Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάλεσα στην εεττ και μου είπαν υπομονή θα σα συνδέσουν κύριε απλά έχουν πολλές δουλιές

και το κουφό είναι οτι ο διπλανός μου την ίδια μέρα σστης 2/2/17 κάναμε της αιτήσεις εκείνος στης 10/2/17 συνδέθηκε και εγω περιμένω 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι με νοιάζει εμένα πες τους είμαι πελάτης και μου είπατε τάδε μέρα ΝΑΙ και δεν το έχω σας ευχαριστώ ακυρώνεται η διαδικασία πάω ΟΤΕ

Δημοσ.

σην νοβα απεριοριστα στεθερα 12 ωρες κινητα και 24 ιντερνετ 23 ευρω 

οτε απεριοριστα σταθερα 30 λεπτα κινητα και 24 ιντερνετ 30,14 ευρω είανι και ακριβος αυτο με ενοχλει ρε φιλε και τωρα πιανω 15 όπου και να παω τόσο θα πίανω οπότς γτ να είμαι στον οτε;

Δημοσ.

τους έχω πριξει στα τηλεφωνα εκει που εκανα την αιτηση στο 13831 στο 8001001112 στο φεις στην σελιδα τους μεσω τσατ θα δω και αν μεχρι αύριο δεν γίνει κάτι ακυρόνω και που πας μετά ειναι το πρόβλημα 

Δημοσ.

μαλλον hol γτ i cyta exei voip 

με πήραν απο forthnet και μου είπαν να κάνω υπομονή μέχρι τέλους του μήνα θα έχω συνδεθεί στο δίκτυο τους 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην εμπιστεύετσται με τίποτα τη forthnet ακυρώθηκε και η σημερινη ημερομηνία για ανεξίγιτο λογο τι να κανω

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

οταν έφυγα εγώ απο οτε και πήγα hol πριν απο κανα 5αρι χρόνια μίλησα και κατέγραψα την κλίση που μου είπα οτι την ταδε μέρα θα έχετε δίκτυο και ξεκαθάρισα οτι αν δεν εχω θα κάνω μήνυση και θα ζητήσω και αποζημίωση για την κάθε μέρα που δεν θα έχω τηλ στον χώρο μου  

όπως αυτοί θέλουν να τους πληρώνουμε στην ώρα τούς ετσι και εγω θέλω συνέπεια και υπευθυνότητα 

μαλλον δεν εχεις διαβασει ποτε τους ορους.για να μην λεμε οτι θελουμε. οταν ειναι να γυρισουμε απο τον εναν παροχο στον αλλο πχ απο Hol σε cyta η cyta θα στειλει την αιτηση στον οτε και ο οτε θα βγαλει μια ημερομηνια ενεργοποιησης που θα γινει η αλλαγη.εκει περιμενεις τον οτε.ο οτε βαση sla πρεπει να σε ενεργοποιησει μεχρι καποια χ ημερομηνια.αν δεν το κανει μεχρι τοτε ναι μπορεις να ζητησεις τα ρεστα αν ομως η ημερομηνια αυτη δεν εχει φτασει απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.μπορει το sla να ειναι 30/10 για παραδειγμα και εσενα να σου εχουν πει 20/10 .ακομα και αν δεν γυρισεις 20/10 και στο πανε 25/10 δεν υπαρχει προβλημα

Αν δεν τους πιέσεις θα σε έχουν στην αναμονή και κάποτε θα συνδεθείς

τι να πιεσεις τον οτε να γυρισει τον χαλκο?

Μην εμπιστεύετσται με τίποτα τη forthnet ακυρώθηκε και η σημερινη ημερομηνία για ανεξίγιτο λογο τι να κανω

ο παροχος βλεπει ποτε θα γυρισει ο βροχος απο ενα προγραμμα που στην ουσια ειναι του οτε.αν ο οτε αλλαξει την ημερομηνια για χ λογο απλα θα αλλαχτει η  ημερομηνια εκειμεσα και αυτο που βλεπουν θα σου πουν.αν απο 10 του μηνος παει 20 τοτε θα σου πουν 20.αυτο για ολους τους παροχους ειτε μιλαμε forthnet ειτε cyta ειτε Hol ειτε δεν ξερω τι.η αλλαγη ειτε προκειται για αλλαγη οριου στο αστικο κεντρο ειτε προκειται για αλλαγη σε vdsl(kv) απο adsl γινεται απο τεχνικο του οτε.

Δημοσ.

Το ξερω αυτο

Σε ευχαριστώ για της απάντησεις

Σημερα καλεσα μου ειπαν να βγαλουν ημερομηνία ηδη δυο ημερομηνιες δεν εγινε η μεταφορα και δεβ λενε το λόγο

Δημοσ.

ο παροχος βλεπει ποτε θα γυρισει ο βροχος απο ενα προγραμμα που στην ουσια ειναι του οτε.αν ο οτε αλλαξει την ημερομηνια για χ λογο απλα θα αλλαχτει η  ημερομηνια εκειμεσα και αυτο που βλεπουν θα σου πουν.αν απο 10 του μηνος παει 20 τοτε θα σου πουν 20.αυτο για ολους τους παροχους ειτε μιλαμε forthnet ειτε cyta ειτε Hol ειτε δεν ξερω τι.η αλλαγη ειτε προκειται για αλλαγη οριου στο αστικο κεντρο ειτε προκειται για αλλαγη σε vdsl(kv) απο adsl γινεται απο τεχνικο του οτε.

Αρκετές φορές επίσης γίνονται και καθυστερήσεις γιατί στέλνονται λανθασμένα στοιχεία από τον πάροχο που αφορούν τον πελάτη.

Δημοσ.

τα στοιχεία ολα κομπλέ είναι βγάλανε δυο φορές ημερομηνίες και δεν το σύνδεσαν

Δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά, δεν μπορώ να γνωρίζω άλλωστε.

Απλά επειδή έχω εικόνα του παραπάνω, το αναφέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...