paokara123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ένα λάπτοπ packard bell tj65. Μόλις αγόρασα καινούρια μπαταρία αλλά μόλις την τοποθέτησα μου έβγαλε ένα κόκκινο Χ στο εικονίδιο, με μήνυμα "Δεν εντοπίστηκε μπαταρία". Η προηγούμενη μπαταρία παρόλου που δεν κρατάει καθόλου, αναγνωρίζεται κανονικά από το λάπτοπ. Υπάρχει κάποια εξήγηση;
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Η μπαταρία που έβαλες τώρα είναι το ίδιο μοντέλο με την παλιά ; Αν δεν έχεις την γνήσια μπαταρία δημιουργούνται προβλήματα , ποιο είναι το μοντέλο της παλιάς μπαταρίας ;
paokara123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν είναι η γνήσια μπαταρία. Μάλιστα ένας φίλος αγόρασε την ίδια μπαταρία για το ίδιο λάπτοπ, είδα και σχόλια, μα κανένας δεν είχε πρόβλημα.. Έπεσα σε ελαττωματική μπαταρία ή φταίει ο υπολογιστής;
coolerman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Έχω ένα λάπτοπ packard bell tj65. Μόλις αγόρασα καινούρια μπαταρία αλλά μόλις την τοποθέτησα μου έβγαλε ένα κόκκινο Χ στο εικονίδιο, με μήνυμα "Δεν εντοπίστηκε μπαταρία". Η προηγούμενη μπαταρία παρόλου που δεν κρατάει καθόλου, αναγνωρίζεται κανονικά από το λάπτοπ. Υπάρχει κάποια εξήγηση; Αγορά από Ελλάδα;; η εξωτερικό; Επικοινωνείς από εκεί που έγινε η αγορά
paokara123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Αγορά από Ελλάδα;; η εξωτερικό; Επικοινωνείς από εκεί που έγινε η αγορά από ebay Γερμανία...
coolerman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 από ebay Γερμανία... Μίλησε με τον πωλητή Αν δεν έχεις κάνει αξιολόγηση.
paokara123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μίλησε με τον πωλητή Αν δεν έχεις κάνει αξιολόγηση. Δεν έκανα ακόμη αξιολόγηση καθώς του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Πάντως βλέπω να την επιστρέφω γιατί προφανώς φταίει η μπαταρία.
ss13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Στο Google υπάρχουν πάρα πολλοί που έχουν θέματα με αλλαγή ( μαιμού ) μπαταρίας 1
coolerman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έκανα ακόμη αξιολόγηση καθώς του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Πάντως βλέπω να την επιστρέφω γιατί προφανώς φταίει η μπαταρία. Λογικά θα δεχτεί να σου στείλει άλλη,στειλε του και ένα βίντεο με το πρόβλημα. 1
paokara123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Λογικά θα δεχτεί να σου στείλει άλλη,στειλε του και ένα βίντεο με το πρόβλημα. Καλή ιδέα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα