SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Για να γίνει πιο εύκολη η αναζήτηση Smartphone είπα να φτιάξω αυτή την φόρμα για να διευκολυνθούν και τα υπόλοιπα μέλη να προτείνουν πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς πολλές ερωτήσεις κάτι καλό. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):social media ,gaming,youtube ,φωτο κτλ 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5+ ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):δακτυλικο αποτυπωμα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;οχι 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!!!!!
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Από xiaomi τίποτα; Ή huawei που έχει την εγγύηση της;
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ένα που τα "σπάει" το Huawei Honor 8 Ή huawei που έχει την εγγύηση της;Ελλάδαhttp://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/index.htm Από xiaomi τίποτα;Αφού ξέρεις την διαδικασία τον Xiaomi με τα Ελληνικά και την μπάντα κτλ και με τα άλλα που ζητάς Σύγκρινε XIAOMI Mi 5S με Honor 8 αν θες τόσο πολύ Xiaomi 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Επομένως κλείσαμε; Και αν ναι τότε από που να το πάρει;
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Επομένως κλείσαμε; Και αν ναι τότε από που να το πάρει; Ψάξε στο σκρουτζΑπό το phonegallery έχω παρει 4 κινητά και δεν είχα πρόβλημα 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Στο σκρουτζ μου είπε ο φίλος ότι παρατηρεί πολλές αναφορές σε κακό ηχείο. Ισχύει κάτι παρόμοιο; Επίσης, γιατί όχι το p9: Μου φαίνεται καλύτερο http://www.gsmarena.com/huawei_p9-7972.php P9 http://www.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php Honor 8
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σε σύγκριση λοιπόν με το P9, το Honor 8 έχει τις ίδιες διαστάσεις και κατά βάση την ίδια οθόνη, έχει παρόμοιο επεξεργαστή, RAM και αποθηκευτικό χώρο και διαθέτει επιπλέον NFC. Αυτό που δεν έχει είναι οι "ειδικές ρυθμίσεις" της Leica στην κάμερα, αλλά ακόμη και αν το δούμε σαν σκέτο hardware, δε νομίζω ότι θα αφήσει κανένα παραπονεμένο. Μιλάμε δηλαδή για το ίδιο τηλέφωνο αν το δούμε ψυχρά. Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ το μέσο χρήστη να πληρώνει 50€ περισσότερα για το P9, για μερικές ρυθμίσεις στην κάμερα. 1
leo066 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 το π9 έχει 3 γίγα ραμ ενώ το honor 8 4gb Σε σύγκριση λοιπόν με το P9, το Honor 8 έχει τις ίδιες διαστάσεις και κατά βάση την ίδια οθόνη, έχει παρόμοιο επεξεργαστή, RAM και αποθηκευτικό χώρο και διαθέτει επιπλέον NFC. Αυτό που δεν έχει είναι οι "ειδικές ρυθμίσεις" της Leica στην κάμερα, αλλά ακόμη και αν το δούμε σαν σκέτο hardware, δε νομίζω ότι θα αφήσει κανένα παραπονεμένο. Μιλάμε δηλαδή για το ίδιο τηλέφωνο αν το δούμε ψυχρά.Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ το μέσο χρήστη να πληρώνει 50€ περισσότερα για το P9, για μερικές ρυθμίσεις στην κάμερα.
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μην ξεχνάτε κάτι παραπάνω που έχει το Honor 8...4gb memory η οποία από φέτος προς τα τέλη θα είναι στα middle γιατί βγαίνουν κινητά με 6 και 8. Επισης μην ξεχνάτε ότι το Honor παίζει δύο σιμ ταυτόχρονα και όχι να σου στέλνει μήνυμα ή εταιρία αν μιλάς.. Γενικά θα έπαιρνα Honor 8 είναι πιο δυνατό σε όλα σχεδόν τα σημεία, εκτός ίσως της κάμερας. Τώρα να πάρεις κινητό με 3 γιγα ραμ το κόβω άκυρο.. 1
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 το π9 έχει 3 γίγα ραμ ενώ το honor 8 4gbΕΕ ακόμα καλυτερα
SuPerMaNrE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα, κατάλαβα. Δε νομίζω πως έχουμε κάτι άλλο στο νου μας . Είναι ωραίο το honor 8.
vairass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα, κατάλαβα. Δε νομίζω πως έχουμε κάτι άλλο στο νου μας . Είναι ωραίο το honor 8. Γ@μ@ει αν ειχα τα λεφτα θα το επαιρνΑ! 1
ziaba Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Σε σύγκριση λοιπόν με το P9, το Honor 8 έχει τις ίδιες διαστάσεις και κατά βάση την ίδια οθόνη, έχει παρόμοιο επεξεργαστή, RAM και αποθηκευτικό χώρο και διαθέτει επιπλέον NFC. Αυτό που δεν έχει είναι οι "ειδικές ρυθμίσεις" της Leica στην κάμερα, αλλά ακόμη και αν το δούμε σαν σκέτο hardware, δε νομίζω ότι θα αφήσει κανένα παραπονεμένο. Μιλάμε δηλαδή για το ίδιο τηλέφωνο αν το δούμε ψυχρά. Δεν μπορώ λοιπόν να φανταστώ το μέσο χρήστη να πληρώνει 50€ περισσότερα για το P9, για μερικές ρυθμίσεις στην κάμερα. το honor φοράει ddr4 ενώ το ευρωπαϊκό Ρ9 ddr3 ram έτσι πληροφοριακά το αναφέρω 1
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 το honor φοράει ddr4 ενώ το ευρωπαϊκό Ρ9 ddr3 ram έτσι πληροφοριακά το αναφέρωΚαλά έκανες ,αν και γενικά το έθεσΑ το θέμα Όπως είπα και στην αρχή να πάρει το honor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα