bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειμαι στο οτε με vdsl και επειδη εληξε το συμβόλαιο και πηρα οικονομικη προσφορα απο forthnet εκανα αιτηση στης 10/2/17 ηταν να συνδεθω αλλα τπτ ακομα οτε ειμαι μπορειται να βοηθησετε λιγο για πιο λογο δεν με μετάφετει ο οτε Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2017 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeverousJet13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πηγαινε πισω στον Οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ρε φιλε καλος χρυσος ο οτε αλλα πανάκριβος Οι περισσότεροι φευγουνν απο οτε λογω τιμων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αλλα γενικα ο οτε ειναι πανάκριβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 στη νοβα 23 ευρω θα δινω ενω στον οτε 50 δινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για πιο λογο δεν με μεταφερουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκόλλα με την cosmote. Την φορητότητα την κάνει η forthnet. Σε αυτούς να απευθυνθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 με forthnet μόνο μιλάω φίλε όλο περιμένουν να φτίαξει τη γραμμή ο οτε μου λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Παπατζηλίκια σου λένε τότε (σύνηθες φαινόμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 σήμερα κάλεσα στο 13831 περίμενα μισή ωρα και μου είπανε αναμενουμε ενεργοποιηση απο της 10 /2/17 περιμένω να ενεργοποηθώ και όλο μαλακίες μου λενε μια δεν βρίσκει τη γραμμή ο οτε μια δεν τη κατασκεύασε μια δεν τη παρέδοσε τι άλλο να πω δεν ξέρω ο φίλος μου που μένει δίπλα μαζί καναμε αιτήσεις εκεινος απο οτε σε vodafone 10/2/17 ήταν η ενεργοποιήση του και συνδέθηκε εντομεταξύ και οι δυο στον οτε έχουμε vdsl και πήγαμε σε adsl στη nova kai sti forthnet αντίστηχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Καλεσα ξανα σημερα ακόμα τα ιδια δεν ξερουν περιμενουν τον οτε δεν ξερουν ποτε θα σύνδεθω ελπιζουν μεχρι τελους εβδομάδας να συνδεθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 οταν έφυγα εγώ απο οτε και πήγα hol πριν απο κανα 5αρι χρόνια μίλησα και κατέγραψα την κλίση που μου είπα οτι την ταδε μέρα θα έχετε δίκτυο και ξεκαθάρισα οτι αν δεν εχω θα κάνω μήνυση και θα ζητήσω και αποζημίωση για την κάθε μέρα που δεν θα έχω τηλ στον χώρο μου όπως αυτοί θέλουν να τους πληρώνουμε στην ώρα τούς ετσι και εγω θέλω συνέπεια και υπευθυνότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 εγω κανονικά έπρεπε να είχα συνδεθεί εδω και 4 μέρες αλλά τίποτα καλώ στη forthnet και μου λέει αναμετρείται σας παρακαλώ ακόμα δυο μέρες και αν δεν συνδεθείτε τότε το βλέπουμε Θα πήγαινα φίλος hol αλλά στη forthnet μου έκαναν δώρο τα τέλη μεταφοράς το αναγράφει και πάνω στο συμβόλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
"nikos" Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όχι δεν λέω σαφώς όπου σε συμφέρει πας απλά έπρεπε να καταγραψεις την κλήση ώστε να έχεις το δικαίωμα να τους κάνεις νιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα