Προς το περιεχόμενο

Απο Οτε σε Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρκετές φορές επίσης γίνονται και καθυστερήσεις γιατί στέλνονται λανθασμένα στοιχεία από τον πάροχο που αφορούν τον πελάτη.

ναι γινετε και αυτο αν πχ δωσεις λαθος διευθυνση ή δωσεις λαθος στιγμα αλλα εκει βλεπεις την αιτια απορριψης οτι πχ  ασαφες κτιριο κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

όλα σωστά τα στοιχεία είναι αλλά το ραντεβού για την ημερομηνία αλλαγής δεν το τηρούνε μια στης 10/2/17 και και στης 17/2/17 και ακόμα τίποτα  

Παιζει ο οτε να εχει ξεπερασει το sla που θα πρεπε να σου εχει παραδοσει εκτος αν εχει φαει Reject για καποιο λογο που θα στο ελεγαν βεβαια

δεν έχει φάει απόριψη περιμένουν να βγει η νεα ημερομηνία λένε 

η κοπέλα μου στης 20 του μηνός έκανε αίτηση απο οτε να παει σε wind και χτες συνδέθηκε 

εγω και ενας γειτονας στην ιδια πολυκατοικία κάναμε αίτηση εκείνς κανονικά στης 10/2/17 συνδέθηκε λέω οκ  δεν πρόλαβαν αλλά τι να πω πόσο να περιμένω μου είπαν και την άλλη χαζομάρα το αργότερο μέχρι τέλους μαρτιου θα έχετε γινει συνδρομητης μας 

Τελικά ακύρωσα την αίτηση έστειλα ακυρωτικό με φαξ όλο ασάφειες μου λένε και δεν μου αναφέρουν το πραγματικό λόγο που δεν συνδέομαι 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

το τι μπορει να εχει γινει μονο ο οτε το ξερει και ισως και η Forthnet αν ο οτε εχει βαλει αιτιολογια.γιατι πολλες φορες βλεπεις να περναει το sla ο ο οτε να μην εχει ενεργοποιησει ομως την γραμμη και να μην υπαρχει ενημερωση.τωρα οτι μπορει καποια πραγματα να γινονται επιτηδες παντα παιζει.

στης 25/2/2017 έστειλα ακυρωτικό μετά κάτι μου έτυχε δεν μπορεσα να ασχοληθώ  είπα χτες να κάνω μια κλήση και ακόμα δεν είχε ακυρωθεί και μου λέει εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποιήσης 3/6/17

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...