Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ packard bell tj65. Μόλις αγόρασα καινούρια μπαταρία αλλά μόλις την τοποθέτησα μου έβγαλε ένα κόκκινο Χ στο εικονίδιο, με μήνυμα "Δεν εντοπίστηκε μπαταρία". Η προηγούμενη μπαταρία παρόλου που δεν κρατάει καθόλου, αναγνωρίζεται κανονικά από το λάπτοπ. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Δημοσ.

Η μπαταρία που έβαλες τώρα είναι το ίδιο μοντέλο με την παλιά ; Αν δεν έχεις την γνήσια μπαταρία δημιουργούνται προβλήματα , ποιο είναι το μοντέλο της παλιάς μπαταρίας ; B)

post-151794-0-00179500-1486985833_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν είναι η γνήσια μπαταρία. Μάλιστα ένας φίλος αγόρασε την ίδια μπαταρία για το ίδιο λάπτοπ, είδα και σχόλια, μα κανένας δεν είχε πρόβλημα.. Έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία ή φταίει ο υπολογιστής;

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ packard bell tj65. Μόλις αγόρασα καινούρια μπαταρία αλλά μόλις την τοποθέτησα μου έβγαλε ένα κόκκινο Χ στο εικονίδιο, με μήνυμα "Δεν εντοπίστηκε μπαταρία". Η προηγούμενη μπαταρία παρόλου που δεν κρατάει καθόλου, αναγνωρίζεται κανονικά από το λάπτοπ. Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Αγορά από Ελλάδα;; η εξωτερικό;

Επικοινωνείς από εκεί που έγινε η αγορά

Δημοσ.

Μίλησε με τον πωλητή Αν δεν έχεις κάνει αξιολόγηση.

Δεν έκανα ακόμη αξιολόγηση καθώς του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Πάντως βλέπω να την επιστρέφω γιατί προφανώς φταίει η μπαταρία.

Δημοσ.

Δεν έκανα ακόμη αξιολόγηση καθώς του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Πάντως βλέπω να την επιστρέφω γιατί προφανώς φταίει η μπαταρία.

Λογικά θα δεχτεί να σου στείλει άλλη,στειλε του και ένα βίντεο με το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά θα δεχτεί να σου στείλει άλλη,στειλε του και ένα βίντεο με το πρόβλημα.

Καλή ιδέα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...