινωνια που εχω μαζι τους,αλλα κρυβονται,  επιεικως απαραδεκτο ειναι το σερβις. Καθε φορα που μιλαμε μου λεν οτι προωθούν το αιτημα μου 1 1/2 μηνα τωρα,  τα ιδια και τα ιδια..

Σε ποιο service την εχεις παει?

Καλσπερα! πηγα σημερα  για τηλεοραση. Ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 που σας βαζω παρακατω. Τη θελω για gaming και ταινιες και οι 2 με 5 χρονια εγγυηση. Την LG την ειχε στο καταστημα με προβληματιζει οτι ηταν βγαλμενη απ το κουτι και στο ραφι. Την samsung μπορει να μου τη παραγγειλει. Την LG μου τη δινει 500 και τη Samsung 550 

Εφοσον ειναι για gaming δες παραμετρους οπως Input lag και μαυρα. H 6000 ειναι δυνατη και στα δυο

Δημοσ.

Είναι αλήθεια οτι η Samsung Hellas πλέον τρέχει από την Samsung Ιταλίας... Βέβαια άλλο το "εμπορικό τμήμα" και άλλο το after sales. Και εγώ άκρη δεν έβγαλα μαζί τους με την UE489000JS, αλλά από την άλλη στο τέλος δεν έφταιγε η TV (σαν πρόβλημα) αλλά η ΕΡΤ με κάποια αλλαγή στο σήμα της.

Βέβαια παρά το ότι η τηλεόραση "τα σπάει" με χάλασε λίγο που με το που τους ζόριζα και δεν έβγαζαν άκρη με παίδευαν να συνεννοηθούμε (πιπίλα τα ίδια μου έλεγαν αλλά για να το δούμε περαιτέρω ήθελαν να καθήσω σπίτι, να κλείσουμε ραντεβού... να συνδεθεί απομακρυσμένα τεχνικός - ποιός ξέρει από που - μεταξύ 10.00-1400 γιατί ούτε πολύ νωρίς δουλεύει το remote assistance, ούτε απόγευμα)...

Δημοσ.

εμενα μου αρέσουν και οι δυο, αλλά θα σου πω κατι αλλο. Αν σου δώσει αυτή που εχει στο ραφι (εκθεσιακή) ζητα επιπλεον 20% έκπτωση ή αν στη δώσει 500 (θεωρώ οτι ειναι η κανονική τιμή της και οχι με έκπτωση) τοτε πες του να σου παραγγείλει αλλη την οποία οταν πας να την παραλαβεις να δεις οτι ειναι σφργισμένη

• Like 1
Δημοσ.

Τι αλλο θα ακουσουμε. Τι λεει ο καθενας για να πουλησει. Αν κλεισει καποια εταιρια, αυτοι μαλλον θα ειναι η τελευταιοι. Περαν αυτου το καμματι service δεν εχει καμια σχεση με τα γραφεια. Ειναι ανεξαρτητοι συνεργατες τους. Αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες.

Σε ποιο service την εχεις παει?

Εφοσον ειναι για gaming δες παραμετρους οπως Input lag και μαυρα. H 6000 ειναι δυνατη και στα δυο

την 6000 διαλεξα δεν ημουν σιγουρη μετα για 50αρα η 43αρα, αν και ηθελα 50αρα η αποσταση θεασης ειναι στο 1.5 μετρο το πιο μακρια στο σαλονι μου και πηγα στη 43αρα. Προφανως μου ειπε ετσι για τις samsung γιατι δεν ειχε καμια ετοιμοπαραδοτη αντιθετα στο καταστημα ειχε πολλες lg που προσωπικα δεν μου αρεσουν

εμενα μου αρέσουν και οι δυο, αλλά θα σου πω κατι αλλο. Αν σου δώσει αυτή που εχει στο ραφι (εκθεσιακή) ζητα επιπλεον 20% έκπτωση ή αν στη δώσει 500 (θεωρώ οτι ειναι η κανονική τιμή της και οχι με έκπτωση) τοτε πες του να σου παραγγείλει αλλη την οποία οταν πας να την παραλαβεις να δεις οτι ειναι σφργισμένη

ηθελε να μου δωσει αυτη στο ραφι απο 640 την αφηνε 500. Τοσο την εβρισκα και στο ιντερνετ δηλαδη καμια εκπτωση οπως ακριβως τα λες! Μαλλον επειδη ειμαι κοπελα θεωρησε πως ειμαι λιγοτερο εξυπνη γι αυτο και ζητησα σφραγισμενη εξ αρχης

Δημοσ.

ηθελε να μου δωσει αυτη στο ραφι απο 640 την αφηνε 500. Τοσο την εβρισκα και στο ιντερνετ δηλαδη καμια εκπτωση οπως ακριβως τα λες! Μαλλον επειδη ειμαι κοπελα θεωρησε πως ειμαι λιγοτερο εξυπνη γι αυτο και ζητησα σφραγισμενη εξ αρχης

Αν η τιμή που εβρισκες στο νετ ήταν 640, τοτε κακώς δε χτύπησες την εκθεσιακή

Αν η τιμή που έβρισκες στο νετ ήταν 500 ευρω (μιλώ για σοβαρά μαγαζια), τοτε κακώς ασχολείσαι ακομα με το μαγαζί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...